Polikistik over olup taze embriyo transferi yaptıranlar

temmuzekim

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2021
5.671
En iyi cevaplar
1
4.888
123
31
Merhaba kızlar polikistik overliyim. 2 başarısız mikroçipli aşılamadan sonra bu ay tüp bebek denemeye karar verdik yaşım 27. Eşiminde sperm sayısı az. Merak ettiğim şeyler var pcos olup taze embriyo transferi olan var mı aranızda ilk seferde tuttu mu yoksa dondurulmuş embriyo mu daha iyi olur ? Rahim filmim temiz çıktı amh değerimde yüksek. Dün menopur ve gonalf 112,5 ünite başladım.

Kullanılan ilaçlar ve yumurta sayısı fazlalığından dolayı ohss ihtimaliinize karşılık taze transfer sağlıklı olmayacaktık bunu yumurta toplama işleminden sonra doktorunuz size söyleyecektir benim doktorumda eğer iyi olursan taze transfer yaparız demişti ama çok sayıda yumurta toplandığı için dondurduk ki rahim dinlendirmek daha faydalı bizler için

Cevap için teşekkür ederim benim durumum tahlillerim vs iyi çıktı taze transfer oldum çok şükür pozitifim darısı size inşallah

Kizlar merhaba tecrubesi olanlar yaridm edebilirmi benim yumurtalarimi saydi doktor normalde adet zamani sayilir ama arada az fark olur dedi adet donemi disinda folikuler sayimi yapilan oldumu

Kizlar merhaba tecrubesi olanlar yaridm edebilirmi benim yumurtalarimi saydi doktor normalde adet zamani sayilir ama arada az fark olur dedi adet donemi disinda folikuler sayimi yapilan oldumu
Adetinizden sonra ne kadar zaman geçmişti

Merhaba bendede pko var bende aşılama oldum tutmadı 1 ay sonra tüp bebek olucam nasıl oluyor anlatırmısın sonucun pozitif çıkmasınada çok sevindim hayırlı olsun

Merhaba bendede pko var bende aşılama oldum tutmadı 1 ay sonra tüp bebek olucam nasıl oluyor anlatırmısın sonucun pozitif çıkmasınada çok sevindim hayırlı olsun
Merhaba Benim durumum tahlillerim hormonlarım vs uygun olduğu için taze transfer oldu. pcosta çoğunlukla dondurulmuş olur.Her şey 15 gün içinde oldu bitti. Tedaviye başlamadan rahim filmi çektirdim çok şükür temiz çıktı(çektirmediysen kesinlikle çektir tedaviyi ona göre ayarlar doktor) sonrasında uygun iğnelerle yumurtaları uyardık. (opu ve rahim filmi narkozlu oluyor asla bir acı hissetmiyorsun sakın korkma)opuda 24 tane yumurtam toplandı çok yumurta olduğundan 5-6kg falan şiştim bol bol yürüdüm ödemi attım 15 tane yumurtam döllendi. 3.gün iyi kalite bir adet transfer oldum.(transferde narkozsuz ama aşılama gibi bir farkı yok sadece ameliyathane ortamında yapıyorlar hijyen koşulları için) Kalanlar 4 tane iyi kalite 3.gün ve 5 tane orta 5.gün dondurduk.Diğerleri elendi yanii. Süreç benim için çok rahattı pozitiftik sürekli asla stres olmadık çok yumurta oluncada bi rahatlık oldu olmazsa diğer aylar yine koydururuz deneriz diye açıkcası. Doktorumda çok iyi açıklayıcı olunca çok rahat bir süreç geçirdim darısı herkese

Çok sevindim senin adına bana umut oldun resmen
ben rahim filmini tüm tahlilleri yaptırdım hepsi temiz cıkmıstı asılama yaptırmıstım cok umutluydum ama olmadı maalesef
ama ilk tüp bebeginin tutması gerçekten beni çok sevindirdi

Neden tutmasın ki nasip işi bu hiç öyle ilk tüp bebek tutmuyor etmiyor diyenlere kulak asma canım. Aşılama bende iki kere çipli yaptırdım eşimde de sperm sorunu vardı olmadı o yüzden bu tip sorunları olanlara direk tüp bebek öneririm ben artık aşılama zaman kaybı oluyor

bende pco var toplandıktan sonra 2ay bekledik ,tuttu ama düştü ,dondurulmuş vardı geçen yıl yine düştü,bu ay dondurulmuşlardan trasnfer yapılcak inşş tutunur bebişler:)

bende pco var toplandıktan sonra 2ay bekledik ,tuttu ama düştü ,dondurulmuş vardı geçen yıl yine düştü,bu ay dondurulmuşlardan trasnfer yapılcak inşş tutunur bebişler:)
Hayırlısı olur inşallah canım genetiğe gönderdiniz mi hiç

Yok canım göndermedim,düşüklerden sora geldi aklıma aslında ama kaldı öyle eşimle ben genetik test yaptık pıhtılaşma çıktı sadece
Pıhtılaşma çok etkili canım aman doktorunu iyi seç öncesinden başla tedavine ilaçlarını sakın aksatma inşallah hayırlısıyla bu sefer olur

Pıhtılaşma çok etkili canım aman doktorunu iyi seç öncesinden başla tedavine ilaçlarını sakın aksatma inşallah hayırlısıyla bu sefer olur
inşallah canım ya, adet olunca gidicem ozaman verecekmiş ilaç doguma kadar kullancakmışım,dr değiştirdim canım bu üçüncü lolacak

Bir farkı yok vucudun uygun değilse diye donduruyolar istediğin zaman transfer yaptırabiliyorsun canım çözdürüp
Ben bisey daha merak ediyorum gercekten bu konuya cok fransizim hic bir bilgim yok
simdi tüp bebek yaptıran biri ilerde kendiliğinden hamile kalabilirmi acaba
birde bu tüp bebek çok mu kötü bişeyde herkes bundan kaçınıyor kötü bişeymiş gibi anlatılıyorda

tabiki kalabilir canım sonuçta aylık tedavi görüyorsun. neden kötü bir şey olsun bilmiyorum bence çok büyük kolaylık insanlar masraflı diye kaçıyor olabilir ya da yıllarca normal yollardan uğraşıp psikolojik olarak çöktükten sonra tüp bebek deniyor çoğu kişi o yüzdende olabilir. Biz 3 kere yumurta takipli denedik olmadı 2 de aşılama denedik olmayınca gittik yaptırdık valla misler gibide aşırı rahat bir süreçti. Hayırlısıyla ikinci çocuktada direk gidip dondurulmuş embriyolarımdan koyduracağız mesela direk hiç doğal yolla oldu mu olmadı mı stresine girmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…