- Konu Sahibi Mavibiberon35
-
Tüpleri bana mı sordunuz acaba benim tüpler açık yeni film çekildi. Yumurtaların sayısı çok ama buyumemis mi?Benimde yarın kontrol var aşılama günü belli olacak hakkımızda hayırlısı olsun.Sağ sol tüpün açık mı peki?Benim sol tüp kapalı bu ay sağdan gelişti diye sevinirken bu seferde yumurta oluştu ama ilerlemiyor ona taktım
Evet tüplerin durumunu sormuştum iyi en azından ikisi de sağlam benimde 1 yumurta yerine 3 yumurta gelişmiş ama hepsi aynı ebatta gelişmemişTüpleri bana mı sordunuz acaba benim tüpler açık yeni film çekildi. Yumurtaların sayısı çok ama buyumemis mi?Benimde yarın kontrol var aşılama günü belli olacak hakkımızda hayırlısı olsun.
Merhaba yaklaşık 10 gün falan iğneler kullanılıyor ilk 4. veya 5.gun kontrol sonra 2 veya 3 gun arayla cagirabiliyor.Yeterli büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi yapıp bir gün ara veriliyor sonra aşılama.Kizlar merhaba konuyu 2 ay önce acmistim hala aşılamam yapilmadi esimde test istedi doktor 2 ay sonraya gün verdiler onu bekliyoruz onun sonucuna göre aşılama veya tüp bebek yapicaz dedi asilama yaparsa igneler kac gün kullaniliyor istenilen buyukluge ulasilana kadatmi kullaniliyor hastaneye kac gundw bir cagiriyorlar
Tebrik ederim cnm Allahım saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah peki adetlerin düzensizmiydi bide benim klomene cvp vermedi danirim senin yumurtan büyümüs catlatma ignesi vurulmussun hapa cvp vetmeyince inssn trdirgin oluyo ya igneyede cvp vetmezsr dieCanım merhba bende pko muyum ama bayağ 1 buçuk senedir bebek istiyoduk olmadı rahim filmi testler klomen çatlatma iğnesi hepsini kullandım ama fayda etmemişti 3 aydır tedavi bıraktım bu ay 13 gün adetim gecikti ve ben biraz önce test yaptım çift çizgi çıktı hala şoktayım yarında kan vereceğim yani eğer bende de olduysa umudunu kaybetme
bende zayifim cok 44 kg 30 yssindayim pcoluyum dogum kintrol halina basladimEvet kilo etkili bir sebep sanırım. Bende pco nun aksine zayıfim. Demek kiloyla da alakali değil bazı şeyler. Hamile kalmakta sıkıntı var bizimd
ailamayi nerde yaltirdiniz bende izmirdeyim tavmergene gitmeyi dusunuyrmBende 28 yasindayim izmirde yasıyorum izmirliyim :)
tepecik kadin dogum bornovaya mi tasindi. internette oyle haberler gordum.Asilamayi yapmadi doktorum ben tepecik kadin dogum hastanesinin tüp bebek merkezine gidiyorum 3 ay bekleyelim sende bu arada 10 kilo ver dedi 5 kilo verdim agustosta gidicem 2 asilama tutmazsa tüp bebek yapicaz dedi doktorum canim
Yok canim tepecik kadin dogum hastanesinin 2. Kati tüp bebek merkezi orda yapiliyo bayadir girmiyodum yeni gordum yazdigini bizde asilamaya basladik cok sukur igneye basladim yarin kontrolum var insallah hersey olumludurtepecik kadin dogum bornovaya mi tasindi. internette oyle haberler gordum.
ins gzl haberlerini alalim cnm. nasil basladin tedaviye asilamayaYok canim tepecik kadin dogum hastanesinin 2. Kati tüp bebek merkezi orda yapiliyo bayadir girmiyodum yeni gordum yazdigini bizde asilamaya basladik cok sukur igneye basladim yarin kontrolum var insallah hersey olumludur
bende pcos um cnm .Tesekkur ederim canim insallah şu anda gonal f kullaniyorum yarin kontrolum var yumurtam gelismismi die kontrol edilicek gelisince catlatma ignesi olucakmişım sonrada asilama yapilicakmis benimde ilk aşılamam çok umutluyum insallah umutlarim bosa çıkmaz canim senin neyin vardi?
Ne kadar süredir bebek düşünüyorsunuz canımbende pcos um cnm .
1.5 yildir cnmNe kadar süredir bebek düşünüyorsunuz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?