Pnrkrdnz'nin Nişan Çekimleri ~ 14.07.2011

Allah tamamını erdirsinnnnnnnnnnnnnnnnnnn darısı bana Allahm ins ben de artk askımla evleneym :)))

Son düzenleme:
super fotograflar, siz de cok yakısmıssınız, Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin insallah..

mekan neresi acaba merek ettim..

Allah tamamına erdirsin canım nişanlığın rengi ve modeli çok hoş olmuş sana.

Aminn inşallahhh çok sağol canım

Fotoğraflar çok güzel. Allah tamamına erdirsin, mutluluklar dilerim.

Teşekkürlerrrr

Allah tamamını erdirsinnnnnnnnnnnnnnnnnnn darısı bana Allahm ins ben de artk askımla evleneym :)))

Aminnnnn inşallah canım benimm sende sevdiğine kavuş en kısa zamanda inşallahhh

super fotograflar, siz de cok yakısmıssınız, Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin insallah..

mekan neresi acaba merek ettim..

Çok sağol canım teşekkür ederim.
Mekanlar;
Buca Hasanağa Bahçesi
Buca Gölet
Heykel

bayıldım fotolara. çok güzel olmuşsunuz. çok yakışmışsınız. Allah tamamına erdirsin. mutluluklar :) darısı benim de başıma :97:

allah tamamına erdirsin,çok mutlu oluunnn

Aminnn canım inşallahhhh

bayıldım fotolara. çok güzel olmuşsunuz. çok yakışmışsınız. Allah tamamına erdirsin. mutluluklar :) darısı benim de başıma :97:

Çok sağol canım amin inşallahh.
Darısı tüm isteyenlerin başınaa :103::123:

böyle güzel anlarınızı burda paylaşmanız çok hoş. mutluluklar ..

Sağolun teşekkür ederim

maşallah çok güzel görünüyorsunuz bir ömür mutluluklar :)

Aminn inşallahh :97:

harikaa olmusunuz mutlulugunuz daim olsun.. ben resimleri kimin cektigi artik nisan dugun resimleri disardami cekliyor yoksa istege baglimi bole oluyor cook nefisler hepsidee..

bende resimlerinizi çok beğendim çok güzel resimler sanırım izmirde çekilmişsiniz fotoğrafçınız hakkında bilgi alabilirmiyim 3eylülde nişanım var ve fotoğrafçı arıyorum

allah mutlulugunuzu hic bozmasin cok yakismissiniz bende dövmene bayildim elbisende cok güzelmis mutluluklarrr

Çok sağol teşekkür ederimmm canım

Mavi renk süper ya fotoğraflarada bayıldım .Allah mesut etsin.

Rengi çok içime sindi teşekkürler canım

harikaa olmusunuz mutlulugunuz daim olsun.. ben resimleri kimin cektigi artik nisan dugun resimleri disardami cekliyor yoksa istege baglimi bole oluyor cook nefisler hepsidee..

Çok teşekkür ederim.
Fotoğralarımızı Zeren & Mehmet Yasa çifti çekti
Gün boyu bizimle koşuşturup durdular

şemsiyeli olana bayıldımmm.

Teşekkürler

bende resimlerinizi çok beğendim çok güzel resimler sanırım izmirde çekilmişsiniz fotoğrafçınız hakkında bilgi alabilirmiyim 3eylülde nişanım var ve fotoğrafçı arıyorum

Teşekkür ederim canım :123:

Fotolar cok farkli ve sirin bayildim canim ya Rabbim mutlulugunuzu daim etsin insallah dügününüzde insallah güzel gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…