Pofu'nun Diyet Günlüğü

tşk ederim inşallah devamlı olur :) diyet yapmak değildeee kilo vermek diyel,m mutlu eden benimde 1 haftam doldu şimdilik 72.2 den 70.3 e düştüm bakalım devamını da getiricem :)

Öncelikle hayırlı olsun devamlı olur inşallah :) diyet yapmak nasıl da mutlu ediyor insanı dimi? ben de ciddi anlamda sıkı diyetimin 3.günündeyim fit olcaz fit ! :))

veee en sonundaaa 69.8 oldummmm çok mutluyuummm :):):)

...............................................

Son düzenleme:
dün bi durgunluk oldu kilomda eh o da normal bugün 69.6 ile devam edyrm :)
69 olana kadar cizelgemi değişmiycm

Merhaba canım kolay gelsin öncelikle... okuduğuma göre gayet iyi gidiyorsun... umarım ben de başarabilirim çünkü bebek istiyorum 2 ay verdim kendime şu anda 86.1 kiloyum boyum 1.75 kocaman bişeyim yani fakat 2 hafta önce 90 kiloydum 2 haftadır geceleri açlıktan zor uyuyorum anlıycan beslenme şeklimiz benziyor sanırım karbonhidratı ve yağı min. indirdim ben spor olarak ne yapıyorsun peki?

2 gündür 69um :) çok mutluyum yavaşda olsa gidiyor kilocuklarım :)

Son düzenleme:
mrb,ksra bakma geç cvp veriyorum..evet ben nerdeyse karbonhidratı çıkardım hayatımdan hatta yemek bile canım istemez oldu..spor olarak bazen yürüyüş yapıyorum bazen koşuyrm,plates yapıyorum..yani bilinen klasik şeyler

azcık kaçamak yapsam herhalde bişey olmaz :)

Son düzenleme:
azcık kaçamak yaptım ama kilo almaya da niyetim yok :) diyete devam :)

nerden çıktı bu motivasyon kaybı şimdi

Tekrar geldim,tekrar zayıflama arzusu,özellikle erkek arkadaşıma inat ve tabi çoğunlukla kendim için,bugün 70.4 kg yim bu sefer gerçekten vermem lazım,sürekli verip verip almaktan bıktım,bu son olacak dyrm ve starti veriyorum,birazdan spor yapmaya gidicem,her ne kadar pazar olsada çok erken kalkıp kahvaltımi ettim
Aslında istediğim bnm gibi bi kaç kişiyle beraber yardım ve destekle şu kilo işini halletmek,çünkü tek başıma sıkılıp bırakıyorum

Menümü paylaşayim

Sabah:
2şekersiz çay
Yarım dilim kepek ekmeği
Peynir,domates,salatalık

Öğlen:
1 haşlanmiş yumurta
Bi parça kepek ekmeği
Şekersiz çay
Bol yeşil salata

Sabah sporumu da yaptım.
Kaç bardak su içtiğimi bilmiyorum ama çok su içtiğim için saymıyorum :)
1 fincanda tek şekerli kahve içtim
Şimdilik bu kadar

Ara öğünde bi bardak tarcinli süt
Akşam ise 1 bardak kola,fırında pişmiş 1 parça tavuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…