• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over pkoss !!

2 yıl oldu bizim ama bir yıldır istiyoruz adet olamadıgım için daha cok üzülüyorum yani ne hamile kalabiliyorum ne adet doktor tam hastalığa yönelik bi muayene etmedi klomen sonra aşılama herkes de böyle yapılıyor ama bizim farklı bişeyler olması laxım
Doktor degistirmediniz mi hic? Sorun bulmaya yönelik daha iyi uygulamalar yapacak birisi lazım tabi.

Canım sakin kendin gidip klomen kullanma kist oluşur daha zor olur sonra bebek doktor git ve sana muhakkak vücuda iyi bir tedavi uygular korkma sakin eğer eşinde problem olsaydı gebelik daha zor ama bayanda olduğu için daha kolay sakin kendi kendine ilaç kullanma
Teşekkür ederim cevabınız için. İyi bir doktor bulabilirsem tedavi de olurum ama yeni taşındığımız için pek bilmiyorum burdaki doktorları. Tanıdığım kimse de yok.

Kist oluşur dediğim klomende yumurta takibi yapılıo 19 20 gelince yumurta catlama ignesi yapılıo ama biz nezman büyüdüğü bilemeyiz o doktor kontrolü ile oluo eğer yumurta catlamassa kist oluo ve ozamn o kisti temizlemek için uğraşilio o yüzden sıkma canini sabret bekle
Teşekkür ederim cevabınız için. Ya burda bazı forum konularında sadece klomenle hamile kalanlar da var. Onlardan feyz alarak umutlandım ama tavsiyenize uyup sabretmek en iyisi galiba.

Canım ben istegramdan buldum doktorumu çok memnunum Sende int araştır sor muane ücreti nekadar asilama işte şans yüzde yirmi dahada artıo bende pko bu ay asilama oldum beşinci günüm ayin 7 de belli olucak ben sekiz sene oldu istiorum bekliorum herseyin vakti var işte sabredicez nerde oturuosun

Canım ben istegramdan buldum doktorumu çok memnunum Sende int araştır sor muane ücreti nekadar asilama işte şans yüzde yirmi dahada artıo bende pko bu ay asilama oldum beşinci günüm ayin 7 de belli olucak ben sekiz sene oldu istiorum bekliorum herseyin vakti var işte sabredicez nerde oturuosun
İnşallah iyi haberler alır mutlu olursunuz. Sabır taşımız çatlayana kadar devam artık.

Aydın da oturuyorum

Aydın da oturuyorum
Canım izmirdeyim bende çok uzak değil aslında 2 saat bak benim sule aydin doktorum ara istersen tlf num verebilirim muane ücretini bana yaptığı gibi alır normalde 240 ben 200 verdim bir aylık kontrol almio asilama 800 verdim ilaçlar kendin alıosun çok tatlı bir doktor

Canım izmirdeyim bende çok uzak değil aslında 2 saat bak benim sule aydin doktorum ara istersen tlf num verebilirim muane ücretini bana yaptığı gibi alır normalde 240 ben 200 verdim bir aylık kontrol almio asilama 800 verdim ilaçlar kendin alıosun çok tatlı bir doktor
Çok teşekkür ederim yardımınız için. Eşimle de konuşayım bu konuyu. Aydın da olsa daha iyi olurdu ama İzmir fazla uzak değil sonuçta dediğiniz gibi. İşlerini ayarlayabilirse eşim gideriz inşallah.

Çünkü
Çok teşekkür ederim yardımınız için. Eşimle de konuşayım bu konuyu. Aydın da olsa daha iyi olurdu ama İzmir fazla uzak değil sonuçta dediğiniz gibi. İşlerini ayarlayabilirse eşim gideriz inşallah.
İnşallah canim ama ilk klomen ve catlama ignesi ile basliyabikirisn hiç bekleme zaman kaybedip ben hep gittim bişey yok dediler daha bir yıl oldu pko olduğumu öğreneli hiç sıkma canini bu arada sogan suyu yapabilirsin bak belki tedaviye gerek kalmadan hamis olursun bazılarında iyi gelio bana bişiy yapmadı ama

inşallah hemen hamiş kalırsın ben de arı sütü duydum bi bilgin varmı o da yumurtalıklara iyi geliyormus adet olmayanlar bile adet olmus

Çünkü

İnşallah canim ama ilk klomen ve catlama ignesi ile basliyabikirisn hiç bekleme zaman kaybedip ben hep gittim bişey yok dediler daha bir yıl oldu pko olduğumu öğreneli hiç sıkma canini bu arada sogan suyu yapabilirsin bak belki tedaviye gerek kalmadan hamis olursun bazılarında iyi gelio bana bişiy yapmadı ama
Şu soğan kürü değil mi aç karnına içilen. Adetin üçüncü günü başlanacak diyor ama ben adet olmuyorum hemen başlasam ne olur?

Şu soğan kürü değil mi aç karnına içilen. Adetin üçüncü günü başlanacak diyor ama ben adet olmuyorum hemen başlasam ne olur?
Ben valla hiç onemsememistim iç tabiki adet bekleme zaten soğan suyu adeti duzenlio genelde pko olanlar icio int araStor bak Civan percemi de adet düzenliyor kadın hastalıklarına iyi gelio herkeze farklı tabi sende inşallah ise yarar

Ben valla hiç onemsememistim iç tabiki adet bekleme zaten soğan suyu adeti duzenlio genelde pko olanlar icio int araStor bak Civan percemi de adet düzenliyor kadın hastalıklarına iyi gelio herkeze farklı tabi sende inşallah ise yarar
İnşallah ya çok teşekkür ederim yardımlarınız için.

İnşallah emekleriniz boşa çıkmaz dediğiniz gibi. Hem bizlere de bir umut ışığı olursunuz.
Dusunuorum da ne garip istemeyenler hemen hamile kalio allah öğle sinio herelde kulum ne yapicak die bizde istioruz Sabrimizi olcuo allahtan ümit kesilmez ınsalah bu ay herkez buraya yazicak hamis haberleri

Dusunuorum da ne garip istemeyenler hemen hamile kalio allah öğle sinio herelde kulum ne yapicak die bizde istioruz Sabrimizi olcuo allahtan ümit kesilmez ınsalah bu ay herkez buraya yazicak hamis haberleri
Bence de sınanıyoruz. Hem insanoğlu kolay ulaşamadığı şeylerin kıymetini daha iyi bilir. Elimizden geleni yapıp tevekkül ettikten sonra sabretmekten başka bir şey gelmez elden. İnşallah haykıracağız hepimiz mutlu haberlerimizi burada.

Back
X