- Konu Sahibi superisi33
arkadaşlar adetim bitmek üzere klomen kullanıyorum doktor salı günü gel dedi ben bugün ilişkiye girebilirmiyim 
doktor bu konuda bişey söylemedi de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohh maaşallah Allah oğluşunu size bağışlasınben yaklaşık 4.5 senedir evliyim 3.5 yaşında bir oğlum var
ikinci için 8 aydır bekliyoruz
bu ay ilk defa klomen kullandım
ama berbat bişe birde ben metformin kullanıyorum resmen yıkılıyorum 2 gündür
ilaç içmeye korkar oldum
kilom fazla malesef vermek için uğraşıyorum
zaten haplardan da bişey yiyemiyorum
arkadaşlar adetim bitmek üzere klomen kullanıyorum doktor salı günü gel dedi ben bugün ilişkiye girebilirmiyim
evet canım doğrudur ama ginededüşünmeden yapamıyorum yaa ama artık negatife alıştığım için eskisi kadar düşünmüyorum tabiya biraz alakasız ama akrabamın başından geçen bi olayı anlatayım
su perisi senin için
6 yaşında kızların var 2. için epey ugraştılar falan olmadı
en son doktor bunlara bir tedavi önermiş bunu yaptırmazsanız hamile kalamaz demiş
15 milyar falan gider demiş
adamda olmaz veremem o kadar para 1 tane var yeter demiş
ve kadın ertesi ay hamile kalmış
bana gittiğim doktorun biri de böyle demişti çok isteme
bebek diye düşünme diye
ardından bu olay olunca haklıymış dedim
biraz kendimize söz geçirmeliyiz
belki bir sonraki ay hamile kalırız
selam kızlar bende abimin durumunu anlatayım size..2006da evlendi abim eşi doğum kontrol hapı kullandı 1 yıl sonra bıraktı bebek için..2 yıl boyunca uğraştılar bebekleri olmadı,ikisindede herhangi bir sorun yok ama olmuyodu..aşılama yaptırdılar tutmadı..ama ikiside o kadar üzülüyolardıki neden olmuyo diye..sürekli bebek düşüncesi vardı yani..en sonunda bebek düşünmeyi bırakıp araba almaya karar verdiler borç altına girdiler yani..1 ay sonra gelinin HAMİLE olduğunu öğrendikborcu nasıl ödücez diye düşünmeye başlarken hamile kalmış..yani bebek diye odaklanmamak düşünmemek lazımmış gerçektende..ama insanın elinde olmuyo dimi..
selam kızlar bende abimin durumunu anlatayım size..2006da evlendi abim eşi doğum kontrol hapı kullandı 1 yıl sonra bıraktı bebek için..2 yıl boyunca uğraştılar bebekleri olmadı,ikisindede herhangi bir sorun yok ama olmuyodu..aşılama yaptırdılar tutmadı..ama ikiside o kadar üzülüyolardıki neden olmuyo diye..sürekli bebek düşüncesi vardı yani..en sonunda bebek düşünmeyi bırakıp araba almaya karar verdiler borç altına girdiler yani..1 ay sonra gelinin HAMİLE olduğunu öğrendikborcu nasıl ödücez diye düşünmeye başlarken hamile kalmış..yani bebek diye odaklanmamak düşünmemek lazımmış gerçektende..ama insanın elinde olmuyo dimi..
selam kızlar fazla giremiyorum siz beni göremesenizde ne durumda olduğunuzu yazın ben okurum arada eşimin ailesi bizdede pek vakit bulamıyorum![]()
aaaaaaa olamayacak zamanda babam bıle gelse sinir kupu oluyorumm ne ya sımdı senın mısafır agırlama zamanın mı?asıla yaptırmıssın dınlenmen lazımm. ıstedıgın gıbı uzanamazsınn oturamazzsın .gelınsın hızmet beklerlerr. sureklı ayaktasınn kosturma telası.ınssss yardımcı oluyolardırr.valla ben kımseyı kabul etmıyorum evıme su 15 gun boyunca temızlık bıle yapmıyorumm zaten gunler gecmıyoo say sayy daha 5 gun varr.bıde izinn zamanı gelmiss herkes tatill yolundaa ben evde.cokk siniirliyim sanırım bu ayda olmadı hepsı regle belırtılerıı:84::84:
merhaba talım evet fazla takmamak gerekiyo zamanı gelince olluyo tabiki duayı eksik etmiceksin duanı ediceksin ama fazla kafana takıp kendini harap etmiceksin diyorum ama bende 2 sene boyunca yıprattım kendimi her ay ağladım nie olmuyo diye hamile haberleri aldıkça ben hiç anne olamıcam gibi geliyodu çok yıprattım kendimi ama elime hiç birşey geçmedi yine zamanı gelince rabbim verdi şuan hamileyim ama hala şaşkınım rabbim sizleride inşllh fazla bekletmez tek dileğim bu doğum yapana kadarda ağzımdan düşmicek duam olacak Rabbim isteyen herkese tez zamanda verir meleklerini inşllh
problem olacağını zannetmiyorum canımarkadaşlar adetim bitmek üzere klomen kullanıyorum doktor salı günü gel dedi ben bugün ilişkiye girebilirmiyim
sen bizim umudumuzsun canım rabbim sağ salim kavuştursun inş.![]()
cemrem nasılsın canım.diğer topikte gördüm seni bi mutfağa gittim geldim yoktun...
burdayım canım geldim. saçlarımla uğraşıyordum... bi de geçmişi okumaya çalışıyorum. sen nasılsın canım?
iyiyim şükür görünce bi sorayım dedim seni....hayırdır boyuyormusun yoksam saçlarını?