- 7 Eylül 2014
- 14
- 3
- 36
- Konu Sahibi missbonnus
-
Çok geçmiş olsun canim ne zamandır boylesin
Üzülme lütfen canım sabır dile adet düzenin vs. Nasil hormonlarin nasilBen hep diğerlerinden farklıydım yani ortaokulda bile benim bıyıklarım vardı yanaklarımda tüyler vardı sonra liseye geçtim artık boynumu almam gerekiyodu gerdanımı da öyle öyle çoğaldı. Göbeğimdekiler hep var annem de diyodu neden böyle ama büyünce dökülür diyordu. Dökülmedi. Daha kötü oldu
Ben hep diğerlerinden farklıydım yani ortaokulda bile benim bıyıklarım vardı yanaklarımda tüyler vardı sonra liseye geçtim artık boynumu almam gerekiyodu gerdanımı da öyle öyle çoğaldı. Göbeğimdekiler hep var annem de diyodu neden böyle ama büyünce dökülür diyordu. Dökülmedi. Daha kötü oldu
daha iyi bir endokrin uzamanına gidip erkeklik hormonuna bakılmalı başka testlerde yapılmalı onlar ilaçla düzeltilip sonra lazere gidebilirsin ama iğneli kesin çözüm teyzemin boynunu altı daha kötüydü iğneli ile temizlendi ama merkez çok önemli heryer yapamıyor bilgin olsun bide böbrek üstü bezlerine baktırmalısın
Canim bendede var pco bende cok takiliyodum haliyle arkadaslar filan cekiniyo insan bende dudak ustu icin gittim 4 seansta bitti benimde sirtimda ve kollarimda killanma cok fazla sirtimi ve kollarimi epilasyon makinasiyla aliyorum onlarada gitcektim lazere evlendim hamile kaldim gidemedim bebegim buyusun oralar icinde gitcem killarin siyah oldugu icin hemen biter igneliyle diye tahmin ediyorum
malesef istanbul hakkıında bilgim yok netten bakın 1 yada 2 yıl içinde kesin biter evlenmeme nedeni değil merak etmeyin kıolayca biter sizinki geçmiş olsunHer seye baktilar bobrek ustu bezlerinde tümör olabilir dediler onada baktilar bir sey cikmadi. Acaba yengeniz istanbulda mi yaptirdi ozelden yazsam bana da soyler misiniz
Evlendiniz mi inanmiyorum zor olmadimi ben kendimi şartlandirdim asla evlenmicem diye. Cunku boyle birinin karsisina cikamam cok kotu bir sey. Sizinki daha azdir tabi. Peki yinede esinizden cekindiginiz durumlar oluyor muydu ))))) yok canim esim cok anlayisli tabi onun disinda konustum ben boyle boyle bi durum var rahatsizligim sebebiyle kollarimda sirtimda kilkanma var genital bolgemde cok fazla benim oda bunun onun acisindan hic sikinti olmadigini soyledi hatta bende de kil cok sen bu sebebten vazmigecersin dedi ben niye vazgeciyim dedi tedavi olursun birsey olmaz dedi ve 1 yillik evliyim hic sikinti olmadi bende sartlandirmistim hatta bana bebeginde olmaz dediker 3aylik evliyken hamile kaldim moral cok onemli
Cok gecmis olsun...
Bende yuz bolgemdeki killanmadan rahatsizim ozellikle guneste acayip belli oluyolar ama seninki cok ileri duzeyde kesinlikle sabret ve lazere git istanbulda fbm subesi var mi bilmiyorum ama bu konuda iyiler diye duydum acikcasi... Cok zor olmali senin icin kndimden biliyorum toplu tasima araclarina bile binemiyorum yakin mesafe duramiyorum kimseyle ama sir agda yaptirdigim ilk hafta ohhh gerine gerine geziyorummm.. Sevgilimin yuzumu sevmesine bile engel oluyorum anlam veremiyor ben de sivilcelerim dagilio diorum halbuki utaniyorum
Amin. Bende de var tuylenme maalesef. Simdilik yüzüm ve boynum icin igneli yaptiriyorum ve çok rahatladim diyebilirim sirayla diger bölgelere gecicem insallah. Yazdiklarini okurken zamaninda hissettigim seyler geldi son 1 yilimi aglayarak gecirdim o kadar kötüydüm psikolojik olarak ama azaldigini hatta bitmeye yaklastigini görünce mutlu oluyor insan. Bence lazer biraz risk isi ozellikle yuz ve boyun icin igneliyle yavas yavas ama kesin olarak bitirirsin. Ayrica distan tuylerin ne kalinlikta ve renkte olursa olsun onemli olan kökleri. Eger kökü beyaz ise lazer hic fayda etmiyor. Bol bol dua et sifa icin ve igneliye basla sakin kendini üzme yalniz degilsin bunu da bil:) universite bitene kadar birçoğunu bitirmis olacaksin bile. Evlendiginde bu sorunlar aklina bile gelmeyecek:) mutlu kal ve kendini özel hisset her daim:)Çok sağol il değiştireceğim üniversite için bulunduğum ille gittim ilde araştırma yapayım gerçekten tek derdim bu olsun ben bu derde alıştım başka dert vermesin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?