- 21 Haziran 2016
- 455
- 536
- 18
- 37
- Konu Sahibi destinaninannesi
-
Bizim de arena Alsancakta, etkinlikler Guzelyali'da imis. Hayirlisi daha baslamadim ama baslarsam neler olur bilmiyorum.
Yani insanlar ellerinden telefon disarida pokemon avliyorlar, degisik bir oyun. Ben oyun manyagiyim, esim de oyle bu yuzden baslamadik, aynen boyle abartiriz. Tum tatil pokemon avlamak istemiyorum :)) gecmis olsun sana da, laf dinlemezlee simdi.Hiç başlamayın derim,gece çocuğu emzirmeye kalkıyorum eşimin gözler kan çanağına dönmüş eve yeni geliyorlar abisiyle. Bağımlılık yani gülsem mi ağlasam mı
Telefon ekranindan bakiyorsun kamera ile disarida pokemon cikiyor onu avliyorsun, etkinlikler vs disarida oluyor. Oraya gitmen gerek yani konum olarak telefonda :)) baya yenilik getirdi oyun.Bu nedir ki? Anlamadim telefonla oynuyorlarsa kiziliyda neden bulusuyorlar? Hayatimda duymadim bu oyunu :/ tuhaf geldi..
Gecenin bi yarısı napiyorlarmis sokakta? oyunla ne ilgisi var hiçbi şey anlamadım.
Ben servera girerken siyah ekran veriyor
Bir çözümü var mı bildiğiniz?
Sen ne diyosun bugun muvekkil diyorki, aha belediyenin onunde cikti kosa kosa oraya gitti :))Türkiyede de bu kadar yoğun talep olduğunu bilmiyordum
Dünyaca çıldırdık
Türkiyede de bu kadar yoğun talep olduğunu bilmiyordum
Dünyaca çıldırdık
Bende Türkiye de bu kadar yayılacağını düşünmemiştim. Bir kez daha nasıl teknoloji hastasıyız gördükTürkiyede de bu kadar yoğun talep olduğunu bilmiyordum
Dünyaca çıldırdık
ios mu telefonunuz yardımcı olayım
Sen ne diyosun bugun muvekkil diyorki, aha belediyenin onunde cikti kosa kosa oraya gitti :))
Bir pokemon cikiyor yani yaratik onu tutuyorsun. Onla savasiyorsun vsPokemon avlamak ne demek sosyal medyada da capslar goruyorum anlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?