Polikistik Over Olupta Klomenle Ne Kadar Sürede Hamile Kaldınız?

ben pko luyum kızıma tedavi olmadan hamile kaldım 3 yıl sonra 2 bebişi istediğimde olmadı 2 yıldır. tedaviye başladım bu ay bakalım glukofen verdi.. oda midemi bulandırıyor..

ben pko luyum kızıma tedavi olmadan hamile kaldım 3 yıl sonra 2 bebişi istediğimde olmadı 2 yıldır. tedaviye başladım bu ay bakalım glukofen verdi.. oda midemi bulandırıyor..

canım o ilaçı tok karnına öğlen filan iç yatmaya yakın içme ağır bir ilaç mideye ağır geliyor kilon varmı veya çokmu zayıfsın

hoşgeldin superisi33 seni gördüğüme sevindim..aşılamanın tutmamasına üzüldüm hayırlısı inşallah önümüzdeki ay kendiliğinden hamile kalırsın..

selam canım yok önemli değil off yaa burya alışmak zor olacak doktoruda iyi değilmiş bilmiyorum neyapacam burda:50:
alışıcan canım başka çaren yok doğduğun yer değil doyduğun yer demişler zamanla alışırsın canım dert etme....

bende kullanıyorum sabah akşam gerçi unuttum bir kaç gündür içmiyorum....senin gene bir tane varmış allah bağaşlasın bizim oda yok...inşallah çok bekletmeden gelir 2. ciside...

hoşgeldin superisi33 seni gördüğüme sevindim..aşılamanın tutmamasına üzüldüm hayırlısı inşallah önümüzdeki ay kendiliğinden hamile kalırsın..
inş. canım hayırlısı bende sizi gördüğüme sevinecem ama kimse ben burdayken gelmiyor :(
alışıcan canım başka çaren yok doğduğun yer değil doyduğun yer demişler zamanla alışırsın canım dert etme....

doğru canım alışacaz mecbur :(

bende kullanıyorum sabah akşam gerçi unuttum bir kaç gündür içmiyorum....senin gene bir tane varmış allah bağaşlasın bizim oda yok...inşallah çok bekletmeden gelir 2. ciside...

selam kızlar nasılsınız benim biraz moralim bozuk..dün hastalandım doktorum adetinin 2.günü gel demişti bugün gittim biraz önce doktordan geldim..sağ yumurtalığımda kist oluşmuş bu durumda klomen içemezmişim kistin yok olması için doğum kontrol hapı verdi 1 ay bu ilacı kullanıcam hem yumurtalıklarım dinlencekmiş,hemde kist yok olcakmış..eğer kisti yok etmeden ilacı içersem ameliyata kadar veya iç kanamaya kadar gidermiş..anlayacağınız bu ayda boşa geçiyo çok üzülüyorum yaa :14::14:

selam kızlar nasılsınız benim biraz moralim bozuk..dün hastalandım doktorum adetinin 2.günü gel demişti bugün gittim biraz önce doktordan geldim..sağ yumurtalığımda kist oluşmuş bu durumda klomen içemezmişim kistin yok olması için doğum kontrol hapı verdi 1 ay bu ilacı kullanıcam hem yumurtalıklarım dinlencekmiş,hemde kist yok olcakmış..eğer kisti yok etmeden ilacı içersem ameliyata kadar veya iç kanamaya kadar gidermiş..anlayacağınız bu ayda boşa geçiyo çok üzülüyorum yaa :14::14:

üzülme canım herşeyin hayırlısı inş. bende bunaldım ama neyapalım inş. zamanı gelince olacak inş... fazla beklemeyiz:16:

çok geçmiş olsun daha önce klomen kullandığın için mi oluştu kist ağrı yapmış mıydı Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah:71:

çok geçmiş olsun daha önce klomen kullandığın için mi oluştu kist ağrı yapmış mıydı Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah:71:

sağol canım evet daha önce ilaç içtiğim için oluşmuş olurmuş zaten su kesesi dedi..kist ağrı yapmadı hiç anlamadım bende nasıl oldu..amin canım allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

Basi RAHMET ortasi MERHAMET sonu ise CEHENNEM'den AZAD olan Mübarek
Ramazan ayinin hayrlara vesile olmasini dilerim....

kızlar 1bugün adet olmam lazımdı dayanamadım test yaptım 2.çizgi koyu kırmızı çıkmadı ama çok da silik değildi
bir kaç gün sonra tekrarlayacağım
klomen kullandım 6 gündür duphaston kullanıyorum
bu ilaçlar bu sonucu verdirmiş olabilir mi

kızlar 1bugün adet olmam lazımdı dayanamadım test yaptım 2.çizgi koyu kırmızı çıkmadı ama çok da silik değildi
bir kaç gün sonra tekrarlayacağım
klomen kullandım 6 gündür duphaston kullanıyorum
bu ilaçlar bu sonucu verdirmiş olabilir mi

slm cnm büyük ihtimalle hamilesin bende oğlumda test yaptığımda 2.çizgi çok silikti ertesi gün dr gittim orada yapılan testtede aynı şekilde silik çıktı ve dr hamile olduğumu söyledi 1 hafta sonra tekrar dr gittiğimde ultrasonda görüldü bebek inş sende hamilesin cnm ama ilaçlarla ilgili bi bilgim yok umarım ilaçların öle bi etkisi yoktur 2.çizgi silik çıktığında hamile olarak yorumlanır genelde silik olmasının nedeni gebeliğin yeni olmasından testin erken yapılmasında kaynaklanıomuş idrara henüz karıştığından silik çıkarmış ben böyle biliorum umarım hamilesindir;)

Back
X