- Konu Sahibi Hayalperestttttttt
Kızlarr lütfen pco olup tüp bebek yaptıranlar nasıl oluyor ilk denemede tutanlar şuan bekleyenler var mu bende şuan kist olduğu için doğum kntrl hapı kullanıyorum beklemedeğim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarr lütfen pco olup tüp bebek yaptıranlar nasıl oluyor ilk denemede tutanlar şuan bekleyenler var mu bende şuan kist olduğu için doğum kntrl hapı kullanıyorum beklemedeğim![]()
Ayy ne güzel sağlıcakla kucağınıza alın kaç yumurtanız oldu ve döllendi acabaPcos hastasıyım çok şükür ilk denemede tuttu şuan 14 haftalık gebeyim .Rabbim herkese nasip etsin
![]()
Çok teşekkür ederimAyy ne güzel sağlıcakla kucağınıza alın kaç yumurtanız oldu ve döllendi acaba
Hangi hastaneydi acaba istanbul muÇok teşekkür ederim22 yumurtam toplandı 18 i işleme alındı 5 güne kalan 9 tanesi donduruldu biri transfer edildi .
Hayır Trabzon da fakülte hastanesi .yani devlet hastanesinde yaptırdıkHangi hastaneydi acaba istanbul mu
Valla ben çizgiyi görüyorum4. Gün transferin çatlatma iğnesi vurulmuştu öncesinde onunda 12. Günü
4.gün transferin.çatlatma yapılmıştı 12. Gün iğnenin etkisi yoktur inşallahValla ben çizgiyi görüyorumtransferin kaçıncı günü
Ben daha önce iğne yaptırmıştım 10 gün hatta test yaptım çıkmadı zannetmem iğnesinin etkisini 2 gün sonra tekrar deneyin kaçıncı gün embriyosudu4.gün transferin.çatlatma yapılmıştı 12. Gün iğnenin etkisi yoktur inşallah
5. Gün embriyo transferi oldum ya kafam çok karışıkBen daha önce iğne yaptırmıştım 10 gün hatta test yaptım çıkmadı zannetmem iğnesinin etkisini 2 gün sonra tekrar deneyin kaçıncı gün embriyosudu
O kadar zaman beklemişsinizdir 2 gün sonra inşallah mutlu haberi alırsınız tekrar tekrar test denemeyin 2 gün sonra varsa artar test günü ne zaman5. Gün embriyo transferi oldum ya kafam çok karışık
5 gün sonraO kadar zaman beklemişsinizdir 2 gün sonra inşallah mutlu haberi alırsınız tekrar tekrar test denemeyin 2 gün sonra varsa artar test günü ne zaman
Anladım sabredin bence hem düşük çıkarsa insan daha çok steres yapıyor test gününüzü bekleyin5 gün sonra
Evet bekleyeceğim yarında takip edeyimAnladım sabredin bence hem düşük çıkarsa insan daha çok steres yapıyor test gününüzü bekleyin
Kan sonucuda yaz mutlakaaBugün 5.günüm transferin kızlar
Tabiki canımKan sonucuda yaz mutlakaamerak ederim
![]()