- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
- Konu Sahibi superisi33
evet canım yarın kontrolüm var 10.günümde 12mm di inş. büyümüştür yarın 13 günüm büyümüşse aşılama olacam
hadi hayırlısı canım
sağlıkla hayırlısıyla gelsin inş bebiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım yarın kontrolüm var 10.günümde 12mm di inş. büyümüştür yarın 13 günüm büyümüşse aşılama olacam
yok ben sarıldım oda off zaten sıcak dedi kızdı benimde zoruma gitti yerde yattım sen yatağında rahat uyu dedim sabah namazına kalktığımızdada yerden kalktım namaz kılacaz diye sonra diğer tarafa yattım gel yatakda yat diyor yok dedim sen rahat uyu gıcık şey![]()
hadi hayırlısı canım
sağlıkla hayırlısıyla gelsin inş bebiş
kız dönüp kıçını yat
ne keyfini bozuyosun yataktan gidiyosun
ben bırakmam yatağımı kimselere he
valla çok heyecanlıyım kistlerde formundaymışama inş. bu sefer olur içimde bir heyecan var belkide eşimde bişeyler yapacak diye dahada umutluyum bu ay inş. umudum boşa çıkmaz
![]()
pko başlıgına gelmişken bir pkolu olarak iki laf edeyim
kilo sorunu varsa kilo vermek pkonun kesin çözümü
ve düşük glisemik indeksli beslenmek
yüksek glisemik indeksli yiyecekler insülin dengesini bozuyo bu da pkoyu destekliyo
zayıf pkolar da var tabi ama ben onlardan değilim
zoruma gitti ya sanki ben artık yatağımızda fazlalığım sıcaksa hiç dokunamazmıyız ay benimkine yaranamam zaten ben annem vardı yoksa salonda filan yatardım sabaha kadar bişey demiyor sabah 5 den sonra gel yat diyor birde işe giderken kahvaltı hazılayıp geri yere yattım ben gidiyorum sen yat dedi bende yok sen yatağında mutlu uyu dedim![]()
canım ben mısır gevreğimi ne varya ondan aldım şimdide aşılam pazartesi yapılacak 1 hafta filan denemeye çalışacam ne kadar giderse kardırdün akşam fazla bişey yemedim 1 kg verdim
![]()
umursama şekerim böyle şeyleri
ben derim üf sıcak dokunma diye normal yani
ama tartışmanın üstüne sarıldığında söylemem
bu da erkek öküzlüğü işte
ya işte tam tersi benim ona demem lazım bir kösede o bir köşede ben yatıyorum bende kabus filan görüyoruum bazen yanlız yatığımı sanıyorum diye yakınında yatmak istedim ki biz daha 1 yıllıık evliyiz 10 sonra neolur bilemem heralde ben onu aşağı atarım![]()
Pericim maşallah topiğin almış başını gidiyorrrrr inşallah herşey gönlünüze göre olur napıyorsun aşılama oluyormuşsun sonu ii olur inşallah
ya işete ne olursa olsun yataktan gitme sen
onun gitmesine de izin verme
ilk yıl yapıyo insan böyle şeyler
10 yıl sonra küssen de kızsan da yatarsn alışırsın iyice
yok ben sarıldım oda off zaten sıcak dedi kızdı benimde zoruma gitti yerde yattım sen yatağında rahat uyu dedim sabah namazına kalktığımızdada yerden kalktım namaz kılacaz diye sonra diğer tarafa yattım gel yatakda yat diyor yok dedim sen rahat uyu gıcık şey![]()
ya işete ne olursa olsun yataktan gitme sen
onun gitmesine de izin verme
ilk yıl yapıyo insan böyle şeyler
10 yıl sonra küssen de kızsan da yatarsn alışırsın iyice
:)))))))))))) boş ver bebeğim takma sen bunları unutma stres sinir yok....bu arada yemek yapıyorum mutfaga gidip geliyorum o yüzden geç cvp veeriyorum...
aman umursamaz olacam inş. bende yoksa erkeklerin umrunda bile değil![]()