Polikistik Over Sendromu

PCOS var mı peki canım yoksa sadece düzensizlik mi var? Benim doğumdan sonra düzenliydi çok şükür ne zamanki korunmayı bıraktım şimdi adet olamıyorum 🥺
Çok saçma adetin niye kesildi ki bi doktora görün canın istersen ben hazıran da gittim prolaktin değerim yüksek çıktı ilaç verdi onu kullandım bir ay sonra gel demişti şimdi önümüzdeki hafta kontrole gidicem

Evet ben de hareketle kilo verebiliyorum sadece bunu fark ettim. Geçen aylarda pilatese gittim o çok rahatlatmıştı beni. İş yoğunluğundan maalesef bırakmak zorunda kaldım. Ama step derslerine başlamayı düşünüyorum. Karbonhidratı azaltınca da kilo güzel veriliyor. Benim zaafım karbonhidrat aşırı seviyorum 🥺🥺 kaç kg fazlalıgın var
Ben şuan 70 kiloyum epey bir fazlam var evlenirken 63 kiloydum. En az 56ya inmem gerek benim

Çok saçma adetin niye kesildi ki bi doktora görün canın istersen ben hazıran da gittim prolaktin değerim yüksek çıktı ilaç verdi onu kullandım bir ay sonra gel demişti şimdi önümüzdeki hafta kontrole gidicem
Kesilme değil ama gecikme oluyor. Bi 23’ünde bi 31’inde oldum böyle değişik bi döngü oldu. Şimdi de 9 gün geciktim. Test yapıyorum ama negatif

Back
X