Polikistik over,soğan kürü, ovulasyon testi.

Yaaaseeeminnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2015
277
135
103
32
Artık şu polikistik over denen hastalığı üstümden atmak istiyorum ve bir an önce hamile kalmak :( henüz bi hekime gitmedim doğal yollarla kendiliğinden denemek istiyorum 1 aylık evliyim :( hep beraber destek olalım birbirimize

Bu ay adet olursam bende soğan kürüne başlıcam 4 aydır deiyorum bende olmuyor. Rabbim hayırlısını nasip etsin.

Ben hiç adet görmüyorum canım ilaçsız :KK43: o yüzden ayın ilk haftası olduğu için başladım 2 gün önce bide ovulasyon testi alcam

Benimde düzensiz ama günü tutmaz kimi zaman 21 kimi zaman 27 28 günde bir oluyor hiç belli olmuyo ne zaman olucağı. O yüzden ovulasyon testi de alamıyorum takip edemiyorum yumurtlamayı ateş ölçmeyi denemek istiyorum

Benimde düzensiz ama günü tutmaz kimi zaman 21 kimi zaman 27 28 günde bir oluyor hiç belli olmuyo ne zaman olucağı. O yüzden ovulasyon testi de alamıyorum takip edemiyorum yumurtlamayı ateş ölçmeyi denemek istiyorum
Evet onu da okudum. Sürekli bişey deneniyor inşallah allah hepimizin gönlüne göre verir

He ben geçen kan testi yaptırdım herşeyime baktırdım.
Kanım çok düşük çıktı. Demir ilacı kullanmamı önerdi doktor.
Birde çocuk düşündüğüm için her gün 1 soğanı kaynat iç dedi.

Amin inşallah ay yazmışsın okudum ama iş yerinde olduğum için dalgınlık unutmuşum yaş kaç. Ben 24 yaşındayım

Back
X