Polikistik Over Olupta Klomenle Ne Kadar Sürede Hamile Kaldınız?

yok ben sarıldım oda off zaten sıcak dedi kızdı benimde zoruma gitti yerde yattım sen yatağında rahat uyu dedim sabah namazına kalktığımızdada yerden kalktım namaz kılacaz diye sonra diğer tarafa yattım gel yatakda yat diyor yok dedim sen rahat uyu gıcık şey:63::63::63::63:

kız dönüp kıçını yat
ne keyfini bozuyosun yataktan gidiyosun
ben bırakmam yatağımı kimselere he

hadi hayırlısı canım
sağlıkla hayırlısıyla gelsin inş bebiş

valla çok heyecanlıyım kistlerde formundaymış:1:ama inş. bu sefer olur içimde bir heyecan var belkide eşimde bişeyler yapacak diye dahada umutluyum bu ay inş. umudum boşa çıkmaz:52:

Son düzenleme:
pko başlıgına gelmişken bir pkolu olarak iki laf edeyim
kilo sorunu varsa kilo vermek pkonun kesin çözümü
ve düşük glisemik indeksli beslenmek
yüksek glisemik indeksli yiyecekler insülin dengesini bozuyo bu da pkoyu destekliyo

zayıf pkolar da var tabi ama ben onlardan değilim

kız dönüp kıçını yat
ne keyfini bozuyosun yataktan gidiyosun
ben bırakmam yatağımı kimselere he

zoruma gitti ya sanki ben artık yatağımızda fazlalığım sıcaksa hiç dokunamazmıyız ay benimkine yaranamam zaten ben annem vardı yoksa salonda filan yatardım sabaha kadar bişey demiyor sabah 5 den sonra gel yat diyor birde işe giderken kahvaltı hazılayıp geri yere yattım ben gidiyorum sen yat dedi bende yok sen yatağında mutlu uyu dedim:59:

valla çok heyecanlıyım kistlerde formundaymış:1:ama inş. bu sefer olur içimde bir heyecan var belkide eşimde bişeyler yapacak diye dahada umutluyum bu ay inş. umudum boşa çıkmaz:52:

inş zamanı gelmiştir canım
hayırlısı diye dua ediyoruz hep. inş bu ay hayırlı zamandır senin için
kistler dursun varsın napalım

pko başlıgına gelmişken bir pkolu olarak iki laf edeyim
kilo sorunu varsa kilo vermek pkonun kesin çözümü
ve düşük glisemik indeksli beslenmek
yüksek glisemik indeksli yiyecekler insülin dengesini bozuyo bu da pkoyu destekliyo

zayıf pkolar da var tabi ama ben onlardan değilim

canım ben mısır gevreğimi ne varya ondan aldım şimdide aşılam pazartesi yapılacak 1 hafta filan denemeye çalışacam ne kadar giderse kardır:9:dün akşam fazla bişey yemedim 1 kg verdim:52:

zoruma gitti ya sanki ben artık yatağımızda fazlalığım sıcaksa hiç dokunamazmıyız ay benimkine yaranamam zaten ben annem vardı yoksa salonda filan yatardım sabaha kadar bişey demiyor sabah 5 den sonra gel yat diyor birde işe giderken kahvaltı hazılayıp geri yere yattım ben gidiyorum sen yat dedi bende yok sen yatağında mutlu uyu dedim:59:

umursama şekerim böyle şeyleri
ben derim üf sıcak dokunma diye normal yani
ama tartışmanın üstüne sarıldığında söylemem
bu da erkek öküzlüğü işte

canım ben mısır gevreğimi ne varya ondan aldım şimdide aşılam pazartesi yapılacak 1 hafta filan denemeye çalışacam ne kadar giderse kardır:9:dün akşam fazla bişey yemedim 1 kg verdim:52:

hiç denemedim o gevrekleri ben
zayıflama yiyeceği diye bi imajı var ya
ozaman stres olurum daha çok yerim ben

Pericim maşallah topiğin almış başını gidiyorrrrr inşallah herşey gönlünüze göre olur napıyorsun aşılama oluyormuşsun sonu ii olur inşallah

umursama şekerim böyle şeyleri
ben derim üf sıcak dokunma diye normal yani
ama tartışmanın üstüne sarıldığında söylemem
bu da erkek öküzlüğü işte

ya işte tam tersi benim ona demem lazım bir kösede o bir köşede ben yatıyorum bende kabus filan görüyoruum bazen yanlız yatığımı sanıyorum diye yakınında yatmak istedim ki biz daha 1 yıllıık evliyiz 10 sonra neolur bilemem heralde ben onu aşağı atarım:64:

ya işte tam tersi benim ona demem lazım bir kösede o bir köşede ben yatıyorum bende kabus filan görüyoruum bazen yanlız yatığımı sanıyorum diye yakınında yatmak istedim ki biz daha 1 yıllıık evliyiz 10 sonra neolur bilemem heralde ben onu aşağı atarım:64:

ya işete ne olursa olsun yataktan gitme sen
onun gitmesine de izin verme
ilk yıl yapıyo insan böyle şeyler
10 yıl sonra küssen de kızsan da yatarsn alışırsın iyice

Pericim maşallah topiğin almış başını gidiyorrrrr inşallah herşey gönlünüze göre olur napıyorsun aşılama oluyormuşsun sonu ii olur inşallah

sağol canım Allah razı olsun ilk önce çok yanlızdım burda şimdi çok şükür sizler ve bir kaç benimle aynı şeyleri yaşıyan arkadaşlarım oldu Allah hepinizden razı olsun bazen eşimden almadığım desteği sizlerden aldım iyiki varsınız:71:aşılama olacam inş. bu sefer olur umudu var içimde bakalım hayırlısı

daha sonraki yıllarda evlilik oturuyormu yoksa kimse kimseyi takmıyormu kız:1::1:

yok ben sarıldım oda off zaten sıcak dedi kızdı benimde zoruma gitti yerde yattım sen yatağında rahat uyu dedim sabah namazına kalktığımızdada yerden kalktım namaz kılacaz diye sonra diğer tarafa yattım gel yatakda yat diyor yok dedim sen rahat uyu gıcık şey:63::63::63::63:

:)))))))))))) boş ver bebeğim takma sen bunları unutma stres sinir yok....bu arada yemek yapıyorum mutfaga gidip geliyorum o yüzden geç cvp veeriyorum...

daha sonraki yıllarda evlilik oturuyormu yoksa kimse kimseyi takmıyormu kız:1::1:hıı heralde onun için ilk 5 yıl çok önemli 5 yılda ayrılma oranı bayağı yüksekmiş:86:

Back
X