Pofu'nun Diyet Günlüğü

pofum nerelerdesın 5 gun olmus

Ben geelllddiimmm :)
Cnm istanbulda değildim kaç gündür,ondan yazamadim,artık burdayim :) akşam görüşürüz öğlen dersim var
Ee ne yaptın bensiz bakalim,nasil gidiyo :)

Ben geelllddiimmm :)
Cnm istanbulda değildim kaç gündür,ondan yazamadim,artık burdayim :) akşam görüşürüz öğlen dersim var
Ee ne yaptın bensiz bakalim,nasil gidiyo :)

hoşggeldınnn napımm vallaaa ders ders derrrsss dyet pek duzenlı degıl su sıra:2:

hoşggeldınnn napımm vallaaa ders ders derrrsss dyet pek duzenlı degıl su sıra:2:

hoş bulduk cnm :)
evet ya tahmin edebiliyorum ders çalışırken zor oluyor
bende gittim geldim biraz düzensizlik oldu ama çok yürüdüm,yüzdüm falan daha kiloma bakmadım almışımdır ama çok olcanı sanmıyorum sabah bakarım artık :)
artık kış geldi zaten 10 ay okul var yani full time hareket :) acelemiz yok ayda 2 kilo versek kafidir :)
onun için karataya devm :) ama sadece sabahları 1 dilim kepekli light ekmek yicem çünkü karatay yaparken yürüyüşlerimde ayaklarımda ve bedenimde aşırı yanma oldu,bunu karbonhidrat yoksunluğuna bağlıyorum

Amaniinn günlüğüm 3. Sayfa haberleri gibi 3 sayfada
Slm canlarim,okul açıldı ve bn yine yoğun bi koşturmaca içindeyim pofff (
Bi yerlerden dewam etmek gerek ipin ucunu yakalayamadim 1 haftadr,çok düzensiz zamanlarim,okul bni yaktı

sllmmm günlüşüüümmm :) vee ben gelddiimmm,çok karmaşık geçiyor günlerim ve ben yeni fırsat buldum yazmaya:)
yarın sabahtan itibaren karataya tekrar başlıyorum :) bu sefer zaman sıkıntım yok :) kendimi kasmadan,yavaş yavaş ilerliycem yoksa dubadan farkım kalmıyor :)
hadi bakalımmm :)
bu arada herkese iyi bayramlarrrr:)

amaniinn ne kadar uzun zaman olmuşşş yazmayalı buraya :)
çok yoğun geçiyor günlerim...düzensiz bi hayatın içindeyim..koşturmaca sorunlar stres okul sınav...vs derken unuttum kendimi bu dünyanın içinde...ve tabi bu unutkanlığın bana getirdiği fazlalıklarda cabası :)
tekrar düzenli bi şekilde buraya gelip yazmaya çalışacağım,umarım başarılı olurum,

diyete gelince (bu kelimeyi hiç sevmiyorum ) bana uygun en güzel beslenme şekli olan karataya tekrar başlamak istiyorum
sabah olmadı ama öğlen ve akşamı devam ettirebilirim
hadi bakalımm kızlarr :)

anaaaa kız sen nerelerdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…