polikistik over ve aşırı tüylenme

canım formul var demek istedin galiba.......
paylaşırmısın.......
ben uygularım......

1. Bal 1000gr
  2. polen 100g
  3. Probolis 100g
  4. çobançökerten 200 g
  5. aslanpençesi 200g
  6. Altınotu 200g
  7. çörekotu 100g
  8. Hayıtotu 200g

bu otları toz haline getir karıştır ve bir kavanozda 7 gece yıldızlı gece altında beklet sonra ıhlamur çayına bi çay kaşığı sbah akşam karıştırarak iç

PCOS un sebbeini bilmek lazım.

acaba ismini etkisimi (ismin nedir)
pisikolojik mi ? Şu hissiyat sizde var mı :
  1. Eski acı verici filmi oynatıp durma.
  2. Yaraları besleme. Yanlış ( marazi ) gelişme.
  3. Kendinden vazgeçme.
  4. Kadınlığı reddetme.
  5. Dişi prensibini reddetme.
  6. Bir eşin yada sevgilinin açtığı yarayı besleme.
  7. Kadınlık egosuna bir darbe yeme.
  8. Kadınlığını reddetme.
  9. Suçluluk, korku.
  10. Üreme organlarının günahkar yada kirli olduklarına inanma.
  11. Kadınların erkekler karşısında güçsüz olduklarına inanma.
  12. Bir sevgiliye, eşe karşı öfke duyma.

canım bu formülü denedinmi gerçekten......
içerisine bal ilave edilmese olmaz mı acaba...
ben pek sevmiyorum....
canım karşı cinsle alakası yok......ama hayatta haksızlığa uğradığımı düşündüğüm ve hazmedemediğim çok şey oldu.....bu da sebep midir...

kızlar bende de pko var pkonun olmasından çok şu tüylenme sorunu acayip derece moralimi bozdu
doktor diane 35 verdi hormonlarını düzenler yenileri çıkmaz dedi ama gerçekten çıkmıyor mu
sanki her an her saniye daha çok tüylerim çıkıyo gibi geliyo
hormonları düzenlemesi için ne kadar bi süre lazım

ben yaklaşık 4 ay kadar kullandım diane 35, adet düzenlemsi dışında bir yararını görmedim ancak anladığım kadarıyla tüylenmenin azalması için 6 ay kadar kullanılması gerekiyormuş .-.

ben yaklaşık 4 ay kadar kullandım diane 35, adet düzenlemsi dışında bir yararını görmedim ancak anladığım kadarıyla tüylenmenin azalması için 6 ay kadar kullanılması gerekiyormuş .-.

Arkadaşlar bende de kendimi bildim bileli pcos var. Adetlerim hep düzensizdir. Tüylenme de var elbet yaklaşık 4 sene önce bende 6-7 ay kadar diane 35 kullandım tabi doktor kontrolünde. Bi r gece uyumadan önce sol bacağımda bir ağrı vardı. Uyandığımda bacağımın morardığını ve şiştiğini gördük ve şok olduk. Acilen doktora gittik ki, bacağıma pıhtı attığını öğrendik. Doktor dedi ki, eğer geç kalsaydın ve ciğerine pıhtı atsaydı oradan direkt beyne pıhtı atıp, felç ve ölümle sonuçlanırdı, dedi şükür ki sadece bacakla kaldım. Sol bacağımda kasığımda varisler bana ömrüm boyunca kalmak üzere miras kaldı... Ve şimdi hamile kaldığımda hamilelik boyu göbekten kan sulandırıcı iğne yapmam gerekiyormuş. Ve bu senaryonun baş rolü DIANE 35......miş..... Lütfen kullanmayın az bir ihtimalde olsa böyle bir riskle karşı karşıyasınız....
Bu da ilacın prospektüsünden bir alıntı :
Kontrendikasyonları:
Estrogen/progestogen kombinasyonları içeren preparatlar aşağıda belirlenen durumlarda
kullanılmamalıdır. İlk kez kombine oral kontraseptif kullanırken aşağıdaki durumlardan
herhangi birinin görülmesi halinde kullanım derhal durdurulmalıdır.
• Venöz veya arteriyel trombotik/tromboembolik olayların (örneğin derin ven trombozu,

http://www.ilacprospektusu.com/ilac/25/diane-35-21-draje

Bi doktorla operasyon yaptırma bana kalırsa bi kaç doktora daha gitmelisin çocuğunda yok rahmine zarar verebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…