• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pms sendromu adet öncesi gerginlik hastalığı

hardtimes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2009
3.476
0
0
Osmaniye
arkadaşlar bu konuda sıkıntı yaşayan var mı ve nasıl aşıyorsunuz ???

ve çözüm önerileri sunabilir misiniz ?

iyi bir jinekolog psikiytarist önerileriniz var mı ?

bu dönemde sizlerde ne gibi değişiklikelr oluyor ?

bend e yasıyorum değişik belirtileri oluyor,bazen mide bulantısı bazen baş dönmesi,ağlama hali,duygusallık ,içine kapanma,alınganlık, sinir :)))

bend e yasıyorum değişik belirtileri oluyor,bazen mide bulantısı bazen baş dönmesi,ağlama hali,duygusallık ,içine kapanma,alınganlık, sinir :)))

merhaba aynı şeyleri bende yaşuyorum şu reklamı yapılan bitkisel ilacı sipariş ettim gelince onu kullanıcam

adet öncesi önüme gelene çatıyorum çok sinirli oluyorum.:26::26: bi de adet dönemim özellikle kış aylarında çok sancılı ve mide bulantılı geçiyor.:59::59:

bu bir hastalık değildir arkadaşlar sadece dönemsel, hormonal geçici bir durum.

psikiyatra da gerek yok. ben had safhada yaşıyorum ve kendi başıma üstesinden çok rahatlıkla gelebiliyorum. yaptığım sadece "evet biliyorum şu an normal değilim, geçecek, hormonlarımın bana oynadığı bir oyun, aslında dünya şu an gördüğüm gibi değil" şeklinde kendi kendime telkin. çok işe yaradı, yarıyor ve artık hiiiiiçç önemsemiyorum. onlarda beni önemsemiyorlar ki artık çok hissetmiyorum.

bende işe yarıyor...

bu bir hastalık değildir arkadaşlar sadece dönemsel, hormonal geçici bir durum.

psikiyatra da gerek yok. ben had safhada yaşıyorum ve kendi başıma üstesinden çok rahatlıkla gelebiliyorum. yaptığım sadece "evet biliyorum şu an normal değilim, geçecek, hormonlarımın bana oynadığı bir oyun, aslında dünya şu an gördüğüm gibi değil" şeklinde kendi kendime telkin. çok işe yaradı, yarıyor ve artık hiiiiiçç önemsemiyorum. onlarda beni önemsemiyorlar ki artık çok hissetmiyorum.

bende işe yarıyor...

Katılıyorum adetten önce ve adetin ilk günü bende yaşarım.Beynim sanki benim kontrolümden ayrı hareket eder.
Sinirli,saldırgan alıngan mutsuz olurum.Ama taş çatlasa 3 gün sürer. Her adet döneminde de aynı şiddette olmaz.

Back
X