• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over ve insülin direncine rağmen kilo veriyorum>57 kilo olma günlüğüm

Son düzenleme:
adları ne bakıcım bende :)) inşallah nasip olur sanada :16:

ııı kem küm değiliz sanki :78:

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için :16: Allah hepimize güzel bir aile kurmayı ve onu mutlu şekilde devam ettirmeyi nasip etsin :16:

Hedefe yaklaşmanın verdiği bir rehavet hâli görüyorum sanki :1:

"Nasılsa kilo verdim, zaten birçok kıyafetin içine girebilen bir fıstık oldum." deyip bir rahatlama olmuş sanki ahaha :)

Ama bu kadar yeter artık di mi :1: Yarın başlangıç zamanı :16:

Son düzenleme:
hedefe yaklaşmanın verdiği bir rehavet hâli görüyorum sanki :1:

"nasılsa kilo verdim, zaten birçok kıyafetin içine girebilen bir fıstık oldum." deyip bir rahatlama olmuş sanki ahaha :)

ama bu kadar yeter artık di mi :1: Yarın başlangıç zamanı :16:

aksine verdiğim kiloları geri aldım amann salla ben böyle de güzelim modundayım şu an :52:

ben de bu gün yediklerimi paylaşmak istiyorum ama kalorisini bilmiyorum :26:
kahvaltı 08:00 de
1 er tane domates salatalık
6 siyah zeytin
1 katı haşlanmış yumurta
1 tane közlenmiş yeşil biber
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 dilim kepek ekmeği

10:00 da ara öğün 1 bardak süt 5 tane yeni dünya

13:00 da öğle yemeği
2 tane közlenmiş patlıcan salatalık domates ve yeşillikten oluşan salata 2 bardak ayran

16:00 ara öğün
1 avuç fıdık

19:00 akşam yemeği
kabak yemeği 1 tabak
1 dilim ekmek 1 demet roka salatası
2 bardak ayran

gece yatmadan da tarçınlı süt içeceğim. tarçın insülin dalgalanmasını engelliyor diye duydum. o nedenle süte tarçın atıyorum.

öz eleştiri::50: yürüyüş yapmadım ya da spor ve suyu da az içtim knedime not yarın daha çok su içeceğim.

bir de günde 1 fincan az şekerli türk kahvesi içiyorum onu bırakamam :27:
çayı şekersiz içiyorum 12 yıldır bakalım bundan sonra nasıl olacak :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

ben de bu gün yediklerimi paylaşmak istiyorum ama kalorisini bilmiyorum :26:
kahvaltı 08:00 de
1 er tane domates salatalık
6 siyah zeytin
1 katı haşlanmış yumurta
1 tane közlenmiş yeşil biber
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 dilim kepek ekmeği

10:00 da ara öğün 1 bardak süt 5 tane yeni dünya

13:00 da öğle yemeği
2 tane közlenmiş patlıcan salatalık domates ve yeşillikten oluşan salata 2 bardak ayran

16:00 ara öğün
1 avuç fıdık

19:00 akşam yemeği
kabak yemeği 1 tabak
1 dilim ekmek 1 demet roka salatası
2 bardak ayran

gece yatmadan da tarçınlı süt içeceğim. tarçın insülin dalgalanmasını engelliyor diye duydum. o nedenle süte tarçın atıyorum.

öz eleştiri::50: yürüyüş yapmadım ya da spor ve suyu da az içtim knedime not yarın daha çok su içeceğim.

bir de günde 1 fincan az şekerli türk kahvesi içiyorum onu bırakamam :27:
çayı şekersiz içiyorum 12 yıldır bakalım bundan sonra nasıl olacak :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Ortalama 1500 kalori yapıyor hepsi.

Boy ve kilon kaçtı? Daha önce söylemiştin yanılmıyorsam, tekrar soruyorum ama... :17: Çok çabuk unutuyorum :17::1:

:nazar:evett :78: özel güne hazırlık aşamalarından biri :1:

2 ayda neler yapılır neler :124::124:

O özel günde istediğin gibi mükemmel olmamak içinde önünde hiçbir engel yok... Ama bir an önce başla :1: Dilerim her şey gönlünce olur :16:

Özel bir gün var galiba :61::61:

benim adım hıdır elimden gelen budur :1: $anigifarbeloa.gif

Back
X