- Konu Sahibi superisi33
selam kızlar nasılsınız..ben çok kötüyüm çok moralim bozuk doktordan geldimbiraz önce yumurtada hiç büyüme olmamış pazartesi günü gittiğim gibi aynı duruyo..doktor önümüzdeki ay tekrar denicez dedi adet olmamı bekleyip tekrar gidicem bu sefer dozu daha çok artırcakmışız klomeni günde 2 defa içecekmişim..beklemiyordum hiç yıkıldım resmen ben büyümüştür umuduyla gittim ama büyümemiş..bu ay boşa gitti inanın çok kötüyüm yaa.daha ilk tedaviye başladık çatlatma iğnesi vurulamadan gelecek aya kaldı..kistler yüzünden büyümemiş..nefret ediyorum bu hastalıktan bütün hayatımızı etkiliyo kurtulamadım gitti yaaaaa
![]()
sıkma canını hemen
bende 2 tane klomen alıyorum bakalım sonuç ne olacak
sana katılıyorum canım bu hastalık bizim sınavımızbak canım herkezın bunyesı aynı degıldırr.doktorunda senın belkı 1 taneye cevap verebılme ıhtımalını dusundugunden 1 clomenle baslattı.sonuc olarak bu ılaclar okadarda masum degılller vucuduna zarar verıyolar doz arttıkca yan etklıerıde artıyo.bende 1 le basladım 2 ye gectık sonra 3 e.gunde 3 tane aldıgımda hormon degerlerımı mahvetmıstı,yanı doktorlar deneyerek senın vucudunu tanıyolar,okdar yolun basındasınkı ılk ayda bu ısyann normal degıll.bu ısın sırrıı sabırr her ay yıkılıpp bırdahakı aya daha fazla umıtle bakmaktır.bu hastalık bızımm sınavız olsun dunyadakı dıye dusun.allah daha agırlarıyla bızı denemez ınsallah.allah yardımcın olsunnnn