Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba bugun doktora gıttım polıkıstlık over oldugumu soyledı 5 gun once klomen kullandım hıc bır ıse yaramamıs bılgısı olan arkadaslar yardımcı olabılır mı devlet hastanesındekı doktorlar hıc bır sey anlatmıyor.
merhaba bugun doktora gıttım polıkıstlık over oldugumu soyledı 5 gun once klomen kullandım hıc bır ıse yaramamıs bılgısı olan arkadaslar yardımcı olabılır mı devlet hastanesındekı doktorlar hıc bır sey anlatmıyor.
insAllah sende gorursun
bir orta boy kabuklu sogani 2 su bardagi kaynamakta olan klorsuz suya 4 parca seklinde bölüp at 5 dakka kaynasin biraz ilik olduktan sonra ögle ve aksam yemekten 15 dk önce ic bu kadar basit hergün bu sekil yap umarim gecer
insAllah sende gorursun
bir orta boy kabuklu sogani 2 su bardagi kaynamakta olan klorsuz suya 4 parca seklinde bölüp at 5 dakka kaynasin biraz ilik olduktan sonra ögle ve aksam yemekten 15 dk önce ic bu kadar basit hergün bu sekil yap umarim gecer
klomen bendede hiç işe yaramadı kaç kere kullandım. Direk en kuvvetli ilaç olan femara ile başlayın ama bu arada diyet ve egzersizi mutlaka yapın. Ben 20 aydır uğraşıyorum şu an femara ile hamileyim