Çikolata tatlı yemeyi denedim biraz iyi hissettirse de birkaç saat sonra hoop başa dönüyorumhepimiz öyleyiz :) çözüm yok etrafa sarıyorum ben mesela
Uzak mesafedeyiz zaten çocuk telefondan anladı düşününO zmnlarda gorusme erkek arkadasinla.. bugun bende hic havamda degilim :)
Durduk yere çıkardığım tartışma sebeplerini şuraya yazsam üyeler beni psikiyatriye yönlendirirAy bu konudan bende çok rahatsızımbana ne oluyo içimden ne çıkıyor hiç anlayamıyorum allah yardım etsin eşime en azından çok uzun sürmüyo
Hahaha o zmn gorusun tabii:) doneriz doneriz gecici ve normal seyler bunlarUzak mesafedeyiz zaten çocuk telefondan anladı düşününTelefonla da görüşmemek olmaz ki bir hafta boyunca. Siz de yarın normale dönersiniz inş:)
Hehehe ben de bi ara esimle ikimiz izinliyken sacma biseye takmis ve cok nedensiz sinirlenmistim. Catacak yer ariyordum ki esim sustu cevap vermedi; sonra da"regl olacagini anladim o nedenle bulasmadim sana o an" dedi guldumİyi hafta sonları herkese
Hanımlar problem şu ki normalde de regl tarihim yaklaştıkça bana aşırı sinir, sağa sola durduk yere çatmalar, değişik ve saçma sebeplerden kavga çıkarmalarım
Bunun beraberinde gelen aşırı duygusallık. Kendi kendime sinirlenip kendi kendime ağlıyorumHem de hönkürerek başıma çok büyük felaket gelmiş gibi
Bu duyguları öyle belirgin yaşıyorum ki arkadaşlarım regl tarihinde olduğumu anlıyorlar, hadi onlar anlasın neyse erkek arkadaşım da anlıyorYine ona çattığım sırada ''neyse şu birkaç gün geçsin düzeleceksin'' demişti nasıl utandım En sonunda çocuk Şener Şen gibi topuklarını totosuna vura vura benden kaçacak
Şu son günlerde kendime, çevreme ve sayemde peygamber sabrına erişmiş erkek arkadaşıma çektirdiğimi bir ben bir Allah bilir
Herkeste böyle duygu değişimleri oluyor ama benimki çok belirgin ve eziyet resmen elimde değil
Sizde de böyle mi, nasıl çözüm buldunuz
Biliyorum ablacım, inşallah tez vakitte dua ettiğimiz olacakAh bu hormonlar. Bende tedavi görüyorum şu sıra hormon yüklemesi var. Bi ağlama bi saç baş yolma hafif cinayete meyillilik... Hepsi var :)
Aa yumurtlama döneminde böyle olanı ilk kez görüyorum ilginç gerçekten:)Normal insanlar regl doneminde boyle olur
Bende yumurtlama donemımde aynen boyle oluyorum cok ilginç dimi ama Öyle
caaağğğnımmm :)Biliyorum ablacım, inşallah tez vakitte dua ettiğimiz olacak
farkediyo mu acaba gerçektenBen de otuzlara gelince müthiş değiştim. Önceden anlamazdım bile. Şimdi vakti geldiğinde sinirden insanlıktan çıkar oldum. Her şey dokunuyor. çaresi varsa yazın hanımlar takipteyim konuyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?