- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi destinaninannesi
-
Bende Türkiye de bu kadar yayılacağını düşünmemiştim. Bir kez daha nasıl teknoloji hastasıyız gördük
Anlamadim disarida pokemon mu var? Nasil oluyor hicbir fikrim yok sanirim anlamayacagim zaten oyun falan hic sevmem :))Telefon ekranindan bakiyorsun kamera ile disarida pokemon cikiyor onu avliyorsun, etkinlikler vs disarida oluyor. Oraya gitmen gerek yani konum olarak telefonda :)) baya yenilik getirdi oyun.
Pokemon avlamak ne demek sosyal medyada da capslar goruyorum anlamiyorum
Ben de kıskanıyorum sürümüm yetersin oynayamıyorum yeni telefon alıcam bunun içinherkes oynuyor kıskanıyorum
silip bir daha yükleyeceğim yaaklıma soktunuz şimdi
Ben de kıskanıyorum sürümüm yetersin oynayamıyorum yeni telefon alıcam bunun için
Türkiyede de bu kadar yoğun talep olduğunu bilmiyordum
Dünyaca çıldırdık
pokemon go diye bela bir oyun var kamerayı konumu açıyorsunuz belli yerlerde pokemon var değişik değişik terimleri var oyunun gym pokestop falan geze geze pokemon avlıyorsunuzcamiler falan gym olmuş yani bu oyun insani hayattan koparıyor..
Hee senin olmuyo erkek kardeşimin de zenfone 2 intel işlemci olduğu için çalışmıyor canım o da çok sinirli bu konudan yatıyor kalkıyor pokemon diyip üzülüyortelefonun ne ya? benimki asus zenfone 2
benimki android ben storedan indirmedim
tabi türkiyede server olmadığı için
siz nereden indirdiniz?
bir link fena olmazdı bir daha deneyeyim
AHAHAHAHAHAH
neyse en azından kendimiz gibi nerd insanlarla tanışabilmek için güzel bir yol
en azından evden çıkmış olacağız
Kamerayi acip sokaga dogru tutuyosun bilgece sagdan soldab firliyo pokemon. Onu yakaliyosun. Acik alanlarda kalabalik yerlerde avmlerde daha cok oluyo. Yani bu oyun digerleri gibi eve tikmiyo seni. disari cikartiyo.Anlamadim disarida pokemon mu var? Nasil oluyor hicbir fikrim yok sanirim anlamayacagim zaten oyun falan hic sevmem :))
Telefon kamerasi acik dusun, oyundasin kameradan bakiyorsun fotograf ceker gibi, aa o da ne ekraninda bir pokemon var. Insanlar yururken, alisveriste, bakkalda vs ortaya cikiyor. Bazen evlerde. Ekranında yaratık resmi cikiyor onu tutmaya calisiyorsun. Bir adamın yanında çıkıyor, koşa koşa oraya gidip tutmaya calisiyorsun vs. Adamlar uçtu yani normal hayatta toplanıp savasiyorsun, artik telefon arkasinda degilsin sadece.Anlamadim disarida pokemon mu var? Nasil oluyor hicbir fikrim yok sanirim anlamayacagim zaten oyun falan hic sevmem :))
Arkadasimda diyorki iyi bari yurumus oluruz spor olur :))Oyunlar sonunda obezite yapmıyor iyi tarafından bakın biraz canım
İnanmıyorum ya çok değişik bi şeymiş. Hiç duymamistimTelefon ekranindan bakiyorsun kamera ile disarida pokemon cikiyor onu avliyorsun, etkinlikler vs disarida oluyor. Oraya gitmen gerek yani konum olarak telefonda :)) baya yenilik getirdi oyun.
Link atabilirim özelden :)
Hee senin olmuyo erkek kardeşimin de zenfone 2 intel işlemci olduğu için çalışmıyor canım o da çok sinirli bu konudan yatıyor kalkıyor pokemon diyip üzülüyor
Google mapi düşün. Ekranda senin konumun var. Belli bölgeler var. O bölgelerde insanlar bu oyun uygulaması sayesinde pokemon görüyorAnlamadim disarida pokemon mu var? Nasil oluyor hicbir fikrim yok sanirim anlamayacagim zaten oyun falan hic sevmem :))
Bence de biran önce imzalayın da size de gelsinevet çok iyi olur :))
ya şaka yapıyorsun!? şimdi baktım imza topluyorlarmış intel için bir sürüm çıksın diye, dur imzalayayım
Kamerayi acip sokaga dogru tutuyosun bilgece sagdan soldab firliyo pokemon. Onu yakaliyosun. Acik alanlarda kalabalik yerlerde avmlerde daha cok oluyo. Yani bu oyun digerleri gibi eve tikmiyo seni. disari cikartiyo.
Arkadasimda diyorki iyi bari yurumus oluruz spor olur :))
Ee diyelim ki apartmanın birinde yada kapalı otoparkta çıkmaz köhne bir sokakta avm vs erkekler tuvaletinde var oraya mı gircez ? Burası türkiye pokemon ne tarafta dwrsin gösterelim anam derlerKamerayi acip sokaga dogru tutuyosun bilgece sagdan soldab firliyo pokemon. Onu yakaliyosun. Acik alanlarda kalabalik yerlerde avmlerde daha cok oluyo. Yani bu oyun digerleri gibi eve tikmiyo seni. disari cikartiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?