- 11 Kasım 2019
- 1.272
- 6.835
- 108
- Konu Sahibi Meryeemmm_
-
Polikistik ve insülin direnci birbirine bağlı ayrıntılar kilo problemi var mı uyudu birbirini tetikliyor tabi bı de herşeyin hayırlı vakti durumu var nasipte ne zmnsa o zmn oluyorÇok düzensiz canım 3 ayda bi oluyo bazen 2 ayda bazen 4
İnsAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllahİnşAllah olur
İnsAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllaharatmasın çok zor ben de bı buçuk seneb uğraştım
Kilo engel değil ama insülin direnci ve polikistik için kilo biraz sıkıntı canım soğan kürü ben tamamen yapamadım hiç polikistik över için çok öneriyorlar ama her bünyede aynı etkiyi eder mi bilemiyorumEvet var vermeye çalışıyor verdi biraz şükür
Ben ilk gebelik düşündüğümden bu yana yaklaşık 18 kg verdim bu ay spora başlamıştım farklı uğraşlar falan normal yolla oldu şükür göbekteki yağlanma polikistik belirtileri arasında kg verince yağların bı çoğundan kurtulunca nasip oldu belki bilemiyorum herşey bı vesile Rabb'im nasip etti hayırlı zaman şimdiymisSen nasıl kaldın peki canım
yok yapmadım canım takip etmedim ama geç yumurtlama olmuş benim geç döllenme olduOvulasyon testi yaptın mı peki yumurtalama günlerini takip ettin mi
Amin insAllah canım Allah isteyen herkese tadmayı nasip etsinAllahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin anne olmak çok güzel bi duygu
Evet arkadaşın bence uğraş edinsin çok ciddi söylüyorum her gününu doldursun ki gün saymaya düşünmeye fırsat kalmasın Spor çok iyi kafa dağıtıyor bana çok çok iyi geldi hedef koymuştum bı sonraki dönem kaydında fitness yerine yüzmeye gidecektim falan ama nasipYani akışına bıraktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?