Polikistik over tanısı konulanlar

Gilfor gibi ilaç kullanan arkadaşlara tavsiyem sabah yarım ile başlayın 3-4 gün sonra sabah yarım akşam yarım sonra sabah tam akşam yarım sonra sabah akşam tam olarak için. Ben ilk başta sabah akşam tam içerek başlamıştım bıraktım sonra dr um bu yöntemi söyledi. İlk 15-20 günde vücut alışmış oluyo daha az bulantı yapıyor.

Be
bende sağlıkçıyım ben hayıtın hapını kullandım önceleri endokrin tavsiyesi ile 2 gr kullanıyordum asırı yan etki yaptı ama 5 kilo verdi kısmaktan :)) sonra kadın dığumcu 850 2*1 baslattı. Bakalım en kötüsü yan etkisi azalsın diye 2.ci tableti yatarken alacağım gunluk 1700 alayım da oy oy sıkıntılı işler ya rabbim şifasını eksik etmesin inş düzenli adet olmaya öZeniyorum (

Daha iki ogundur icuyorum canim hayiti bi yan etkisini simdilik gormedim. Ben gunluk 1000 aliyorum matofini ama etkisinin azaldigini dusunuyorum artik. Ara ogunlerde hic canim biseyler istemezdi simdi istiyo meyveyle gecistiriyorum. Sanirim ben de bugun yatin 1500 e cikaricam. Kilo vermem de durdu zaten. Almasam bari geri :) amiiinn canim insallahh

İnş tez vakit hayırlı haberler vereceğiz inanıyorum ben :))

Canıımm çok tesekkur ederim moralim yerine geldi. Kusura bakma ancak bakabildim sayfaya. Ebet eyliyim 3 ay oldu henuz ama bebek istiyoruz ikimizde. Bebegin olumsuz etkileyecegine inanmiyorum cunku. 1.67 boyundayim 80 kiloyum :-(
bende kilolu olmayan bi pco'yum evliliğimin 7. ayında bir aylık kullandığım yumurtlama ilaçlarıyla hamile kaldım, yani korkulacak bişey değil doğru tedaviuygulandığında aşılabiliyor

Merhana herkese ben 26 yaşındayım. Yıllarca dığum kontrol hapları kullandım jasmine kötü etki yaptı diane 35 ve en son yazz 24+4 kullandım. Son 2.5 yıl hiç hap kullanmadım adetlerim 90 günde 50 günde ya da 30 günde bir oluyordu. 1 Haziranda kontrole gittiğimde her şey normal kistler sorun yaratmıcak şekilde az ve küçükler dedi doktor. 22 mayısta son reglim olmasına rağmen 30 haziranda kprunmadan ilişkiye girdik ve ben 6+3 haftalık hamileyim. Lütfen kendinizi karamsarlığa itmeyin ben hiç kafama takmadım ve oldu. Denemeye devam edin

O belli olmaz mı? Ya bazen doktorlarin mantikli cvplari olmayinca deliriyorum. Iyide yol kapali olunca nasil olcak bu iş şuan da hamilemisin canim
Bende sormustum kanallar kapali mi diye de ultrasonda gorunuyormus sanirim.

Canm ben de yasmin kullandım 1 sene. Boyle sıkıntılar yaşamadım hic. Aksine kilo bile verdim

inanın sizinle tamda aynı durumdayım bende aynı şekilde öğrendim olduğumu ve 48 kiloyum bende uğraşıyorum hamile kalmaya

Bende pkoluyum arkadaslar 1 yildir cocuk istegi var. Agnucaston kullaniyorum 2 aydir insallah faydasini gorurum ve 3 aydir adet olamiyorum yinede bu durumda hamile kalmam mumkunmu. Goguslerim cok aciyor normalindede adetime yakinda acirdi ama hala adet olamamadin insallah gebelik belirtisidir

Kızlar size mıral olsun die yazıyorum 3 senelik evliyim ve polikistik over hastasıyım doktor tedavisiz cocugunuz olmaz dedi bana bi kaç kez 1 kere aşılama denedik gene olmadı . Tarnusol va hepsini kullandım en son bıktık doktora gitmekten ve doktoru bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım . Umudunuzu yitirmeyin ilaçlar aynı ay etkisi gösternesede daha sonra mutlaka cevap veriyor

10 yil pco hastaligiyla bogustum kistlerim 2 yildir yok hormonlarim normale dondu ve hamileyim :)
Cok sevindim adiniza allah kucaginiza almayi nasip etsin. nasil oldu peki ne kullandiniz da duzeldi?

Kizlar benim bir sorum olacak yanitlarsaniz cok sevinirim normalde adet dongum 28 ile 33 gun arasidir bu ay adetim 8 gun gecikti test yaptim negatif cikti aceba bende de pco olabilir mii suphe icerisindeyim doktora gitmeyede korkuyorum.

Kizlar benim bir sorum olacak yanitlarsaniz cok sevinirim normalde adet dongum 28 ile 33 gun arasidir bu ay adetim 8 gun gecikti test yaptim negatif cikti aceba bende de pco olabilir mii suphe icerisindeyim doktora gitmeyede korkuyorum.
Ultrasonda da bakilmadan tani koymak yanlis olur. Pco tanisi farkli farkli ozellikler barindirmaktadir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…