- 3 Şubat 2015
- 1.563
- 1.686
- 158
- Konu Sahibi missbonnus
-
Eki Görüntüle 1583175 Eki Görüntüle 1583176 Eki Görüntüle 1583177
bende böyle kıllanma var lazerle bunlardan kurtulur muyum? 20 yaşındayım bıktım artık erkek gibi olmaktan nolur bildiğiniz şeyler varsa bana da yardımcı olun. istanbulda gittiğiniz lazer epilasyon merkezlerini söylerseniz çok sevinirim. artık bıktım aynaya bakıyorum kız göremiyorum her yerim erkek gibi. nasıl kurtulacağım bunlardan? lütfen bana yardım edin o fotoğraflar bana ait gerdan göğüs aram ve göbeğim böylr yüzümde öyle . doktora gittim kadın doğum doktoru dediki artık bizimle alakalı değil endokrine git. oraya gittim o da testler yaptı polikistik over olduğu için kıllanma var senin kadın doğuma gitmen gerek dedi. kaç senedir uğraşıyorum kilo ver dediler verdim ama yinede geçmedi bu kıllanma. ne yapacağımı bilmiyorum annem ilgilenmiyor anlamıyorda hiiç. iğneli epilasyon yaptırmak çözüm olur mu? memnun kaldığınız merkezler varsa istanbul da nolur bana söyleyin.
şimdiden teşekkürler
Merhaba hala burda misiniz sorunu cozdunuz mu ?Eki Görüntüle 1583175 Eki Görüntüle 1583176 Eki Görüntüle 1583177
bende böyle kıllanma var lazerle bunlardan kurtulur muyum? 20 yaşındayım bıktım artık erkek gibi olmaktan nolur bildiğiniz şeyler varsa bana da yardımcı olun. istanbulda gittiğiniz lazer epilasyon merkezlerini söylerseniz çok sevinirim. artık bıktım aynaya bakıyorum kız göremiyorum her yerim erkek gibi. nasıl kurtulacağım bunlardan? lütfen bana yardım edin o fotoğraflar bana ait gerdan göğüs aram ve göbeğim böylr yüzümde öyle . doktora gittim kadın doğum doktoru dediki artık bizimle alakalı değil endokrine git. oraya gittim o da testler yaptı polikistik over olduğu için kıllanma var senin kadın doğuma gitmen gerek dedi. kaç senedir uğraşıyorum kilo ver dediler verdim ama yinede geçmedi bu kıllanma. ne yapacağımı bilmiyorum annem ilgilenmiyor anlamıyorda hiiç. iğneli epilasyon yaptırmak çözüm olur mu? memnun kaldığınız merkezler varsa istanbul da nolur bana söyleyin.
şimdiden teşekkürler
Tedavisi yok ki ömür boyu doğum kontrol hapı kullanmak bu tedavi değildir sadece kullanıldığı sürece etki ediyor siz lazerle gittiniz miMerhaba aradan zaman gecmis olmasina ragmen her yöntemi denemis bir pko hastasi olarak yazmak istedm.lazere gitsende tüylere gecici cözüm bulmus olursn.Altinda yatan hormonel problem cözülmedigi takdirde tüyler yeniden cikacaktir.igneli epilasyon cözüm ama her bölgene bunu uygulayabilmen mümkün degil.hem buna bütce dayanmaz hemde bu aciya sen dayanamazsn.bi sene köfte givi gezdm pul pul yaralar gözümden yaslar geliyordu o sirada.ama pko da moralde onemli arkadaslar.yasindan dolayi problem ediyosn ama bi sure sonra gecicek merak etme.ama tedavini mutlaka ol iyi biryere git.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?