POLİKİSTİK OVER HASTASIYIM LAZERLE BU KILLANMADAN NASIL KURTULURUM

canım bende hemen hemen senin gibiyim, bunalıma girdim yüzüm korkunçtu. Lazere gidiyorum 6 aydır açıkçası bitecekmi kurtulacakmıyım bilmiyorum çokta umudum yok ama uzun uzun siyah kıllarım gözükmüyor çok şükür. ben göbeğimi yaktırmıyorum şuan. göğüs aramı ve yüzümü yaktırıyorum. inşallah sonuçlarını alırsın ve bende alırım hiç bekleme hemen başla canım

Canım bendede aynı olay var.Lazere başlıcam ama gerçekten önce bi endokrin uzmanına görünüp hormonlarına baktırman gerekiyo lazerden önce.Daha önce endokrin uzmanına gözükmüşsün ama bi kez daha gözük. Bak ben türkiyenin en iyi endokrin uzmanın yanında calısıyorum.Eskişehir sakarya hastanesi endokrin doktoru Osman Son.Adını duydun mu bilmiyorum ama ben bu doktorun yanında calısıyorum.Gayette iyi bi doktor.Eğer vaktin zamanın olursa gel bide benm doktora görün derim.Ona göre çözüm yolu bulursun.Yardımcı olur sana sonra lazere başlamak istersen başlarsın

Ostorojen yukleyen Multi vitaminler var onu denesen ımmunace ostrojen diye ilaç var eczacıya danış uygun gorurse kullan bence

Canım çok çok geçmiş olsun inşallah zor bi durum.. İstanbul Bakırköyde epiderm diye bi yer var bende çok arastirdim genital bölge icin gidicem ayin 15inde inşallah doktorların açtığı bi klinik diye gidicem doktoe olmasi daha iyi ben gidince memnun kalirsam yine sana haber veririm inşallah

Bak buda oranın fiyatları

Eklentiler

• Screenshot_2015-07-23-15-08-37.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 779
  • Screenshot_2015-07-23-15-08-37.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 465
Lazer epilasyon yaptırabilirsin alexandr ı tercih et tüylerin çok siyah ve kalın diğer makineler işe yaramaz ama hormonların düzene girmedikçe bitiremezsin dayanabilecegin en yüksek ayarda yaptır.

Benim yüzümde vardı çok.şükür kurtuldu lazerle 3-5ayda bi gidiyorum ancak.ozaman çıkıldı cnku.ama göbeğimde var ve hc lazer yaptırmadim ağda yaptrdim sürekli.smdi evliyim hamileyim hala ağda yaptırıyorum yaptıran kadar bekliyorum ultrasona girmek içn :) eşime karnımı.elletemiyorum adam kızını kıyafet üzerinden sevio :) ki tam lazer baslicaktim hamile kaldım :) hiiccc üzülmeyin erkekler kendilerine baksın türk.kadını.bakımlı ve.umursuo kılınır tuyunu inanın yabancıların.çoğunun umrunda bile.değil kadınlar killi killi gezio

Canım herhangi bir merkezde epilasyona başladın mı, bilmiyorum. Eğer Anadolu yakasındaysan kendi gittiğim merkezi önerebilirim. Ben çok memnun kaldım. Özelden mesaj atarsan, yazayım. Burada reklam yapmış gibi olmasın.

canım çok geçmiş olsun öncelikle bende de benzer bir sıkıntı var çene bölgemde tek fark hormanal etkisini kesin bulamadıkları için net bir tedavi yapamıyorlardı bikere hiç bekleme lazere git hastane gibi güvenilir bir yerde alexsandar ile 6 sonra diot ile bir seans tamamdır kalın olduğu için tüylerin iğneli epilasyon vs kesinlikle boşa acı ve zaman kaybı olur lazer bende işe yaradı tek sıkıntı tüy döngüsünden dolayı bir ay kökten almamalısın bu dönemde hiç almasan en güzeli biraz sabır gerekiyor bu arada kesinlikle bir kaç doktara daha git hormonal etkilerini iyice arattır bende insülin direnci çıktı mesela etken olarak.. polikistik olduğum evlenmeden anlaşılamadı çünkü kistin yanında normal yumurtada oluşuyor bende ve adetimi etkilemiyor ayrıntılı röntgende çıktı anca ve kilo vermemi engelliyorken insülin direncinin tek tedaviside kilo vermek velhasılı kelam lazeri geciktirmee ve spora başla

geçmiş olsn canım .(. bende tuylenme var ama bu kadar degl göbek bölgemde var ama senın kadar yogun degıl.gögus bölgemdede ınce tuyler var bnde rhtsızım .ıstanblda bakırköyde hastanede lazr epılasyna basladım ılk seansa gırdım.su an az cktılar haftaya 2 seansıma gırıcem.toplam 6 seans gerı kalanlarıda ıgnelı dusunuyorum sende merkezlerı arastırmaya baslaa

ooooofff böyle tüylerden muzdarip kadınları duydukça dayanamıyorum çünkü aynı sorun senden az ama bende de var .Ne olur üzülme sen kendini şartlandır bu sorunu yeneceğine dair hem yaşın kaç?Bende okulda hep bu konuda dalga geçilendim.Diğer kızlar sana acıyarak bakar ama bilmezlerki ne kadar kırılırsın.erkekler seninle alay eder ve bu da kız mı derler.Canım hormon bozukluğun vardır kesinlikle bir doktora git görün.ben tedavi görüyorum şimdi geçirmiyor tüyleri ama yeni tüyler çoğalmıyor en azından. Sir ağda ile ersağ tüy azaltıcı kullanıyorum bazı bölgelerimde işe yarıyor mu eh daha geç çıkıyor yüzde 10 azaltıyor.bence hormonlarına baktırmadan lazere bulaşma.Hem lazer bizim gibi hormon bozukluğu olanlarda pek önerilen bir yöntem değil. Şu anda iğneliği araştırıyorum ama onda da iz kalma tehlikesi varmış beni düşündürüyor bilmiyorum

bu arada yaşını görememişim kusura bakma bende 19 yaşındayım ve bu konuyu çok takıyorum inan yalnız değilsin.

elden olan bırsey degl ınsanllah saglıgınıza kavusrursnz.bu arada 2 seansıma grdm ben dun.

Bende pko hastasıyım, göbeğim cok tüylenme var ama ayva tüyü gibiydi biraz da sakal gibi sert tüy vardı. lazere gittim sert tüyler,m hepsi gitti fakat ayva tüyü gibi olanlar hala duruyoonlara hic bi etkisi olmadı. Anlycagın o ki sert tüylere baya etki ediyo bence lazerle kurtulursun, en azından azalma olur

bendede var cnm ama bu kadar değil.bna dr diane35 ve bı hap daha verdı adetın ılk gnu baslayacam gelışmelerı yazarım

Merhaba hala burda misiniz sorunu cozdunuz mu ?

Merhaba aradan zaman gecmis olmasina ragmen her yöntemi denemis bir pko hastasi olarak yazmak istedm.lazere gitsende tüylere gecici cözüm bulmus olursn.Altinda yatan hormonel problem cözülmedigi takdirde tüyler yeniden cikacaktir.igneli epilasyon cözüm ama her bölgene bunu uygulayabilmen mümkün degil.hem buna bütce dayanmaz hemde bu aciya sen dayanamazsn.bi sene köfte givi gezdm pul pul yaralar gözümden yaslar geliyordu o sirada.ama pko da moralde onemli arkadaslar.yasindan dolayi problem ediyosn ama bi sure sonra gecicek merak etme.ama tedavini mutlaka ol iyi biryere git.

Tedavisi yok ki ömür boyu doğum kontrol hapı kullanmak bu tedavi değildir sadece kullanıldığı sürece etki ediyor siz lazerle gittiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…