Canim cok tesekkur ederim basta.rabim tez zamanda sanada nasip etsin.
Soyle anlatayim 2 yil korunmadigim halde cocugim olmuyordu .Hastaneye gittk esimle bana doktr dediki yumurtaliklarin tembel acikcasi zaten biliyordum yillarca adet duzensizlikligi yasiyordum benim cok asiri kanamam oluyordu abartmiyorum adetim 20 gun bile surmuslugu vardir bekarken evliykende.Sonra doktr bana vitamin yazdi klomen bir kactane ilac daha kullandim olmadi.sonra igne verdi ayni doktor yumurta buyutmek icin 18 mm oluyordu yumurtarim catliyordu ama bebek yine olusmuyordu neyse canm bir sene bu doktora gittim olmadi.Bende pes ettim gitmedim birdaha.bana arkadaslarim hep bir doktordan daha tavsiye ettiler oraya gittim 4 ay sonra fln doktora anlatim durumu bana klomen yazdi ama nasil biliyormusin canim klomeni gunde sabah aksam 2 ser tane olarak yani toplam 4 tane gunde klomen ictim anlicagin ilacini dozunu artirmisti doktor yaninda vitaminde iciyordum.Haliyle o ay icinde hamile kaldim .Yani canim isin sirri klomen dozunu yukseltince tutu.ayriyeten bu donemde doktor esimede vitamim yazmisti.Spermler kaliteli olsun diye.
Bu sekilde aklima gelen sorcak bir seyin olursa sor tatlm cevaplarim.Birde diyorlar ya hani stres yapmayin gercekten cok dogru artik ben kafama takmadim olursa olmasada kabullenmistim stresren nasil uzak kaldim sonra oldu.Tabi dua etmeyide unutma canim

Allahim gonlune gore versin