PMS döneminde canavara dönüşmem

nutmeg

Never give up!
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2017
1.198
3.060
53
İyi hafta sonları herkese
Hanımlar problem şu ki normalde de regl tarihim yaklaştıkça bana aşırı sinir, sağa sola durduk yere çatmalar, değişik ve saçma sebeplerden kavga çıkarmalarım
Bunun beraberinde gelen aşırı duygusallık. Kendi kendime sinirlenip kendi kendime ağlıyorum Hem de hönkürerek başıma çok büyük felaket gelmiş gibi
Bu duyguları öyle belirgin yaşıyorum ki arkadaşlarım regl tarihinde olduğumu anlıyorlar, hadi onlar anlasın neyse erkek arkadaşım da anlıyor Yine ona çattığım sırada ''neyse şu birkaç gün geçsin düzeleceksin'' demişti nasıl utandım En sonunda çocuk Şener Şen gibi topuklarını totosuna vura vura benden kaçacak
Şu son günlerde kendime, çevreme ve sayemde peygamber sabrına erişmiş erkek arkadaşıma çektirdiğimi bir ben bir Allah bilir
Herkeste böyle duygu değişimleri oluyor ama benimki çok belirgin ve eziyet resmen elimde değil
Sizde de böyle mi, nasıl çözüm buldunuz

O zmnlarda gorusme erkek arkadasinla.. bugun bende hic havamda degilim :)

O zmnlarda gorusme erkek arkadasinla.. bugun bende hic havamda degilim :)
Uzak mesafedeyiz zaten çocuk telefondan anladı düşünün Telefonla da görüşmemek olmaz ki bir hafta boyunca. Siz de yarın normale dönersiniz inş:)

Ay bu konudan bende çok rahatsızım bana ne oluyo içimden ne çıkıyor hiç anlayamıyorum allah yardım etsin eşime en azından çok uzun sürmüyo

Ay bu konudan bende çok rahatsızım bana ne oluyo içimden ne çıkıyor hiç anlayamıyorum allah yardım etsin eşime en azından çok uzun sürmüyo
Durduk yere çıkardığım tartışma sebeplerini şuraya yazsam üyeler beni psikiyatriye yönlendirir
Aminn Allah yar ve yardımcıları olsun

Uzak mesafedeyiz zaten çocuk telefondan anladı düşünün Telefonla da görüşmemek olmaz ki bir hafta boyunca. Siz de yarın normale dönersiniz inş:)
Hahaha o zmn gorusun tabii:) doneriz doneriz gecici ve normal seyler bunlar

Ayni dertten antidepresana başladım ben çünkü benim çocuklarım var olumsuz etkileniyorlar..adet sıkıntısı diye düşünmeyin bu bambaşka bir şey haksız olduğumu bile bile yakamı paçamı yırtıyordum ben reglla 10 gün kala başlıyor tedavisinde yok..şimdi daha iyiyim çocuklar beni anlayacak yaşa gelene kadarda ilacımı bırakmayı düşünmüyorum

Hehehe ben de bi ara esimle ikimiz izinliyken sacma biseye takmis ve cok nedensiz sinirlenmistim. Catacak yer ariyordum ki esim sustu cevap vermedi; sonra da"regl olacagini anladim o nedenle bulasmadim sana o an" dedi guldum
Elimizde degil maalesef, yatistirici caylar ise yarayabilir. Papatya vs.

Bence bizim elimizden gelen bir şey yok
Ama eşlere "regl kadınla iletişim" eğitimi verilebilir

Aynı durumdayım.
Pek ağlama nöbetim olmaz da
Böyle gözlerimden ateş çıkacak derecede gezdiğim dönemlerde hemen takvimime bakarım ve bingo!

Normal insanlar regl doneminde boyle olur
Bende yumurtlama donemımde aynen boyle oluyorum cok ilginç dimi ama Öyle

Ben kötü beslendiğim dönemlerde daha çok yaşıyorum bu durumu onu fark ettim. Aşırı karbonhidrat, şekerli yiyecekler, besin değeri düşük şeyler...

Ben de otuzlara gelince müthiş değiştim. Önceden anlamazdım bile. Şimdi vakti geldiğinde sinirden insanlıktan çıkar oldum. Her şey dokunuyor. çaresi varsa yazın hanımlar takipteyim konuyu.

Ben de otuzlara gelince müthiş değiştim. Önceden anlamazdım bile. Şimdi vakti geldiğinde sinirden insanlıktan çıkar oldum. Her şey dokunuyor. çaresi varsa yazın hanımlar takipteyim konuyu.
farkediyo mu acaba gerçekten
çünkü bende 30 yaşındayım ve son yıllarda böyle hissetmeye başladım
önceden ya olmuyordu bu duygu durum bouklukları ya da farketmiyordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…