- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
- Konu Sahibi superisi33
pişşşşşttttttttttttt kızlarrrrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pişşşşşttttttttttttt kızlarrrrrr
sen kaç yaşındasın canım![]()
merhaba kızlar nasılsınız?
periiiiii napıyosun güzelim nasılsın :80:
26 yaşındayım canım....ağustos 10 da 27 olcam 27 de diyebiliriz yani![]()
selam canım iyiyiz sen nasılsın![]()
tesekkurler superisi bende iyim.pazartesı gunu ovıtrelle catlatma ıgnesı yaptık 15 gun sabırzızlıkla beklemedeyımm hayırlısı ıle ınssalllaahhhh.ama bu sefer bıraz tuhafflıklar hıssedıyorum bılmıyorum sızlerde de oldumu vurulalı 4 gun oldu hala yumurtalıklarımda sancılanma hıssedıyorum goguslerım sıstı ve agrıyo.belım agrıyo.ben onceden 3 kere daha vuruldum ama son zamanlara dogru 15.17 gunlerınde bunlar oluyodu ve sonundada adet oluyodum erken basladı bu sefer. acaba yumurta catlamadı mı? bır anomalı var anlamadım ama neyse.bılgınız varsa yardımcı olursanız sevınırımm.superısıı hem tasınmaa vemde asılama ıkısını nasıl beraberınde guruteceksın bılmmıyorum cok zor ya.allah yardımcın olsun bacımm kendını hıc yormaa dıkkatlı ol.
canım artık 26 27 yaşında evleniyor insanlar yaşımızda genç daha sıkıntı yapmayı gerektirecek bir durum yok yaniama yinede Rabbim bizi bekletmez inş..
amin canım inşallah...hayırlısından nasip etsin inşallah...
merhaba tatlım nasılsın?![]()
![]()
iyiyim canım ama dün bizimkiyle kavga ettim yerde yattım her tarafım tutulmuş![]()
iyiyim canım ama dün bizimkiyle kavga ettim yerde yattım her tarafım tutulmuş![]()
peri yakaladım seni![]()
superisi aşılama mı olcaksın bu ay
yerdemi? :)
çatlağım benim vallaha biz kavga etsekte hayatta yatağımızı ayırmayız arkamı döner yatarım :) sende öyle yap bence.