Pnrkrdnz'nin Nişan Çekimleri ~ 14.07.2011

çok güzell bayıldım canım ne kadar keyifli görünüyorsunuz

allah tamamına erdirsin cekimlerde sizde harikasınız

Mükemmel fotolar çok başarılı çok farklı bayıldım
Mutluluklar

Çok teşekkür ederim canımm

çok güzell bayıldım canım ne kadar keyifli görünüyorsunuz

allah tamamına erdirsin cekimlerde sizde harikasınız

Çok eğlendik çekimlerde gerçekten çok güzeldi
Çok sağol canım amin inşallah

Tek kelimeyle süper.Bayıldım çok yakısmıssınız elbisen saçların takıların hepsi çok uyumlu.Allah mutluluğunuzu bozmasın.

evet şemsiyeli olanı çok beğendim bende hepsi çok güzel çok beğendim Allah tamamını erdirsin

Tek kelimeyle süper.Bayıldım çok yakısmıssınız elbisen saçların takıların hepsi çok uyumlu.Allah mutluluğunuzu bozmasın.

Çokkk sağoll canımm
Aminnnnnnnnnn

şu şemsiyeli olana bayıldım süpermiş.uçmasın sıkı tut

Tuttum tuttum

evet şemsiyeli olanı çok beğendim bende hepsi çok güzel çok beğendim Allah tamamını erdirsin

Çok sağol canım o fotoyu çekerken çok eğlendik

canım çok tatlı çıkmışsın fotolarda bi harika bayıldım doğrusu bu arada benim düğün tarihimde 14.7.2007

canım çok tatlı çıkmışsın fotolarda bi harika bayıldım doğrusu bu arada benim düğün tarihimde 14.7.2007

Çok teşekkür ederim canımm
İnşallah benım düğün tarihimde olur

Bayıldım. Özellikle şemsiyeliye. Süper fotolar.
Allah tamamına erdirsin

Aminnn inşallahhhh

resimler harika ,hele mavi nişan kıyafetine bayıldım

Çok teşekkürlerrr çok beğenerek aldım kıyafetimi doyasıya da giydim

Çok yakışmışssınız, fotolar da harika. Allah tamamına erdirsin; neşeniz, mutluluğunuz daim olsun.

Pınarımm her zamanki gibii yinee herşeyy harikaa vee yinee herşeyy çok özenlliiii, Mükemmel gözüküyorsunuzz canım allah mutluluğunuzu daim etsin inş..

Bu arada fotoğrafçınıda tebrik etmeden geçemiycemm, gerçek bir profosyonel bellii çok içi açılar ve kareler yakalamışşş kutluyorum. Bu tpiktee o kadar dış çekim gördümm hepsi dümdüzz çekimm birbirine benzer pozlarr ama seninkiler gerçekten farlı. İşinin hakkını vermişşşş

Allah tamamına erdirsin,o kadar güzel görünüyorsun ki.Fotolarda çok gerçekçi olmuş,o kareyi resmen yaşamışsınız.Başka çekimlerdeki gibi pozlar havada kalmamış,sizi yansıtmış.Mutluluğun daim olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…