Pofu'nun Diyet Günlüğü

pofu

Karma Astrolog
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
16.404
20.124
923
merhaba arkadaşlar,fazla kilolarından şikayetçi olan bi arkadaşa daha yeriniz vardır umarım?
baktım olucak gibi değil bende bi günlük açayım dedim,başarmamak için neyim eksikki maşallah çok da fazlam var :)
şuanki kilomu tam olarak bilmiyorum ama 72.5 civarı bişeydi,boyumda 160 :) klasik fazla kilolu biriyim işte :)
kendimi değiştirme yolunda beni yalnız bırakmazsanız çok ama çok mutlu olurum..
her zarar bir kazançdır deyip öğleden sonra başladım bu işe..bakalım sabrımı zorlayarak eski halime dönmek istiyorum..lütfen desteklerinizi esirgemeyin..

Son düzenleme:
bugün tartıldım sabah aç karnına 72.2 kiloyum :18:
bakalım nasıl vericem bu kiloyu

Kolay gelsin, umarim istedigin kilolari verirsin saglikli bir sekilde.

aslında klasik bilinenlerden,ben balık etli ve kolay kilo alabilen bi bünyeye sahibim saolsun :) karbonhidratı yani işlenmiş ekmek,şeker,beyaz undan yapılmış çoğu gıdayı minumum seviyeye indirdiğim an kilo verebiliyorum.
bunun dışında tabiki spor yapıyorum ve bol bol su tüketiyorum.şimdilk böyle..

Neler yapiyorsun, biraz bahsedermisin?

Son düzenleme:
71.2 olmuşum
umarım düzenimi bozmam bu sefer :18:

Oncelikle sana diyetinde bssarilar dilerim
Abendessen 80 81 kiloyla diyetime bsslladim.ve. hedefim 70 Kilo olmakti. Ve simdi 71.6 kiloyum. Boyum ise 170 beni. Gorenler eng fazla 66 kilosun der yani kemiklerim agir. Demekki
Insanz isteyince herseyi yapar.Ben dahada wermeye dewam edicem.

...........................................................

Son düzenleme:
tşk ederim ve seni tbr ederim,güzel kilo vermişsin.boyun uzun olduğu içindir ki bunuda güzel göstermiş..evet haklısın insan isteyince herşeyi yapar :) darısı başıma

günaydınnn yoldaşlarım :) herkese güzel bi gün dilerim...

bu sabah 70.7 tartıda görüldü
çok mutluyum yvaş yavaş 6 lı rakamlara iniyorum

Öncelikle hayırlı olsun devamlı olur inşallah :) diyet yapmak nasıl da mutlu ediyor insanı dimi? ben de ciddi anlamda sıkı diyetimin 3.günündeyim fit olcaz fit ! :))

bu sabah itibariyle 70.3 oldum inşallah yarına 6lı rakamlara düşerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…