- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi destinaninannesi
-
Tabi tehlikeli. Hersey olabilir.Cok ilginç bir seymis e boylece yanlislikla birine carpilabilir, araba carpabilir ne bileyim tehlikeli olabilir bana tuhaf geldi.. Yani pokemon kamerada aslinda disarda pokemon falan yok ki olmasi zaten sacma
Hic bana göre degil disarda elime telefon almaktan nefret ediyorum zaten :)) ama cok tehlikeli bir oyun gibi geldi. Nereye gittigini biliyorlar artik. Bir gün herkesi bir yerde toplayip Allah korusun bi bomba patlatirlarsa felaket olur
Gerci ben biraz felaket tellaliyim
O kadar kaptirma canim sende. Ama manyak cok yani. Herseyi yaparlar.Ee diyelim ki apartmanın birinde yada kapalı otoparkta çıkmaz köhne bir sokakta avm vs erkekler tuvaletinde var oraya mı gircez ? Burası türkiye pokemon ne tarafta dwrsin gösterelim anam derler
Tabi tehlikeli. Hersey olabilir.
Pazar gunu gazetede vardi kizin biri kamera acik pokemon avindayken ceset buldu diye.
Tabi tehlikeli. Hersey olabilir.
Pazar gunu gazetede vardi kizin biri kamera acik pokemon avindayken ceset buldu diye.
Cok ilginç bir seymis e boylece yanlislikla birine carpilabilir, araba carpabilir ne bileyim tehlikeli olabilir bana tuhaf geldi.. Yani pokemon kamerada aslinda disarda pokemon falan yok ki olmasi zaten sacma
Hic bana göre degil disarda elime telefon almaktan nefret ediyorum zaten :)) ama cok tehlikeli bir oyun gibi geldi. Nereye gittigini biliyorlar artik. Bir gün herkesi bir yerde toplayip Allah korusun bi bomba patlatirlarsa felaket olur
Bazı ülkelerde karşıdan karşıya geçerken telefona değil yola bakın diye duyuru yapılmış. Millet olmayacak mekanlara girip pokemon avlamaya calısıyor. Sabah odaya bir baktım kardeşimin kafasında pokemon varCok ilginç bir seymis e boylece yanlislikla birine carpilabilir, araba carpabilir ne bileyim tehlikeli olabilir bana tuhaf geldi.. Yani pokemon kamerada aslinda disarda pokemon falan yok ki olmasi zaten sacma
Mesela pikacu çıktı, aynı anda iki kişi gordu diyelim napicaz, saç başa gireriz artık o benim diye :))
Bazı ülkelerde karşıdan karşıya geçerken telefona değil yola bakın diye duyuru yapılmış. Millet olmayacak mekanlara girip pokemon avlamaya calısıyor. Sabah odaya bir baktım kardeşimin kafasında pokemon var
Birde tek basına tenhalarda gezen pokemon avcılarını gasp eden çete bile türemiş
ben yuklemedim ki başlamam da yaparlar her şey olabilir düşünsene kapı çalıyor sizde pokemon var gireyim diyen manyak ben beklerim bu ülkeden :)O kadar kaptirma canim sende. Ama manyak cok yani. Herseyi yaparlar.
Dun annemlere gittim kardeşlerim ve yigenler hepsi oynuyor bende dedim heralde güzel bişi yukledik anlamadım pek sarmadi beni.
Google mapi düşün. Ekranda senin konumun var. Belli bölgeler var. O bölgelerde insanlar bu oyun uygulaması sayesinde pokemon görüyor
Onları avlıyorlar. Yine başka yerlerde insanlar pokemonlarını telefon ekranında savaştırıyor. Fakat bu oyun gerçek anlık oynanıyor. Yani pokemon misal a mahallesinde sen b desin onu avlamak için a mahallesine gitmen lazım. Yine savaş için belli yerler var haritada oraya gitmelisin. Gerçek zamanlı ve insanları aktif oyuna katıyor. Bu yüzden çok tuttu. Memlekette kilolu kalmaz bu oyun sayesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?