Polikistik Over Olupta Klomenle Ne Kadar Sürede Hamile Kaldınız?

bunlar çok güzel haberler lütfen kimseyi kafana takıp moralini düşürme..moralini çok yüksesk tut ve hep olumlu düşün bebeklerin için nefes al adeta..çok sevindim ilk yazılrınızı daha önce çok takip ettim onlardan sonra bebiş haberleri mucize gibi..sen bizim umudumuz olursun inşallah sağlıkla kal arkadaşım..:9:[/QUOTE]

canım benim emin ol öyle yapcam ve sizinde mucizelerinizin gelmesi için hep dua etcem en kısa zamnda hamiş haberlerizi alırız inşllh :54:

3 aydır bebek istiyoruz. ama eşim şehirdışına gidip geliyor çok düzenli bir ilişkimiz olmadı. bu ay gebelik öncesi testleri yaptırmaya gittim yumurtalarımın büyümediğini ve 21. gün progesteron testinde ise 1.19 sonuç çıktığını gördüm. sizce hemen klomen tedavisine başlamalı mıyım yoksa birkaç ay beklemeli miyim? progesteron değerleri her ay değişir mi?
canım her ay değişiyor ama sen ginede geç kalma bence inş. bebiş gelir sendende yumurtalama günlerinde eşinle beraber ol tabi evde olursa bebişin gelince onunla zaman geçirirsin artık:16::16::16:
su perisi hadi sıra sende müjedele bizi :)

Aminnnnnnnnnnnnnnnnn Rabbim tez zamanda bizede nasip eder inş.........:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Hadi gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin inş.. Ama lütfen negatif düşünmeyin aldınız o sonucu şimdi sıra sadece kalp atışlarında sonra kucağınızda olcağını düşünün hep ve dikkatle tabikide.. O B-HCG sonucunu pozitif görmek isteyen o kadar insan varki nice tüp bebek ve aşılama tedavilerinden sonra siz şükredin ve inanamıyorumları artık unutun... Ben olumsuz düşüncenin olumsuzluk getirdiğine inanıyorum ikizlerime hamile kaldıgımda ikiz gebelik zor oluomuş erken doğuyomuş diye diye 18 haftmda kaybettim. Yine kızıma hamile kaldıgımda onlar erken gitti bu da mı öyle olcak diye endişelerle 31 haftada erken doğdu bi sürü sorun vs..

tatlım bugün öğrendim ultrsyona girdim ikiz gebelik olduğu saptandı ya ben o kadr düşüncelere kapılmadım gel görki etrafımda kimse pek olumlu şeyler söylemediler tabi sağlıklı doğurrsun kucağına alırsın gibi dileklerinde bulundular ama biyandanda hep sezeryan diyolar yok 9 ay duran ikiz yokmuş erken doğum olurmuş tabi bende biraz korkuyo kapıldım ve bunları söyleyende annem yani en yakın akrabalarım ve benim ilk gebeliğim ve ikiz olcak biraz korkuttular beni ama ben olumsuz düşünmicem asla hep dua etcem kim ne derse desin rabbim inşllh sağ salim sağlıklı bişekilde ikisinide bana bağışlasın canım benim sanada çok geçmiş olsun yaşadığın o olayı emin ol şuan dahaiyi anlıyorum şükrediyorum helede böyle sorunlar varken ve gebe kaldım şükür ağzımdan eksik olurmu hiç rabbim isteyen evlat ateşiyle yanıp tutuşan bütün kardeşlerime nasip eylesin nasip eylemiş kardeşleriminde bende dahil inşllh sağ salim kucaklarına almalarını nasip eylesin
ayy canım yaa Allah kalbine göre verdi nasıl sevindim anlatamam inş. Allah bizede nasip eder............:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Son düzenleme:
canım her ay değişiyor ama sen ginede geç kalma bence inş. bebiş gelir sendende yumurtalama günlerinde eşinle beraber ol tabi evde olursa bebişin gelince onunla zaman geçirirsin artık:16::16::16:

Aminnnnnnnnnnnnnnnnn Rabbim tez zamanda bizede nasip eder inş.........:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

klomen tedavisine başlıyım mı? ne kadar değişir ki progesteron değerleri? birden 20 ye çıkmaz ya :)

canım klomen yumurtayı gelistiyor progestron değerini de yükseltiyordur daha sonrada çatlatma iğnesi olursun 12. ile 36 saatleri beraber olursunuz inş. ozaman olur:21::21::21::21::21::21::21:

ağzından bal damlıyo ya :) klomeni kendimiz alamıyoruz dimi? klomen kullanmadan küçük yumutayla gebe kalırsam sakat olma ihtimali var mı?

ağzından bal damlıyo ya :) klomeni kendimiz alamıyoruz dimi? klomen kullanmadan küçük yumutayla gebe kalırsam sakat olma ihtimali var mı?

canım klomen zaten normal fiyatı 9tl doktora gidiyorsun öyle olmaz canım onlar ayda 2 kere bakıyor ilk önce adet olduğun zaman 3.günü gidiyorsun sonra kloemen kullanıyorsun bittince doktorun bakıyor 20 mm olunca çatlatma iğnesi oluyorsun canım zaten yumurtan yeterince büyümezse çocuk olmazki sakat olsun öyle bişey yok yaa kısmet özele gitme imkanın varsa daha rahat edersin devlet yumurta takibinde uğraştırır kaç yıllık evlisin düşük yaptınmı yaşında 23 ün üstündeyse raporla gondof mu ne iğneli yumurta geliştiriciler daha etkili ama pahalı ondan alırsın raporla ucuz oluyor Allahdan umut kesilmez.......:16::16::16::16:

canım klomen zaten normal fiyatı 9tl doktora gidiyorsun öyle olmaz canım onlar ayda 2 kere bakıyor ilk önce adet olduğun zaman 3.günü gidiyorsun sonra kloemen kullanıyorsun bittince doktorun bakıyor 20 mm olunca çatlatma iğnesi oluyorsun canım zaten yumurtan yeterince büyümezse çocuk olmazki sakat olsun öyle bişey yok yaa kısmet özele gitme imkanın varsa daha rahat edersin devlet yumurta takibinde uğraştırır kaç yıllık evlisin düşük yaptınmı yaşında 23 ün üstündeyse raporla gondof mu ne iğneli yumurta geliştiriciler daha etkili ama pahalı ondan alırsın raporla ucuz oluyor Allahdan umut kesilmez.......:16::16::16::16:

ben acıbademe gidiyodum bi profesöre. ama ayrıldı ordan o artık gidemicem. o "bir ay daha deneyelim progesterona bakalım bu ay belki istisnadır ve diğer ay değişir dedi. spontan olarak belki bu ay hamile kalırsın" dedi .2 yıllık evliyim. 3 aydır deniyoruzz ama bu ay yumurtalarımın gelişmediğini görünce bir dahaki denemelerim için hevesim kalmadı. maddi olarak bi sorunum yok Allah'ıma bin şükür. iğne daha mı etkili diyosun ya da doktorun dediği gibi bi ay daha mı beklesem ama ben bu bi ay içinde kendi kendimi yicem biliyorum bu sefer daha da umudum u yitiricem. naapsam bilemedim :(

canım o şekilde hamile kalıncada progesteron gibi rahimi kalınlaştıran ostrojen diye bir ilaç var ondanda kullandımı bebişde düşmez inş. doktorlar yapılacak herşeyi yaparya tıp çook ilerledi:52::52::52::52::52:

canım o şekilde hamile kalıncada progesteron gibi rahimi kalınlaştıran ostrojen diye bir ilaç var ondanda kullandımı bebişde düşmez inş. doktorlar yapılacak herşeyi yaparya tıp çook ilerledi:52::52::52::52::52:

östrojen diye bi ilaç mı? progesteron yerine mi geçiyo?

polikistik over bende de üniversitedeyken olmuştu . sonra jasmin kullandım geçti. o da bende tüylenme yaptı o da ayrı konu ... ilk baktğında doktor çikolata kisti var dedi sonra TSH, CA ve prolaktin değerlerime baktılar hepsi normal çıkınca çikolata kisti yok demekki dedi. profesör olmuş ama ağzından zor alıyorum kelimeleri adamın ... 28 yaşındayım canım. bebeğe son 2 yani. zaten anca gelr :(

polikistik over bende de üniversitedeyken olmuştu . sonra jasmin kullandım geçti. o da bende tüylenme yaptı o da ayrı konu ... ilk baktğında doktor çikolata kisti var dedi sonra TSH, CA ve prolaktin değerlerime baktılar hepsi normal çıkınca çikolata kisti yok demekki dedi. profesör olmuş ama ağzından zor alıyorum kelimeleri adamın ... 28 yaşındayım canım. bebeğe son 2 yani. zaten anca gelr :(

aman sende millet 70 yaşında anne olmaya başladı:9::9::9::9:ama inş. okadar beklemeyiz

bak ne dicem bi sitede demin okurken "Son iki ay ilaç kullanmama kararı aldım.Dr. kontrolünde geçen ay yumurta büyüklüğü 12.günde 9mm idi.Olmadı.Bu ay 12.günde 2tane yumurta vardı.Bir tanesi 22mm diğeri 14mm." diye yazan bi yazı buldum. bu kadar fark oluyo mu 2 ay arasında ya? böyle yazıları okuyunca da acaba ilaç kullanmasam mı diyorum ya offf ...

ben acıbademe gidiyodum bi profesöre. ama ayrıldı ordan o artık gidemicem. o "bir ay daha deneyelim progesterona bakalım bu ay belki istisnadır ve diğer ay değişir dedi. spontan olarak belki bu ay hamile kalırsın" dedi .2 yıllık evliyim. 3 aydır deniyoruzz ama bu ay yumurtalarımın gelişmediğini görünce bir dahaki denemelerim için hevesim kalmadı. maddi olarak bi sorunum yok Allah'ıma bin şükür. iğne daha mı etkili diyosun ya da doktorun dediği gibi bi ay daha mı beklesem ama ben bu bi ay içinde kendi kendimi yicem biliyorum bu sefer daha da umudum u yitiricem. naapsam bilemedim :(

canım 3 ay çok yeni ama bence bi sorun varsa tedavi ol iğneli yumurta geliştiricilerle genelde 2.ayda hamile kalanları gördüm 1.de hamile kalanlarda var klomenlede kalanlar var kısmet yani beklemek istemiyorsanız bence hiç durma:52:

bak ne dicem bi sitede demin okurken "Son iki ay ilaç kullanmama kararı aldım.Dr. kontrolünde geçen ay yumurta büyüklüğü 12.günde 9mm idi.Olmadı.Bu ay 12.günde 2tane yumurta vardı.Bir tanesi 22mm diğeri 14mm." diye yazan bi yazı buldum. bu kadar fark oluyo mu 2 ay arasında ya? böyle yazıları okuyunca da acaba ilaç kullanmasam mı diyorum ya offf ...

canım heray adet olunca yumurtalarımız yenileniyor çatlayanlar yok oluyor benimde bir ay yumurtam 20 mm oldu bir ay 22 oldu değişiyor ama 12.bakıyolar genelde 15. gün 20 olursa sonuç daha iyi oluyor rahimde kalınlaştığı için bebişte tutunuyor ama rahimde her ay değişiyor 5mm altındaki rahim duvarında bebek durmuyor tutunamıyor progestoron ilaçları bebiş sana tutunsun diye veriliyor ananas suyunda progestron var demişlerdi bana sende dene ananas ye :52::52:

mrb bayanlar bişey sorucam benim adetimden itibaren 13. günüm ve yumurtlamam yok dr. polikistik yüzünden geç oluur dedi acaba sizde de böyle oluyormu

Canım 3 ay çok erken bi zaman dilimi bu kadar acele etme doktorunun planına göre hareket et derim ben, hem öyle yumurtlama takibine felan gitmeden kafana göre klomen ve ya ilaç kullanma. Özellikle polikistik vakalarda yumurtlamanın hangi ay olacağı belli olmuyor diye okuduğumu hatırlıyorum, bir ay öyle bir ay böyle çıkması normal..
canım 3 ay çok yeni ama bence bi sorun varsa tedavi ol iğneli yumurta geliştiricilerle genelde 2.ayda hamile kalanları gördüm 1.de hamile kalanlarda var klomenlede kalanlar var kısmet yani beklemek istemiyorsanız bence hiç durma:52:

Su perisi canım benim sorun olsa bile ben hemen öyle o ağır ilaçlar kullanmasını tavsiye etmyiorum kimsenin kendim bizzat kullanmış biri olarak o ilaçlar vücudunuzu mahvediyor. Gebelik elde ediyosanız sonuç güzel ama ya o ayda olmadı ? Ne gerek var birden bünyeye o ilacı verip uyarıp alıştırmaya e sonra tepki alamıosunuz!! O iğneler polikistik ve tüylü olmama rağmen iyice şımarttı ve resmen mahvetti..

mrb bayanlar bişey sorucam benim adetimden itibaren 13. günüm ve yumurtlamam yok dr. polikistik yüzünden geç oluur dedi acaba sizde de böyle oluyormu

Canım polikistik olanlarda yumurtlama evet geç olur hatta bazılarında hiç yumurtlamadığı aylar olur. O yüzdenn burda hangi ilaçların yumurtlattığını konuşuyoruz..Benim spontan yumurtlamam oldumu hiç bilmiyorum ama ilaçla en geç 18. 19 . gün 21 mm oluyordu..

Back
X