pokemon go belası..

Tabi tehlikeli. Hersey olabilir.

Pazar gunu gazetede vardi kizin biri kamera acik pokemon avindayken ceset buldu diye.

Avustralya'da polis uyarı yapmış bu oyun için. Türkiye'de de gözaltına alınan olmuş. Sitenin çocukları komşumun bahçesine falan girmişler yani oyun olduğu için bir şey de dememiş. Her yerden çıkabiliyor ve bence de çok tehlikeli..

Bazı ülkelerde karşıdan karşıya geçerken telefona değil yola bakın diye duyuru yapılmış. Millet olmayacak mekanlara girip pokemon avlamaya calısıyor. Sabah odaya bir baktım kardeşimin kafasında pokemon var
Birde tek basına tenhalarda gezen pokemon avcılarını gasp eden çete bile türemiş

Dun annemlere gittim kardeşlerim ve yigenler hepsi oynuyor bende dedim heralde güzel bişi yukledik anlamadım pek sarmadi beni.

3.dunya savasi pokemon avindan cikacak bence boyle giderse nasil yakaladiklarini hala anlamadim gercekte gorulmeyen sey nasil yakalaniyor peki?
Ay ben hic gormedim Istanbulda nerelerde yapiyorlar acaba. Hic pokemon avina cikani gormedim gorsem cok eglenceli olur bence

Dun annemlere gittim kardeşlerim ve yigenler hepsi oynuyor bende dedim heralde güzel bişi yukledik anlamadım pek sarmadi beni.

valla bu oyun için bayaaa bir boş zaman lazım. kucağımda 6 aylık bebemle pokemon avına çıkamıyorum öyle pokemon peşinde gezmek lazım zamanınız olsa eğlenceli aslında

Tenhada pikaçu avlarken böbreğin tekini de alıverirler, kilolarından tam arınır millet.
Çok tehlikeli bu tip şeyler ya, başka bir oyun daha vardı bunun benzeri konuşmuştuk sanki, neydi o? Ajanlı majanlı?

Cidden soyle bir dusununce cok tehlikeli kesinlikle. Ozellikle cocuklar için. Bence yuklemeyin arkadaslar her sey olabilir yani bilemedim
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…