PMS döneminde canavara dönüşmem

Özel günler çayı var ondan iç :) bir de kendini telkin edeceksin devamlı. Enerjini atacak şeyler yap spor gibi. Yemek de yapabilirsin hamur yoğur mesela hamurdan çıkar hıncını kuran okumayı biliyorsan inşirah suresi de insanı çok rahatlatıyor ya da bildiğin başka duaları oku. Aglayasin varsa da ağla içine atma

Ya arkadaşlar konu regl iken hazır, az önce düşündüğüm şeyi sorayım sizlere. Konu sahibi kusura bakma lütfen konuyu dağıtıyorsam :)

Hangi pedi kullanıyorsunuz? Kotex türkiye pazarına ilk girdiğinde muhteşem bir şeydi ama sonra çok bozdu ya hiçbir zaman ilk memnuniyetime erişemedim. Var mı öneriniz, tahriş etmeyen hışırdamayan sızdırmayan ped?

Bende öyleyim sinirlenecek bir şey buluyorum ağlıyorum eşime çatıyorum. Hatta hayallerim de herkes payını alıyor. Kendimi dışarı atıyorum bir arkadaş yastık yumrukla demişti çok iyi geliyor tavsiye ederim

farkediyo mu acaba gerçekten
çünkü bende 30 yaşındayım ve son yıllarda böyle hissetmeye başladım
önceden ya olmuyordu bu duygu durum bouklukları ya da farketmiyordum :)

Valla ben çok net farkettim yaşım ilerledikçe bu dönemlerde manyaklaştığımı:)

reklamdan banlanmayacaksam ben hala kotexçiyim :)
diğerleri beni mahvediyor. hepsi naylon, ölüyorum rahatsızlıktan.
kotex daha iyi geliyor, en azından altımda poşet varmış hissine kapılmıyorum

Kotex bende yara yapma ya başladı bilgin göz gibi yara . Mecbur kalmadıkça bez kullanıyorum evin içinde artık birde b.m kendi pedini denedim şimdilik beğendim

Ben de hic aklimda yokken regl doneminde daha sinirli hissediyorum kendimi.Kendi kendimi doldurmayayiyim diyorum unutuyorum zaten bu regl sinirlilik meselesini isten gucten.Bakiyorum sinirli hincliyim.Bir bakiyorum ben rengl doneminde miyim?Aa evet oyleymis:)Komik oldu ama aynen boyle oluyor.Sebebi neydi ki.Saglikciyim ama bilmiyorum.Buna gelene kadar nelerle uğraşıyorum .Hormonol degisimlerden olsa gerek.Psikolojik olabilir mi ki acaba.

reklamdan banlanmayacaksam ben hala kotexçiyim :)
diğerleri beni mahvediyor. hepsi naylon, ölüyorum rahatsızlıktan.
kotex daha iyi geliyor, en azından altımda poşet varmış hissine kapılmıyorum

Ben de orkid'de aynı şeyi yaşıyorum bir de sızdırma yapıyor, dışarıdayken kullanmak mümkün değil hep bir tedirginlik. Kotex dediğim gibi ilk zamanlarda kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibiydi ama sonra nasılsa tuttuk diye bozdular sanırım... Şimdi molped'e bir şans verdim bakalım memnun kalırsam yazarım :)

Kotex bende yara yapma ya başladı bilgin göz gibi yara . Mecbur kalmadıkça bez kullanıyorum evin içinde artık birde b.m kendi pedini denedim şimdilik beğendim

Bende de birkaç defa çamaşır kenarlarında tahriş, yara oldu belki de o yüzden Valla en güzeli evde öyle yapmak ama çalışıyoruz mecburuz pede :)

Çalışınca mecburen ped koyuyorum ama mah oluyorum bende. Molped i uzun yıllardır kullanmadım memnun kalırsan haberim olsun öyle deneyim yoksa bur süre b.imci olacam. Genelde ürünlerin hepsi tutulana kadar süper kalite tutulunca düşük kaliteye dönüyorlar

molped benim en sevmediğim… orkid daha iyidir benim gözümde. molped resmen bana yapışıyor ya o naylon hissinden nefret ediyorum, kokusu bile itiyor beni.

molped benim en sevmediğim… orkid daha iyidir benim gözümde. molped resmen bana yapışıyor ya o naylon hissinden nefret ediyorum, kokusu bile itiyor beni.
Hanımlar ben de eskiden kotex'ciydim hele şu uzun ve gece versiyonları muhteşemdi. Ama şimdi diğerlerinden hiçbir farkı kalmadığını görüyorum. Orkid, molped, kotex vs gibi ürünler benim gözümde bim'deki scarlett ped ile aynı. Hepsini kullandım cidden aynı. Ben de çareyi evdeyken ucuzundan bebek bezi -aylarca yetiyor-(yine bimden) dışarıdayken scarlett in gece versiyonunu kullanmakta buldum. Maddiyattan da kar oldu bana öğrenciyim yahu

bebek bezi derken? nasıl yani?

bebek bezi derken? nasıl yani?
Bildiğimiz bebek bezi:) İlk başta kuzenim demişti, bana saçma gelmişti ama kullanmaya başlayınca çok çok rahat geldi. Hem yumuşacık, altımda hışır hışır poşet olduğunu hissetmiyorum, hem rahat, hem sızacak mı derdim yok Evde kullanmak için kesinlikle tavsiye ederim

Ben de bugün aynı nedenle konu açacaktım.Ben de aynıyım.Bambaska bir kişilige dönüşüyorum.İkinci doğumumdan sonra daha da kötü oldu.Ruhen ve bedenen cokuyorum.Dr a gitmeyi düşünüyorum.
Bir de bir üye yazmış, çay varmış onu da demeyeyim.

nasıl yapıyorsunuz yaa aklım almadı benim. onların en büyük boyu bile bir yetişkin için küçük gelmez mi, nasıl bezliyorsunuz kendinizi? yetişkin bezi mi yoksa?

nasıl yapıyorsunuz yaa aklım almadı benim. onların en büyük boyu bile bir yetişkin için küçük gelmez mi, nasıl bezliyorsunuz kendinizi? yetişkin bezi mi yoksa?
O bant kısmını bağlamıyorum ki öyle tabi ki küçücük gelir bantlanmaz ki:) Bantlamadan direk iç çamaşırına yerleştiriyorum iç çamaşırı sıkıştırıyor kaymıyor zaten

pms regl dönemianladım da açılımını çok merak ettim ?
''PMS'in açılımı Pre-Menstrual Syndrome'dur. Hatta şöyle söyleyelim; “pre” kelimesi “öncesi” anlamına, “menstrual” kelimesi “regl” anlamına ve “syndrome” kelimesi de zaten anlamış olduğun gibi “sendrom” anlamına geliyor.''
Hemen copy-paste yaptım. Daha iyi anlatamazdım:)

O donemde abur cuburu kesin tuzu azaltın. Faydasını goreceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…