- 10 Haziran 2015
- 921
- 748
- 103
- Konu Sahibi Yaaaseeeminnn
canım ben soğan kürü içtim benim göğüslerim çok gergin acıyor bence etkisi var göğüslereBu soğan kürü göğüste şişlik ağrı yapar mı canım bi bilgin var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben soğan kürü içtim benim göğüslerim çok gergin acıyor bence etkisi var göğüslereBu soğan kürü göğüste şişlik ağrı yapar mı canım bi bilgin var mı
bende pkoluyum soğan kürüne başladım bugün 6. günüm dün adetimin 13. gününde ovulasyon testi yaptım iki çizgide kopkoyu çıktı hatta T çizgisi C den daha koyuydu. Değerlendirdik ama içimde umut yok nedense.
Canım ben her ay düzenli adet görüyorum ama miktarı eskiye nazaran azaldı , Hormon testi yaptırdım herşey normaldi ama usg de kist çıkıyorselam cnm bende sogan suyu ıcıorum ıkı aydır.çok sukur gelıyo ıkı aydır adetım:)bende pkoyum.normalde ılacsız regl olmam ben sende mı ben gbısın_??? mınık bı suru kıstım benım.senın nasıl durumun?bende yaptım ovı testı ama ozaman sogan ıcmıodum yapayımmı sence ?bugun adetımın 8.gunu ???
Soğan kürü yapıyorsanız şu anda testi de yapın bence soğan kürü adet olmanızı sağlıyor zaten yumurtaniz da catlicaktirselam cnm bende sogan suyu ıcıorum ıkı aydır.çok sukur gelıyo ıkı aydır adetım:)bende pkoyum.normalde ılacsız regl olmam ben sende mı ben gbısın_??? mınık bı suru kıstım benım.senın nasıl durumun?bende yaptım ovı testı ama ozaman sogan ıcmıodum yapayımmı sence ?bugun adetımın 8.gunu ???
Soğan kürü yapıyorsanız şu anda testi de yapın bence soğan kürü adet olmanızı sağlıyor zaten yumurtaniz da catlicaktir
Senin de kandilin mübarek olsun canım bekarken adet olmak için yapmıştım ise yaramisti bir kaç ay önce tekrar denedim ayrıca ilaç da kullandım ama sabah akşam tarçın bal çörek otu bir kaşık yedim bunların hepsini yaparken ovulasyon testini kullandım 10. Gün başlamıştım şu anda Allah'ıma Şükürler olsun hamileyim evlendikten 2 yıl sonraay ınsallah cnm benım.yapmaya baslıcam 12.gun cnm..kandılın mubarek olsun bu arada.sen yapıomusun sogan???
Senin de kandilin mübarek olsun canım bekarken adet olmak için yapmıştım ise yaramisti bir kaç ay önce tekrar denedim ayrıca ilaç da kullandım ama sabah akşam tarçın bal çörek otu bir kaşık yedim bunların hepsini yaparken ovulasyon testini kullandım 10. Gün başlamıştım şu anda Allah'ıma Şükürler olsun hamileyim evlendikten 2 yıl sonra![]()
İlaçsız olmuyodum nerdeyse klomen kullandım bir de glifor kullanıyordum yumurtayı güçlendirmek için İnşaallah gonlunuze göre olur canımay cnm benım ne mutlu sana.bızlerde dua et nolur..ne ılacı kullandın pekı cnm sen ??pko lumuydun cnm sen ?adetlerın ılacsız gelırmı mesela?
İlaçsız olmuyodum nerdeyse klomen kullandım bir de glifor kullanıyordum yumurtayı güçlendirmek için İnşaallah gonlunuze göre olur canım
Klomeni sabah akşam kullanıyordum canım glifor 1000lik ti ama yarım sabah yarım akşam kullanıyordum ultrasonda birsey çıkmıyordu doktor da liste yönelik birsey demedi bekarken zararsız küçük kistler var ilaçla geçer demişti kendimi bildim bileli adetim düzensiz dir pko dur belki bilemiyorum ama dedigim gibi bu ilaçları bu şekilde kullandım ovulasyon testi ile takip ettim sonuç hamileyim çok şükür 2 yılda 20 kilo almıştım doktorum hem yumurtalarını güçlendirir hem de şekerini dengeleyip zayiflamana yardimci olur demişti gliforu o yüzden verdi aynı zamanda diyetisyene gittim 4 ayda 10 kilo verdim hamilelikte etkisi olduğunu söylüyorlar tüm sorularına cevap verebilmisimdir umarım önemli değil yardimci olabilirsem çok sevinirimıns canım amınnn.glifor ile klomenı aynı andamı kullandın cnm sen?glifor kac mg dı?gunde kactane ıcıyordun?klomen kac adettı gunde?sende de pko war ozaman benım gıbı.ilaçsız regl olamama ve ınsulın dırencıde warmıydı sende ?mınık bır suru kıstın cıktımı ultrasonda??cok sordum dımı affet cnm
Klomeni sabah akşam kullanıyordum canım glifor 1000lik ti ama yarım sabah yarım akşam kullanıyordum ultrasonda birsey çıkmıyordu doktor da liste yönelik birsey demedi bekarken zararsız küçük kistler var ilaçla geçer demişti kendimi bildim bileli adetim düzensiz dir pko dur belki bilemiyorum ama dedigim gibi bu ilaçları bu şekilde kullandım ovulasyon testi ile takip ettim sonuç hamileyim çok şükür 2 yılda 20 kilo almıştım doktorum hem yumurtalarını güçlendirir hem de şekerini dengeleyip zayiflamana yardimci olur demişti gliforu o yüzden verdi aynı zamanda diyetisyene gittim 4 ayda 10 kilo verdim hamilelikte etkisi olduğunu söylüyorlar tüm sorularına cevap verebilmisimdir umarım önemli değil yardimci olabilirsem çok sevinirim
Korkma canım Allah'ın izniyle sağlıkla bebeğin olur inancını güçlü tut ben çok dua ettim çok da korkularim olmuştu sabr etmek ve istemek çok önemli hakkımızda hayırlısı olsun İnşallah iyi sonuçlar alırsınçok saol cnm cevabın ıcın.ne mutlu sana.bende yarın hsg cekılcem nasıpse.korkuyom cok ya.öle bole dııl
Korkma canım Allah'ın izniyle sağlıkla bebeğin olur inancını güçlü tut ben çok dua ettim çok da korkularim olmuştu sabr etmek ve istemek çok önemli hakkımızda hayırlısı olsun İnşallah iyi sonuçlar alırsın
Yok canım ilk hamileligiminşallah cnm benım.inş tüplerım acıktır...senın war dımı evladın?
Yok canım ilk hamileligim
Sağol canım sana da çok geçmiş olsun sorun yokmuş neysekiAllahim daim etsin cnm.cekildim hsg.acikmis cnm tuplerim.acidi ama degdi![]()
Sağol canım sana da çok geçmiş olsun sorun yokmuş neyseki