- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
- Konu Sahibi superisi33
off ya hiç pkolu olupda hamile kalan arkadaş yokmuuuuuu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
off ya hiç pkolu olupda hamile kalan arkadaş yokmuuuuuu![]()
tadlım bu klomen sende gögüslerde büyüme sertlik ve ağrı yaptımı adetime 1 hafta var gögüslerim çok kötü bu hap böle yaparsa gebe olduğumuzu nasl öğrencez yaaa sen nasılsın![]()
tabi pkolu olup gebe kalan çok ama burdaki arkadaşlar pek yazmıyolar tatlım sıkma canını olur inşllh
bende de pcos var....adetlerim çok düzensiz yılda 1-2kere oluyorum ilaçsız.kilom yok hormonlarım normal tüylenmemde yok.2yıılık evliyim..4ay klomen 1ayda klomen +çatlatma iğnesiyele tedavi oldum sonuç almadım...
evet klomen hamilelik belirtisi gibi belirtiler gösteriyor...
tedaviyi bıraktım çünkü ruhum yoruldu..3aydır adet olmamıştım.3gün önce oldum daha...hakkımızda hayırlısıne diyim.allah yardımcımız olsun..
selam hoş geldiniz![]()
canım göbekden vurulan iğneler yumurtayı daha kalıteli geliştiriyormuş onuda dene bence bende klomen tedavisinden sonra onunla devam ederim sanırım ama inş. gerek kalmaz bende 2 ayda bir olmaya başladım 7 aydır ve her seferinde hamileyim diye doktora gittim var hüsrana uğradım![]()
slm canm...hoşbuldum
doğum gününmüş.
kutlu olsun nice senelere inşallah..
allahım sana bebek versin bu yeni yaşında
üzülme canım bence devam et az bir yolun kalmış pes etme bence inş. sende kavuşursun bebişinegonal f yi diyon galiba..
evet dr artık ona geçecez dedi ama ben tedaviyi bıraktım..
zaten eşimin testini rahim filmini falan istedi..yapamadık![]()
bugün benim doğum günüm![]()
bende de pcos var....adetlerim çok düzensiz yılda 1-2kere oluyorum ilaçsız.kilom yok hormonlarım normal tüylenmemde yok.2yıılık evliyim..4ay klomen 1ayda klomen +çatlatma iğnesiyele tedavi oldum sonuç almadım...
evet klomen hamilelik belirtisi gibi belirtiler gösteriyor...
tedaviyi bıraktım çünkü ruhum yoruldu..3aydır adet olmamıştım.3gün önce oldum daha...hakkımızda hayırlısıne diyim.allah yardımcımız olsun..
senin kaçıncı günün oldu canım klomennin yan etkileri ile hamilelik belirtiside aynı oluyormuş benimde 10.günüm inş. bu ay olmuştur rabbim tüm istiyenlere nasip eder inş...umudunu yitirme tatlım pko herkesde farklı belirti veriyo bende de kilo yok tüylenmede fazla yok hormonlarmda bi proplem yok adetim düzensiz ama bu 6 aydır her ay oluyorum kendiliğinden 31.32.günü geliyo reglim bundan önce 2 ayda bi oluyodum bazı aylar kendiliğinden gelmeyince söktürücü kullanıyodum şuan adetim düzene girdi bu klomen bozcak diye çok korkuyorum zaten çok hassaslar bu arada kızlar adetimin düzene girmesinin bi tek sebebi olarak papatya çayına bağlıyorum 6 aydır çalışıyodum yeni işten ayrıldım ve hergün iş yerinde papatya çağı içiyodum çağrı merkezinde çalıştığım için çok konuşmaktan ses tellerimde boğazlarımda tahriş oluşmuştu o yüzden kullanıyodum ama papatya çayı reglide düzenliyomuş ben kesinlikle 31.32 gününde regli olan biri değildim reglim geleceksede 2 ayı buluyodu gelmesi bu klomen sende ne gibi belirtiler yaptı canım ben ilk defa kullanıyorum klomeni o yüzden ne gibi belirtisi etkisi olduğunu tam olarak bilemiyorum :97: