Çok güzel bir konuya değinmişsin tebrik ederim. Kk da eleştiri yapılmıyor diyor bazı arkadaşlar ama, ben eleştiriyi seven bir insanım. Hele ki benim göremediğim bir hatamı, eksiğimi, kusurumu veya zaafımı bir arkadaşım görüp bana söylediyse memnun olurum. Ama bazı insanlar ne yazık ki kendi eksikliklerini tatmin etmek için karşıdaki insanı küçümseyerek, kınayarak, ayıplayarak eleştiri yaptık zannediyorlar. Birilerini alçaltarak kendilerini yücelteceklerini zannediyorlar. Sonra da karşı tarafı eleştiri kabul etmemekle suçluyorlar. Kimsenin kimseyi yargılama hakkı yoktur. Bir de şöyle bir durum oluşuyor burda ki sanırım iyi niyetle yapılıyor ama bence doğru değil. Kadın konu açmış eşim şöyle beni üzüyor, ailesi böyle vs.. Birileri de "ay çok şükür benim eşim melek gibi şeyimde dolanıyor, kayınvalidem kızım kızım diye ölüyor"

Tamam arkadaşım maşallah Allah bozmasın da, herkes böyle düşünmez ki. En iyi niyetli insanın bile içi cız eder, imrenir, üzülür. Garibim zaten sıkıntılı ki konu açmış. Velhasıl Allah hepimizin yuvasına huzur, mutluluk, sağlık ve ahiret hayatımızın güzelliği için çalışma gücü versin