Bende öyleyim sinirlenecek bir şey buluyorum ağlıyorum eşime çatıyorum. Hatta hayallerim de herkes payını alıyor. Kendimi dışarı atıyorum bir arkadaş yastık yumrukla demişti çok iyi geliyor tavsiye ederimİyi hafta sonları herkese
Hanımlar problem şu ki normalde de regl tarihim yaklaştıkça bana aşırı sinir, sağa sola durduk yere çatmalar, değişik ve saçma sebeplerden kavga çıkarmalarım
Bunun beraberinde gelen aşırı duygusallık. Kendi kendime sinirlenip kendi kendime ağlıyorumHem de hönkürerek başıma çok büyük felaket gelmiş gibi
Bu duyguları öyle belirgin yaşıyorum ki arkadaşlarım regl tarihinde olduğumu anlıyorlar, hadi onlar anlasın neyse erkek arkadaşım da anlıyorYine ona çattığım sırada ''neyse şu birkaç gün geçsin düzeleceksin'' demişti nasıl utandım En sonunda çocuk Şener Şen gibi topuklarını totosuna vura vura benden kaçacak
Şu son günlerde kendime, çevreme ve sayemde peygamber sabrına erişmiş erkek arkadaşıma çektirdiğimi bir ben bir Allah bilir
Herkeste böyle duygu değişimleri oluyor ama benimki çok belirgin ve eziyet resmen elimde değil
Sizde de böyle mi, nasıl çözüm buldunuz
farkediyo mu acaba gerçekten
çünkü bende 30 yaşındayım ve son yıllarda böyle hissetmeye başladım
önceden ya olmuyordu bu duygu durum bouklukları ya da farketmiyordum :)
reklamdan banlanmayacaksam ben hala kotexçiyim :)Ya arkadaşlar konu regl iken hazır, az önce düşündüğüm şeyi sorayım sizlere. Konu sahibi kusura bakma lütfen konuyu dağıtıyorsam :)
Hangi pedi kullanıyorsunuz? Kotex türkiye pazarına ilk girdiğinde muhteşem bir şeydi ama sonra çok bozdu ya hiçbir zaman ilk memnuniyetime erişemedim. Var mı öneriniz, tahriş etmeyen hışırdamayan sızdırmayan ped?
Kotex bende yara yapma ya başladı bilgin göz gibi yara . Mecbur kalmadıkça bez kullanıyorum evin içinde artık birde b.m kendi pedini denedim şimdilik beğendimYa arkadaşlar konu regl iken hazır, az önce düşündüğüm şeyi sorayım sizlere. Konu sahibi kusura bakma lütfen konuyu dağıtıyorsam :)
Hangi pedi kullanıyorsunuz? Kotex türkiye pazarına ilk girdiğinde muhteşem bir şeydi ama sonra çok bozdu ya hiçbir zaman ilk memnuniyetime erişemedim. Var mı öneriniz, tahriş etmeyen hışırdamayan sızdırmayan ped?
reklamdan banlanmayacaksam ben hala kotexçiyim :)
diğerleri beni mahvediyor. hepsi naylon, ölüyorum rahatsızlıktan.
kotex daha iyi geliyor, en azından altımda poşet varmış hissine kapılmıyorum
Kotex bende yara yapma ya başladı bilgin göz gibi yara . Mecbur kalmadıkça bez kullanıyorum evin içinde artık birde b.m kendi pedini denedim şimdilik beğendim
Çalışınca mecburen ped koyuyorum ama mah oluyorum bende. Molped i uzun yıllardır kullanmadım memnun kalırsan haberim olsun öyle deneyim yoksa bur süre b.imci olacam. Genelde ürünlerin hepsi tutulana kadar süper kalite tutulunca düşük kaliteye dönüyorlarBen de orkid'de aynı şeyi yaşıyorum bir de sızdırma yapıyor, dışarıdayken kullanmak mümkün değil hep bir tedirginlik. Kotex dediğim gibi ilk zamanlarda kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibiydi ama sonra nasılsa tuttuk diye bozdular sanırım... Şimdi molped'e bir şans verdim bakalım memnun kalırsam yazarım :)
Bende de birkaç defa çamaşır kenarlarında tahriş, yara oldu belki de o yüzdenValla en güzeli evde öyle yapmak ama çalışıyoruz mecburuz pede :)
molped benim en sevmediğim… orkid daha iyidir benim gözümde. molped resmen bana yapışıyor yaBen de orkid'de aynı şeyi yaşıyorum bir de sızdırma yapıyor, dışarıdayken kullanmak mümkün değil hep bir tedirginlik. Kotex dediğim gibi ilk zamanlarda kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibiydi ama sonra nasılsa tuttuk diye bozdular sanırım... Şimdi molped'e bir şans verdim bakalım memnun kalırsam yazarım :)
Bende de birkaç defa çamaşır kenarlarında tahriş, yara oldu belki de o yüzdenValla en güzeli evde öyle yapmak ama çalışıyoruz mecburuz pede :)
Ya arkadaşlar konu regl iken hazır, az önce düşündüğüm şeyi sorayım sizlere. Konu sahibi kusura bakma lütfen konuyu dağıtıyorsam :)
Çalışınca mecburen ped koyuyorum ama mah oluyorum bende. Molped i uzun yıllardır kullanmadım memnun kalırsan haberim olsun öyle deneyim yoksa bur süre b.imci olacam. Genelde ürünlerin hepsi tutulana kadar süper kalite tutulunca düşük kaliteye dönüyorlar
Hanımlar ben de eskiden kotex'ciydim hele şu uzun ve gece versiyonları muhteşemdi. Ama şimdi diğerlerinden hiçbir farkı kalmadığını görüyorum. Orkid, molped, kotex vs gibi ürünler benim gözümde bim'deki scarlett ped ile aynı. Hepsini kullandım cidden aynı. Ben de çareyi evdeyken ucuzundan bebek bezi -aylarca yetiyor-(yine bimdenmolped benim en sevmediğim… orkid daha iyidir benim gözümde. molped resmen bana yapışıyor yao naylon hissinden nefret ediyorum, kokusu bile itiyor beni.
bebek bezi derken? nasıl yani?Hanımlar ben de eskiden kotex'ciydim hele şu uzun ve gece versiyonları muhteşemdi. Ama şimdi diğerlerinden hiçbir farkı kalmadığını görüyorum. Orkid, molped, kotex vs gibi ürünler benim gözümde bim'deki scarlett ped ile aynı. Hepsini kullandım cidden aynı. Ben de çareyi evdeyken ucuzundan bebek bezi -aylarca yetiyor-(yine bimden) dışarıdayken scarlett in gece versiyonunu kullanmakta buldum. Maddiyattan da kar oldu bana öğrenciyim yahu
Bildiğimiz bebek bezi:) İlk başta kuzenim demişti, bana saçma gelmişti ama kullanmaya başlayınca çok çok rahat geldi. Hem yumuşacık, altımda hışır hışır poşet olduğunu hissetmiyorum, hem rahat, hem sızacak mı derdim yokbebek bezi derken? nasıl yani?
nasıl yapıyorsunuz yaa aklım almadı benim. onların en büyük boyu bile bir yetişkin için küçük gelmez mi, nasıl bezliyorsunuz kendinizi? yetişkin bezi mi yoksa?Bildiğimiz bebek bezi:) İlk başta kuzenim demişti, bana saçma gelmişti ama kullanmaya başlayınca çok çok rahat geldi. Hem yumuşacık, altımda hışır hışır poşet olduğunu hissetmiyorum, hem rahat, hem sızacak mı derdim yokEvde kullanmak için kesinlikle tavsiye ederim
O bant kısmını bağlamıyorum ki öyle tabi ki küçücük gelir bantlanmaz ki:) Bantlamadan direk iç çamaşırına yerleştiriyorum iç çamaşırı sıkıştırıyor kaymıyor zatennasıl yapıyorsunuz yaa aklım almadı benim. onların en büyük boyu bile bir yetişkin için küçük gelmez mi, nasıl bezliyorsunuz kendinizi? yetişkin bezi mi yoksa?
''PMS'in açılımı Pre-Menstrual Syndrome'dur. Hatta şöyle söyleyelim; “pre” kelimesi “öncesi” anlamına, “menstrual” kelimesi “regl” anlamına ve “syndrome” kelimesi de zaten anlamış olduğun gibi “sendrom” anlamına geliyor.''pms regl dönemianladım da açılımını çok merak ettim ?
İnanırım vallaDurduk yere çıkardığım tartışma sebeplerini şuraya yazsam üyeler beni psikiyatriye yönlendirir
Aminn Allah yar ve yardımcıları olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?