- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
bende sağlıkçıyım ben hayıtın hapını kullandım önceleri endokrin tavsiyesi ile 2 gr kullanıyordum asırı yan etki yaptı ama 5 kilo verdi kısmaktan :)) sonra kadın dığumcu 850 2*1 baslattı. Bakalım en kötüsü yan etkisi azalsın diye 2.ci tableti yatarken alacağım gunluk 1700 alayım da oy oy sıkıntılı işler ya rabbim şifasını eksik etmesin inş düzenli adet olmaya öZeniyorumcanım matofin i dr bana 3 kez iç demişti ben kendim de sağlıkçıyım, 3 kez ağır geldi bir hafta bir tane 2. hafta 2 tane içtim 3 e çıkaramadım ben dediğin gibi bulantı yaptı. drum da en iyisini yapmışsın. vucudunu tanıyarak içmen gerekiyo zaten dedi. sen de öyle deneyebilirsin canım. ben dediğim gibi geçen ay 8 kilo verdim ve inanılmaz gibi ama bu ay hiç doktora gitmeden hormon ilacı kullanmadan yumurtamın çatladığını hissettim ve 28. günde adet oldum kendiliğinden. :) hatta sanırım kimyasal bir de gebelik geçirdim. adetime 1 hafta kala kan değerim pozitif çıkmıştı düzenli bi artış olmadı. dr um kimyasal olabilir demişti. hayıt suyuna ben de bugun başladım. inanıyorum faydası olacak :) ve inanıyorum çok yakında çift çizgiyi doğal yollarla görebilicem :)
Daha iki ogundur icuyorum canim hayiti bi yan etkisini simdilik gormedim. Ben gunluk 1000 aliyorum matofini ama etkisinin azaldigini dusunuyorum artik. Ara ogunlerde hic canim biseyler istemezdi simdi istiyo meyveyle gecistiriyorum. Sanirim ben de bugun yatin 1500 e cikaricam. Kilo vermem de durdu zaten. Almasam bari geri :) amiiinn canim insallahhBe
bende sağlıkçıyım ben hayıtın hapını kullandım önceleri endokrin tavsiyesi ile 2 gr kullanıyordum asırı yan etki yaptı ama 5 kilo verdi kısmaktan :)) sonra kadın dığumcu 850 2*1 baslattı. Bakalım en kötüsü yan etkisi azalsın diye 2.ci tableti yatarken alacağım gunluk 1700 alayım da oy oy sıkıntılı işler ya rabbim şifasını eksik etmesin inş düzenli adet olmaya öZeniyorum(
İnş tez vakit hayırlı haberler vereceğiz inanıyorum ben :))Daha iki ogundur icuyorum canim hayiti bi yan etkisini simdilik gormedim. Ben gunluk 1000 aliyorum matofini ama etkisinin azaldigini dusunuyorum artik. Ara ogunlerde hic canim biseyler istemezdi simdi istiyo meyveyle gecistiriyorum. Sanirim ben de bugun yatin 1500 e cikaricam. Kilo vermem de durdu zaten. Almasam bari geri :) amiiinn canim insallahh
Nedendir bilmiyorum ama benim icimde de oyle bir his var :) cok yakin zamanda... insallahh :)İnş tez vakit hayırlı haberler vereceğiz inanıyorum ben :))
bende kilolu olmayan bi pco'yum evliliğimin 7. ayında bir aylık kullandığım yumurtlama ilaçlarıyla hamile kaldım, yani korkulacak bişey değil doğru tedaviuygulandığında aşılabiliyorCanıımm çok tesekkur ederim moralim yerine geldi. Kusura bakma ancak bakabildim sayfaya. Ebet eyliyim 3 ay oldu henuz ama bebek istiyoruz ikimizde. Bebegin olumsuz etkileyecegine inanmiyorum cunku. 1.67 boyundayim 80 kiloyum :-(
Rabbim dualarımızı ve tedavilerimizi boşa çevirmeyecek inşNedendir bilmiyorum ama benim icimde de oyle bir his var :) cok yakin zamanda... insallahh :)
Insallah cannimmm insallahhhh :)Rabbim dualarımızı ve tedavilerimizi boşa çevirmeyecek inş
Bende sormustum kanallar kapali mi diye de ultrasonda gorunuyormus sanirim.O belli olmaz mı? Ya bazen doktorlarin mantikli cvplari olmayinca deliriyorum. Iyide yol kapali olunca nasil olcak bu işşuan da hamilemisin canim
Canm ben de yasmin kullandım 1 sene. Boyle sıkıntılar yaşamadım hic. Aksine kilo bile verdimAllah o yasminin belasini versin varya banada 6 ay kullan demislerdi. Adet duzensizlihi icinmiiiss! Vücudumu mahvetti yaa. Mide bulatisi ve ishale sebep glifor. Gerci sen sadece mide bulantisindan söz etmissin ama glifor iyi bir ilactir bence. Kullanimi evet zor biraz kabul ediyorum. Matofin kullaniyorum bende gliforla ayni sadece matofin yumurtlamaya destek oluyormus. Ansiklopedi gibi oldum arastirmaktan artik
Malesef bende pkoluyum . Bekarken düzensiz olurdum ilaç kullanmam gerekmezdi ama. Gittiğim doktorlar birşeyin yok derdi . Gerci şikayetimde yoktu. Tüylenme Kilo Vs. Evlendim alttan muayene ile belli oldu pko olduğum. 48 kiloda bir bayanım bekliyrm bende hamile kalmayı.
Cok sevindim adiniza allah kucaginiza almayi nasip etsin. nasil oldu peki ne kullandiniz da duzeldi?10 yil pco hastaligiyla bogustum kistlerim 2 yildir yok hormonlarim normale dondu ve hamileyim :)
Ultrasonda da bakilmadan tani koymak yanlis olur. Pco tanisi farkli farkli ozellikler barindirmaktadir.Kizlar benim bir sorum olacak yanitlarsaniz cok sevinirim normalde adet dongum 28 ile 33 gun arasidir bu ay adetim 8 gun gecikti test yaptim negatif cikti aceba bende de pco olabilir mii suphe icerisindeyim doktora gitmeyede korkuyorum.
Ultrasonda da bakilmadan tani koymak yanlis olur. Pco tanisi farkli farkli ozellikler barindirmaktadir.
Amin Allah razi olsun. Rabbim isteyen herkese yasatsin insallahAnladim canim cok sagol bu arada allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsinn insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?