- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
- Konu Sahibi superisi33
iyi akşamlar kızlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar doktora gittim malesef kistlerim yine fazlasıyla göründü off ya bakalım yumurtalarımda 12MM cuma güne tekrar bakılacak pazarteside olursa yumurtam aşılama yaptıracaz ama yumurtamın 20mm olması lazım inş. cumaya kadar büyür![]()
ben 18 mm diye duymuştum ama...inşallah büyür canm ya..allahım bu çabalarını boşa çıkarmasın.
ümidini yitirme güçlü ol...
ben 18 mm diye duymuştum ama...inşallah büyür canm ya..allahım bu çabalarını boşa çıkarmasın.
ümidini yitirme güçlü ol...
benimde öyleydi galiba...ama bitanesi gelişmişti yanlış hatırlamıyorsam...
kötü düşünme ya..sıkılma. yanındayız hep :13:
çok sağol canım benim iyiki varsın ama ben herşeyi kafama takıyorum malesef bu halimde beni bunaltıyor off yaa umursamaz olmak istiyorum ama olmuyorneyse inş. bu sefer olacak Allahın izniyle pozitif düşünüyorumm
![]()
sende saol canm.sende iyiki varsın..birbirimize destek olmak zorundayız.
aman takmaya kalksan o kadar takılcak şey var ki anlatamam...
gülüp geçmesini bilmeliyiz galiba bazı şeylere.:44:
evet olucak inaşallah canm..hep böyle ol![]()
inş. canım ben soğan kürüne başlıcam gelecek ay olmazsa birde zayıflamam lazım senin kilon varmı:44:
evet bende düşünüyorum başlamayı.ayın 13ünde kanda baktırayım ona göre.yok canm kilom yok
benim dediğim gibi adetlerim çok düzensiz yılda ilaçsız 1-2 kere oluyorum...
dr pcos dedi işte..bende gördüm kaçkere ultrasonda inci takmış gibiydi yumurtalıklarım wala![]()
ee kokoş bizim yumurtalıklar çok süslüler![]()
çok sıcak ya bunalıyorum ben artık sen hangi şehirdesin çalışıyormusun birde kaç yıllık evlisin çok soru sordum ama![]()
karstayım canm ben.çalışmıyorum.
2yıllık evliyim....ya sen?:44:
ben istanbuldayım şuan ama taşınacaz artvine eşimin mecburi görevi var bende 1 yıllık evliyim![]()
hayırlısı canm ya