polikistik over acıl cevap

SEV SAHIN

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
164
28
13
31
merhaba bugun doktora gıttım polıkıstlık over oldugumu soyledı 5 gun once klomen kullandım hıc bır ıse yaramamıs bılgısı olan arkadaslar yardımcı olabılır mı devlet hastanesındekı doktorlar hıc bır sey anlatmıyor.

Canım bende de ondan vardı 3 ay geçmedi en son soğan kürü içtim ve o ay kistim kendiliğinden yok oldu sana da tavsiye ederim

Klomen içme kistlerin büyür benim çikolata kistim vardı iki cm’den 5 cm çıkarmış bir tanede yavrulamış

nasıl kullandınız ben dun ıcmeye basladım. umarım yararını goruruz
insAllah sende gorursun
bir orta boy kabuklu sogani 2 su bardagi kaynamakta olan klorsuz suya 4 parca seklinde bölüp at 5 dakka kaynasin biraz ilik olduktan sonra ögle ve aksam yemekten 15 dk önce ic bu kadar basit hergün bu sekil yap umarim gecer

GUNDE IKI SEFER O ZAMAN BEN BIR SEFERE OKUMUSTUM.

klomen bendede hiç işe yaramadı kaç kere kullandım. Direk en kuvvetli ilaç olan femara ile başlayın ama bu arada diyet ve egzersizi mutlaka yapın. Ben 20 aydır uğraşıyorum şu an femara ile hamileyim

ayrıca adetlerim düzensiz olduğunda soğan suyuna başlıyordum ertesi gün adet oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…