- Konu Sahibi Mavibiberon35
-
Biraz öncede telefonda konuştum hemşiresiyle ilacın yumurta geliştirmeyebilirmişte çok Çan’ımı sıktı incir yiyeyim mi dedim olabilir dedi
Bilemedim ama moralim çok bozuk bugün büyümemiş dedi doktor ebatları aynı dedi yumurta artmış ama foksiyonu aynı dedi yükseltti ama hiç umudum yok
Hepimizin canım Allah razı olsun ilk aşılamam onun verdiği mutluluk var ama yumurta gelişmezse aşılama iptal olacakmışUmmadığın yerden çiçek açsın umutların insallah. Kaçıncı aşılama bu sizinki
Hepimizin canım Allah razı olsun ilk aşılamam onun verdiği mutluluk var ama yumurta gelişmezse aşılama iptal olacakmış
Ummadığın yerden çiçek açsın umutların insallah. Kaçıncı aşılama bu sizinki
9 yıllık evliyim canımAminnn hepimizin inşallah. Benim 2 asilama ve 1 tüp Bebek başarısızlığı yaşadım pco var. Nasip olmadı hiç gebelik. 5 yıllık evliyim. Siz kaç yıllık evlisiniz.
9 yıllık evliyim canım
7 yaşında kızım var Rabbim bağışlarsasonra da 3 düşüğüm 8 aydır da hiç gebe kalamadım
Kilo var 1.65 boy 70 kilopko var
Çok haklısın kilo veremiyorum her gittiğimde kilo ver demesinden bıktım doktorun karındaki yağdan ilaç etki etmiyor diyor benim moral 0Hee maşallah Allah bağışlasın :) gebe kalabiliyorsunuz anladığım kadarıyla işiniz daha kolay insallah tabiii. 8 ay o kadar kısa bir zaman dilimi ki... 5 yılın yanında. Bide bizleri düşünün.
Çok haklısın kilo veremiyorum her gittiğimde kilo ver demesinden bıktım doktorun karındaki yağdan ilaç etki etmiyor diyor benim moral 0
Olabilir bilmiyorUm artık baya bi moral bozucuEvet kilo etkili bir sebep sanırım. Bende pco nun aksine zayıfim. Demek kiloyla da alakali değil bazı şeyler. Hamile kalmakta sıkıntı var bizimd
Seninki de tam tersi olmuş bende ilk 50 başladım 2 gün kullandım 3.gün istediğim gibi gelişmemiş dedi aynı gün 3.4 günü 75 yaptı bugün gittim yumurta sayısı artmış ama yumurta gelişmemiş dedi bu seferde bugün yarın Çarşamba vurulup perşembe gideceğim perşembe kritik gün bugün incir aldım yumurta geliştiriyormuş netten bakıp yapacağımBendede pco var aşılama için ilk 75 ml gonal f sonra 112.5 a çıkardı bende anlamadım 5.gun en büyük 14 mm var demişti azaltması gerekirken ilacı artırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?