Polikistik Over Olupta Klomenle Ne Kadar Sürede Hamile Kaldınız?

çok teşekkür ederim kızlar ilginize, sevginize, yardımlarınıza ... bu ay da ilaçsız beklemeye karar verdik. 2 ay üstüste aynı sonucu alırsam yani yumurtlama olmazsa ağustostan itibaren tedavi çin doktora başvurucam. tabi bu ay yine 21. gün progesteron tahlilimi yaptırıcam. az çıkarsa yine adetimin ilk günü gidip tedaviye başlarım. herşey Allah'tan. yüce rabbim nasip eder inşallah...

çok teşekkür ederim kızlar ilginize, sevginize, yardımlarınıza ... bu ay da ilaçsız beklemeye karar verdik. 2 ay üstüste aynı sonucu alırsam yani yumurtlama olmazsa ağustostan itibaren tedavi çin doktora başvurucam. tabi bu ay yine 21. gün progesteron tahlilimi yaptırıcam. az çıkarsa yine adetimin ilk günü gidip tedaviye başlarım. herşey Allah'tan. yüce rabbim nasip eder inşallah...

kesinlikle canım doğru karar Allah gönlüne göre versinn, isteyen herkes tatsın bu duyguyu inşallah..:16:

arkadaşlar dün geceyi acilde geçirdim :( soğan kürüne bugün bir hafta olacak daha önce yazmıştım belki hatırlarsınız hiç akıntım olmuyor diye kist parçalanmış ama iltihabı dışarı atamadığım için kasıklarımın ağrsından bayılcak gibi oldum birsürü kan idrar ultrason serum derken sabah olmuş :( soğan kürünü bıraktım bana yaramadı :(

arkadaşlar dün geceyi acilde geçirdim :( soğan kürüne bugün bir hafta olacak daha önce yazmıştım belki hatırlarsınız hiç akıntım olmuyor diye kist parçalanmış ama iltihabı dışarı atamadığım için kasıklarımın ağrsından bayılcak gibi oldum birsürü kan idrar ultrason serum derken sabah olmuş :( soğan kürünü bıraktım bana yaramadı :(

merhaba bende başlamayı düşünüyorum soğan kürünede sizin polikistik over mi sorununuz bende pko var glifor kullanıyorum zararı olur mu acaba başlasam mı kararsızım??

merhaba bende başlamayı düşünüyorum soğan kürünede sizin polikistik over mi sorununuz bende pko var glifor kullanıyorum zararı olur mu acaba başlasam mı kararsızım??

evet bende iki tarafta polikistik over var ayrıca sağ tarafımda 26x17 anekoik kist çıktı.soğan kürüyle ilgili okadar güzel ieyler okudumki kafamı bulandırmak istemiyorum 3 mm de zaten küçülmüş 1haftada benim sorunum bence akıntı olmaması içerde birikmesi..ameliyatlık bile olabilirsin dedi doktor çok korktum :( yanlış birşey söyleyip yönlendirmek istemem ama soğan kadınların yumurtalıkları için bir mucize bunu kimse inkar edemez.ama ben yararını göremedim :(

canım pko da polikistik over zaten kısaltması ama sen ilaçla kullanma bence zararlı olabilir

merhaba bende pkosluyumm ama bir sey anlamiyorum.benim kilom gayet normal horman degerlerimde normal sivilce,killanma gibi hic bir sorunum yok,sadece adet duzensizligim var ama doktoruma gorede kesin pkosluyum.ben tedavime basladigimda 3ay vermisti hamile birakacakti sozde klomenle ama olmadi6 ayim gitti hic cevap vermedi yumurtaliklarim sonra gonal f denilen igneye gectik 5 aydirda onunla ugrasiyorum ilk ayinda tuttu bir dusuk yaptim, sonrasi gelmiyo ve vucudum ilaclara alisiyomus belli bir zamandan sonra ayni dozajlara cevap vermiyo.yaklasik 25 gundur igne vuruluyorumm tik yok 8mm den ileri gitmiyo folukuller.ne yapacagimida bilmiyorum.ya iki yildirr hastanerde kaldim biktimm inanin biktim.mahalle baskisindan milletin sozlerinden,her onune gelenden nasihat dinlemekten,hastanelere gidip gidip bos donmekten,her ay 5 kez kan vermekten,doktorlarin oyalamalarindan vede hamilelik testlerinden nefret ediyorummm.yani incili kadin olmak cok zor bir durum.umarim neler hissedigimi anlarsiniz sonra bu siteyi buldum baktim benimgibi cok insan varmis artik paylasarak tecrubelerimizi bir birimize yol gosterecez....

sanki benim durumumu özet geçmişsin arkadaşım....bende senin gibiyim..harfi harfine hemde:14:
sabır sabır sabır...allah devasız dert vermesin
güçlü ve inançlı olmak zorundayız

Son düzenleme:
sanki benim durumumu özet geçmişsin arkadaşım....bende senin gibiyim..harfi harfine hemde:14:
sabır sabır sabır...allah devasız dert vermesin
güçlü ve inançlı olmak zorundayız

aminnn allahim derdi veriyosa dermaninida verir insallah.yanliz olmadigimi biliyorumm allah hepimize sifayida sabrida verecek .insanlar olmasa cok gucluyumm ve sabirliyimda durmuyokii lal olacaklarin dillerii.:61:sinirim gecince allahtan hayirlisi neyse onu diliyorumm illa olsun hic demedim sukurler olsun bekliyecezz bitmek bilmez sabir ve inanclaa allah kimsenin kucagini bos koymazz insallah.

aminnn allahim derdi veriyosa dermaninida verir insallah.yanliz olmadigimi biliyorumm allah hepimize sifayida sabrida verecek .insanlar olmasa cok gucluyumm ve sabirliyimda durmuyokii lal olacaklarin dillerii.:61:sinirim gecince allahtan hayirlisi neyse onu diliyorumm illa olsun hic demedim sukurler olsun bekliyecezz bitmek bilmez sabir ve inanclaa allah kimsenin kucagini bos koymazz insallah.

inşallah canm..
bundan 6-7 ay öncesinde bebek görsem duygulanırdım..bi annenin çocuğunu öpüp sevmesini içim yanarak izlerdim.
arkadaşımın doğumuna gitmiştm.ebe bebeği ilk benm kucağıma verdiğinde o kadar ağladım ki anlatamam...
her yaptığım testler sonucunda dökülen umut yapraklarıma hüzünlenirdim
ağlardım ağlardım ağlardım...............
şimdi bu ay ne gün hesapladım ne yatakta uzun süre kaldım öyle.
hiç bişey yapmadım yüreğim çok yıprandı çünkü...hayırlısı allahtan napalım olacak bigün elbet inşallah
güçlü olmak en güzeli galiba stressiz bi hayat
allahım hepimizin yardımcısı olsun bu yolda..........

kızlar hepimiz aynı durumdayız lütfen üzmeyelim kendimizi inş. olacak birbirimize destek olup bunların üstesinden gelecez inş. ..........

off ya çok heyecanladım aşılama yaptırma zamanım yaklaşıyor olacakmi olmucakmı çok merak ediyorum haftaya filan aşılama olacak heralde:27:

Son düzenleme:

arkadasım bır ılac kullanıyosan ozellıklede hormon ılacı ıse kesınlıkle ve kesınlıkle sogan kurune baslama,hormonlar alt ust oluyolar ,yararını degıl zararını goursun.sogan kurunu ılaclara ara verdıgın zaman denersen yararını gorursun.:20:

anlamıyorum ben sıteye gırdıgımde kımse olmuyo ben cıkınca gelıyosunuz,karsılasmak nasıp olmadı bır turlu artık randevulasıp gelmek lazım:1:

:60::60:evet yaa bende sohbet etmek istiyorum benim gibi aynı şeylerle uğraşan uğraşmış insanlarla dertleşmek istiyorum ama kimse olmuyor ben erken yatıyorum ama öğleden sonra burdayım:86::86::86:

Son düzenleme:
günaydın cnm... geçen konuşmuştuk bir ay daha doğal olarak beklicem dedim ya acaba bu ay soğan kürü yapsam mı, hiç denemedim. bi de bu kadar stresin üstüne inşallah bu ay kist olmamıştır da zamanında adet olurum. soağn kürü nasıl oluyo?

günaydın cnm... geçen konuşmuştuk bir ay daha doğal olarak beklicem dedim ya acaba bu ay soğan kürü yapsam mı, hiç denemedim. bi de bu kadar stresin üstüne inşallah bu ay kist olmamıştır da zamanında adet olurum. soağn kürü nasıl oluyo?

günaydın canım bence dinleneceksen soğan kürünü uygularsan daha iyi olur için temizlenir enazından
ki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız.
Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir.

Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.​

Back
X