Polikistik Over Olupta Klomenle Ne Kadar Sürede Hamile Kaldınız?

selam canım iyiyiz sen nasılsın:71::71:

tesekkurler superisi bende iyim.pazartesı gunu ovıtrelle catlatma ıgnesı yaptık 15 gun sabırzızlıkla beklemedeyımm hayırlısı ıle ınssalllaahhhh.:9:ama bu sefer bıraz tuhafflıklar hıssedıyorum bılmıyorum sızlerde de oldumu vurulalı 4 gun oldu hala yumurtalıklarımda sancılanma hıssedıyorum goguslerım sıstı ve agrıyo.belım agrıyo.ben onceden 3 kere daha vuruldum ama son zamanlara dogru 15.17 gunlerınde bunlar oluyodu ve sonundada adet oluyodum erken basladı bu sefer. acaba yumurta catlamadı mı? bır anomalı var anlamadım ama neyse.bılgınız varsa yardımcı olursanız sevınırımm.superısıı hem tasınmaa vemde asılama ıkısını nasıl beraberınde guruteceksın bılmmıyorum cok zor ya.allah yardımcın olsun bacımm kendını hıc yormaa dıkkatlı ol.

tesekkurler superisi bende iyim.pazartesı gunu ovıtrelle catlatma ıgnesı yaptık 15 gun sabırzızlıkla beklemedeyımm hayırlısı ıle ınssalllaahhhh.:9:ama bu sefer bıraz tuhafflıklar hıssedıyorum bılmıyorum sızlerde de oldumu vurulalı 4 gun oldu hala yumurtalıklarımda sancılanma hıssedıyorum goguslerım sıstı ve agrıyo.belım agrıyo.ben onceden 3 kere daha vuruldum ama son zamanlara dogru 15.17 gunlerınde bunlar oluyodu ve sonundada adet oluyodum erken basladı bu sefer. acaba yumurta catlamadı mı? bır anomalı var anlamadım ama neyse.bılgınız varsa yardımcı olursanız sevınırımm.superısıı hem tasınmaa vemde asılama ıkısını nasıl beraberınde guruteceksın bılmmıyorum cok zor ya.allah yardımcın olsun bacımm kendını hıc yormaa dıkkatlı ol.

canım belirtilere takılma stresden oluyor sakin ol inş. bebişde vardır canım gideceğimiz yerde istanbuldaki gibi hastane bulmak imkansız mecbur burda baktırıyoruz ordada olmazsa başımızın çaresine bakacaz artık:50:

yerdemi? :)
çatlağım benim vallaha biz kavga etsekte hayatta yatağımızı ayırmayız arkamı döner yatarım :) sende öyle yap bence.

yok ben sarıldım oda off zaten sıcak dedi kızdı benimde zoruma gitti yerde yattım sen yatağında rahat uyu dedim sabah namazına kalktığımızdada yerden kalktım namaz kılacaz diye sonra diğer tarafa yattım gel yatakda yat diyor yok dedim sen rahat uyu gıcık şey:63::63::63::63:

Son düzenleme:
Back
X