pokemon go belası..

Telefon ekranindan bakiyorsun kamera ile disarida pokemon cikiyor onu avliyorsun, etkinlikler vs disarida oluyor. Oraya gitmen gerek yani konum olarak telefonda :)) baya yenilik getirdi oyun.
Anlamadim disarida pokemon mu var? Nasil oluyor hicbir fikrim yok sanirim anlamayacagim zaten oyun falan hic sevmem :))

Pokemon avlamak ne demek sosyal medyada da capslar goruyorum anlamiyorum

pokemon go diye bela bir oyun var kamerayı konumu açıyorsunuz belli yerlerde pokemon var değişik değişik terimleri var oyunun gym pokestop falan geze geze pokemon avlıyorsunuz camiler falan gym olmuş yani bu oyun insani hayattan koparıyor..

Oyunlar sonunda obezite yapmıyor iyi tarafından bakın biraz canım

eşimin değişik bir yeğeni var o indirdi hepimize apk falan diyor hiç anlamıyorum googledan falan baksanız yapabilir misiniz ki? ben de burada oyundan şikayet etmeye konu açtım insanların aklına oyunu soktum şu an

Anlamadim disarida pokemon mu var? Nasil oluyor hicbir fikrim yok sanirim anlamayacagim zaten oyun falan hic sevmem :))
Kamerayi acip sokaga dogru tutuyosun bilgece sagdan soldab firliyo pokemon. Onu yakaliyosun. Acik alanlarda kalabalik yerlerde avmlerde daha cok oluyo. Yani bu oyun digerleri gibi eve tikmiyo seni. disari cikartiyo.

Telefon kamerasi acik dusun, oyundasin kameradan bakiyorsun fotograf ceker gibi, aa o da ne ekraninda bir pokemon var. Insanlar yururken, alisveriste, bakkalda vs ortaya cikiyor. Bazen evlerde. Ekranında yaratık resmi cikiyor onu tutmaya calisiyorsun. Bir adamın yanında çıkıyor, koşa koşa oraya gidip tutmaya calisiyorsun vs. Adamlar uçtu yani normal hayatta toplanıp savasiyorsun, artik telefon arkasinda degilsin sadece.

Link atabilirim özelden :)

evet çok iyi olur :))

Hee senin olmuyo erkek kardeşimin de zenfone 2 intel işlemci olduğu için çalışmıyor canım o da çok sinirli bu konudan yatıyor kalkıyor pokemon diyip üzülüyor

ya şaka yapıyorsun!? şimdi baktım imza topluyorlarmış intel için bir sürüm çıksın diye, dur imzalayayım

Google mapi düşün. Ekranda senin konumun var. Belli bölgeler var. O bölgelerde insanlar bu oyun uygulaması sayesinde pokemon görüyor
Onları avlıyorlar. Yine başka yerlerde insanlar pokemonlarını telefon ekranında savaştırıyor. Fakat bu oyun gerçek anlık oynanıyor. Yani pokemon misal a mahallesinde sen b desin onu avlamak için a mahallesine gitmen lazım. Yine savaş için belli yerler var haritada oraya gitmelisin. Gerçek zamanlı ve insanları aktif oyuna katıyor. Bu yüzden çok tuttu. Memlekette kilolu kalmaz bu oyun sayesinde

Kamerayi acip sokaga dogru tutuyosun bilgece sagdan soldab firliyo pokemon. Onu yakaliyosun. Acik alanlarda kalabalik yerlerde avmlerde daha cok oluyo. Yani bu oyun digerleri gibi eve tikmiyo seni. disari cikartiyo.

Cok ilginç bir seymis e boylece yanlislikla birine carpilabilir, araba carpabilir ne bileyim tehlikeli olabilir bana tuhaf geldi.. Yani pokemon kamerada aslinda disarda pokemon falan yok ki olmasi zaten sacma
Hic bana göre degil disarda elime telefon almaktan nefret ediyorum zaten :)) ama cok tehlikeli bir oyun gibi geldi. Nereye gittigini biliyorlar artik. Bir gün herkesi bir yerde toplayip Allah korusun bi bomba patlatirlarsa felaket olur
Gerci ben biraz felaket tellaliyim

Ee diyelim ki apartmanın birinde yada kapalı otoparkta çıkmaz köhne bir sokakta avm vs erkekler tuvaletinde var oraya mı gircez ? Burası türkiye pokemon ne tarafta dwrsin gösterelim anam derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…