Polikistik over pkoss !!

kartalice41

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2016
1.047
737
43
Pkos lukar buraya bebis yapmamiza engel bu rahatsizligi atlatan atlatmaya çalışan arkadaslar uygulanan tedavileri birbirimize paylasalim derim

Bana yapilan testler ;

-yumurtalık rezervi
Bu testte bende insülin direnci
Ve
Lh hormon yüksekligi cikti

Ve aldigim bilgiye göre bütün pkoslu hastalarin insülin direnci varmis seker ilaci kullanmalari ve spor yapmalari gerekiyomus
Yumurta gelismemesine en cok insülin direnci sebep oluyormus

Ben laparoskopi overian driling operasyonu oldum iyikide olmusum tüpler tıkalıymis onlarıda açtırmıs oldum

Son düzenleme:
Meraba ben bitkisel kur yaptım ve gerçekten kistin eridiğini düşünüyorum

Benim adet sancim çok şiddetli olurdu bide ayın ortalarında kasiklarim çok fena ağrırdi kadın doğuma gittim ultrason da kist çıkmadı ama horman testimde dheas çok Yuksek çıktı tekrar ultrasona girdiğimde polikistik overi öğrendim ve soğan kurunden sonra o kist ağrısını daha yasamadım

Sogan kuru bnde yaptm ama bnde ise yaramadi ama o kdr kolay ericegini düşünmüyorum insalaah erimistir senin ama kanda bi dha baktir bnce
Bugünde bna doktor seker ilaci yazmis pkoslularin kullanmasi gerekiyormus pkos unsilin direnciyle olusuyormus sna oyle bisi dedi mi doktorn

Sogan kuru bnde yaptm ama bnde ise yaramadi ama o kdr kolay ericegini düşünmüyorum insalaah erimistir senin ama kanda bi dha baktir bnce
Bugünde bna doktor seker ilaci yazmis pkoslularin kullanmasi gerekiyormus pkos unsilin direnciyle olusuyormus sna oyle bisi dedi mi doktorn

Bak şimdi ben adet sancim için birsuru doktora gittim devlet hastanesine gittim ultrasonda gözükmedi kist özele gittim ve hormon testinde dheas yüksek çıkınca endokrinoloji bölümüne gittim ve ultrasonda kist çıktı daha ilaca başlamadan iki haftalık soğan kurunu yaptım ve ağrım yoksa artik açıkçası bu kürü yapıp da kistten kurtulmayan yok

Ben her ilacı kullanamıyorum ya varis olduğu için bir çok ilacı doktorum onaylamadı aldactone yi verdi ama ben bu ilacı kullanmadan önce soğan kürü yaptım ve ağrım artık yok benimki küçük tü iki yumurtalıktada bi taneydi tekrar gidicem ultrasona giricem soğan kurunu nasıl yaptığında önemli

Polikistik overi olan başka kimse yok mu ya

Polikistik tam kist gbide maya biliyor LH degerine bakilmasi lazim cnm bna bu ay seker ilaci verdi yeni doktorum ppkosqn kurtulmanin en iyi yolu polikistik over driling iymis 3 doktorda bana ayni seyi dedi

Polikistik tam kist gbide maya biliyor LH degerine bakilmasi lazim cnm bna bu ay seker ilaci verdi yeni doktorum ppkosqn kurtulmanin en iyi yolu polikistik over driling iymis 3 doktorda bana ayni seyi dedi
ben de pcos var bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum 18 gün iğneden sonra test negataif adet de yok nasıl bir tedavi uygulanmalı bu hastalığın neden tedavisi yok

ben de pcos var bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum 18 gün iğneden sonra test negataif adet de yok nasıl bir tedavi uygulanmalı bu hastalığın neden tedavisi yok

Tedavisi var ama uygun yolu bulmakta zorlaniyor doktorlar birazda islerine gelmiyo
Gerekli testler yapildimi sana yumurta rezervi insulin direnci süt hormonu flan bakildi mi

Bende sizdenim arkadaşlar. İki sene önce kondu teşhis. Mayısta evlendim. Martta adet olmuştum en son. Haziranda kimyasal gebelik yaşadım. Adet olmadım bir daha bu aya kadar. Bu ay da doğum kontrol hapı kullanarak adet oldum. Klomen kullansam sadece iğnesiz çatlar mı yumurtam sizce? Ne yapsam da meleğimiz olsa bir tane? Eşimi incitiyormuş gibi hissetmek çok kötü.

Tedavisi var ama uygun yolu bulmakta zorlaniyor doktorlar birazda islerine gelmiyo
Gerekli testler yapildimi sana yumurta rezervi insulin direnci süt hormonu flan bakildi mi
hormanlara bakıldı prolaktin yüksekti ama biraz daha normalleşti onun dısında birşey yapılmadı açıkçası cok ta üstüne düşülmedi doktor değiştirmek istiyorum ama eskişehirde pcos ile özel ilgilenen doktor bulamadım

aynı şeyi ben de hisssdiyorum

2 yıl oldu bizim ama bir yıldır istiyoruz adet olamadıgım için daha cok üzülüyorum yani ne hamile kalabiliyorum ne adet doktor tam hastalığa yönelik bi muayene etmedi klomen sonra aşılama herkes de böyle yapılıyor ama bizim farklı bişeyler olması laxım

Canım sakin kendin gidip klomen kullanma kist oluşur daha zor olur sonra bebek doktor git ve sana muhakkak vücuda iyi bir tedavi uygular korkma sakin eğer eşinde problem olsaydı gebelik daha zor ama bayanda olduğu için daha kolay sakin kendi kendine ilaç kullanma

Kist oluşur dediğim klomende yumurta takibi yapılıo 19 20 gelince yumurta catlama ignesi yapılıo ama biz nezman büyüdüğü bilemeyiz o doktor kontrolü ile oluo eğer yumurta catlamassa kist oluo ve ozamn o kisti temizlemek için uğraşilio o yüzden sıkma canini sabret bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…