Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkPolikistik over ve çikolata kisti kızlar umut olsun sizlere de
Sivi alımına dikkat et testten 1 2 saat önce sivi alımını birakiyorsun ilk idrarla yapma biliyorsundur. Sivi idarari seyrettiği icin yanlis çıkabiliyor.
Sefaf akinti dönemleriniz oldu mu oda pik işareti nadiren sefaf akinti olmuyor ama sefaf akinti belirgin özelliklerden kendini bu ay iyi dinle. Hamile kalan cok pikolu var.
Sefaf akinti dönemleriniz oldu mu oda pik işareti nadiren sefaf akinti olmuyor ama sefaf akinti belirgin özelliklerden kendini bu ay iyi dinle. Hamile kalan cok pikolu var.
Merhaba kızlar bende pko yum.ovülasyon testi yapıyorum bu ay ama 26. gün olmasına rağmen pik göremedim. Sizce bu süre daha da uzar mı normalmi adet gecikmem de var en son bu koyulukta çıktı testim hemen hemen aynı koyulukta da devam ediyor. Yardımcı olablir misinizz
Merhaba kızlar bende pko yum.ovülasyon testi yapıyorum bu ay ama 26. gün olmasına rağmen pik göremedim. Sizce bu süre daha da uzar mı normalmi adet gecikmem de var en son bu koyulukta çıktı testim hemen hemen aynı koyulukta da devam ediyor. Yardımcı olablir misinizz
Canım ya yumurtlama ya yakınsın yada bu ay yumurtlama olmadı çünkü ben doktora gittigmde her ay yumurtlamadıgımı ögrendim pkolu ve çikolata kistim oldugundan belki bu ay degil bir sonraki ay yakalayacaksn
Canım ya yumurtlama ya yakınsın yada bu ay yumurtlama olmadı çünkü ben doktora gittigmde her ay yumurtlamadıgımı ögrendim pkolu ve çikolata kistim oldugundan belki bu ay degil bir sonraki ay yakalayacaksn
Bugün döngü başlangıcından itibaren 34. Gün halen pik göremedim normalde adet başlangıcından 1 hafta once göğüslerimde Ağrı olur hassasiyet fazlalaşır ama şuan öyle bişey olmamasıma rağmen açık kahverengi akıntıö var peçeteyle silince bu niye olur ki acaba ovülasyon testinde de ailikleşme yok pik olmasada silik bir teste göre koyu