Aşılama Polikistik over sendromu ve aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım 1.5 yıldır evliyim ben eşim polis mardin e çıktı tayinimiz.burda doğru düzgün hastane olmadığı için diyarbakır memorial da yaptırdım aşılamamı. Sen peki

Diyarbakır memorialde hangi doktora gittiniz acaba bende diyarbakırdayım düşünüyorum doktor araştırıyorum

Canim merhaba aşılama olmuştun belli oldumu dün gece uyumak üzereyken aklıma geldin insallah güzel haberlerini bekliyorum

Moralinizi bozmak gibi olmasın ama bende 5 yıllık evliyim polikistik overim var. 2 asılama ve bir tüp Bebek denedik hepsi negatif. Ben kötü bir örnek olabilirim ama normal yolla hamile kalan arkadaşlarım var. Allah gönlünüze göre versin. İnşallah benim yaşadıklarımı yasamasin kimse..

Canım birşey sormak istiyorum izninle çok yumurtam oluştu demiştin ya aklıma takıldı benim sağda 1 yumurtam oluşmuş bugün gittiğim kontrolde öğrendim 1 tane yeterli değil. Mi şimdi aklıma takıldı

Bir sürü yumurtam gelişti demişsin ya canım kaç yumurtan gelişti ve aşılama yaptı benim 3 gelişti fazla olursa durdururuz dedi moralimi bozdu

Bir sürü yumurtam gelişti demişsin ya canım kaç yumurtan gelişti ve aşılama yaptı benim 3 gelişti fazla olursa durdururuz dedi moralimi bozdu

Yumurtaların sayısının fazla olması kafanızı karıştırmasın. Çok sayıda yumurta bazen kalitesiz olabiliyor az olsun kaliteli olsun. Moralinizi bozmayin. Allah gönlünüze göre versin

Yumurtaların sayısının fazla olması kafanızı karıştırmasın. Çok sayıda yumurta bazen kalitesiz olabiliyor az olsun kaliteli olsun. Moralinizi bozmayin. Allah gönlünüze göre versin
Teşekkür ederim canım yanıt verdiğin için hepsi aynı ebat ta dedi iğnenin dozunu artırdı şimdi aynı ebatta kalırsa aşılama yapmaz sanırım birde bu iğne yumurtayı geliştirir mi ki?

Teşekkür ederim canım yanıt verdiğin için hepsi aynı ebat ta dedi iğnenin dozunu artırdı şimdi aynı ebatta kalırsa aşılama yapmaz sanırım birde bu iğne yumurtayı geliştirir mi ki?

İğnenin adı ne acaba. Yumurta geliştirmek için olanlar (orgalutran/ cetrotide). Bide sabitlemek için yani geriden başka yumurta gelmesin diye yapilanlar var. Bir başarısız tüp bebek gecmsiim var. O yüzden bu konularda epey bilgiliyim

Gonal f 450 yazdı ilk 3 gün 50 ml vuruldum sonra yeterli değil diye 75 çıkardı bugün de istediğim gibi olmamış diyerek 82.5 yaptı

Biraz öncede telefonda konuştum hemşiresiyle ilacın yumurta geliştirmeyebilirmişte çok Çan’ımı sıktı incir yiyeyim mi dedim olabilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…