Doğru söylüyorsun siz ne kadarlık evlisiniz ? Nasıl oluştu peki gebeliğiniz umudum bitti yorgunum piskolojm maf durumda eşim takma diyor ama birde cevre baskısı var tabiki ama çok yoruldum artıkPko çok illet bir hastalık bendede var senelerdir çoğu zaman bu sefer kesin hamileyim dedirtti bana ama hep fos çıktı hamile değilim yine adetim gecikti dediğim zamanda hamile olduğumu öğrendim ve kaybettim oyuzden bence hiç belirtilere takılmadan doktora gidin en sagliklisi
Ben 13 yıllık evliyim canım bir kızım var klomenle hamile kaldım ona şimdide düşük ten sonra tekrar hamileyim çok şükür bu seferde inofolicle hamile kaldım rabbim sana ve olmayan herkese nasip etsinDoğru söylüyorsun siz ne kadarlık evlisiniz ? Nasıl oluştu peki gebeliğiniz umudum bitti yorgunum piskolojm maf durumda eşim takma diyor ama birde cevre baskısı var tabiki ama çok yoruldum artık
Dua et benim içinde o kadar üzgün ve çaresizimki olmuyor olmyacak galibaBen 13 yıllık evliyim canım bir kızım var klomenle hamile kaldım ona şimdide düşük ten sonra tekrar hamileyim çok şükür bu seferde inofolicle hamile kaldım rabbim sana ve olmayan herkese nasip etsin
Canım merhaba inofolic in faydasını nasıl gördünBen 13 yıllık evliyim canım bir kızım var klomenle hamile kaldım ona şimdide düşük ten sonra tekrar hamileyim çok şükür bu seferde inofolicle hamile kaldım rabbim sana ve olmayan herkese nasip etsin
Canım ben hamile kalmadan iki ay önce düşük yaptım ayrıca Pko da var doktor inofolic başladı hemen hiç ara vermeden kullandım düşükten sonra bir adet gördüm sonraki ay hamile olduğumu öğrendimCanım merhaba inofolic in faydasını nasıl gördün
Canım bu ay bende adet günü alıp başladım bugün çatlatma iğnemi oldum 5 gün günde bir tane klomen kullandım ilk kullanışım inş bende bebeğime kavuşurumCanım ben hamile kalmadan iki ay önce düşük yaptım ayrıca Pko da var doktor inofolic başladı hemen hiç ara vermeden kullandım düşükten sonra bir adet gördüm sonraki ay hamile olduğumu öğrendim
Canım sendeki pko nasıl hormonları bozan cinsten mi benim sadece ultrasonda pko görüntüsü vardıCanım ben hamile kalmadan iki ay önce düşük yaptım ayrıca Pko da var doktor inofolic başladı hemen hiç ara vermeden kullandım düşükten sonra bir adet gördüm sonraki ay hamile olduğumu öğrendim
Canım ben hamile kalmadan iki ay önce düşük yaptım ayrıca Pko da var doktor inofolic başladı hemen hiç ara vermeden kullandım düşükten sonra bir adet gördüm sonraki ay hamile olduğumu öğrendim
Canım tahlillerim çok kötü çıkmıyordu benim ama usgde kistler fazlaydı ve ben adet goremiyordum kilo vermem gerektiği söylendi 8 kilo verince adet dongum 45 güne düştü ondan önce aylarca adet goremiyordumCanım sendeki pko nasıl hormonları bozan cinsten mi benim sadece ultrasonda pko görüntüsü vardı
Klomenle mi hamile kaldın canımCanım tahlillerim çok kötü çıkmıyordu benim ama usgde kistler fazlaydı ve ben adet goremiyordum kilo vermem gerektiği söylendi 8 kilo verince adet dongum 45 güne düştü ondan önce aylarca adet goremiyordum
Canım ben hamile kalmadan iki ay önce başladım günde bir tane toz olani kullandım ikinci ay hamile kaldımcanım gözün aydın.
bende inofoliğe başlayacağım nasıl kullandığın hakkında bilgi verir misin?
ne zaman başladın ve ne kadar kullandın?
Kızıma klomenle kaldım ama bu hamileliğim inofolic diye pkolular için olan folic asitle kaldimKlomenle mi hamile kaldın canım
Canım ben hamile kalmadan iki ay önce başladım günde bir tane toz olani kullandım ikinci ay hamile kaldım
Devamlı kullandım canım ben düşük yaptım düşükten hemen sonra daha kanamam bitmeden doktor başla dedi adetliykende kullandım ara vermedenanladım canım onu da mesela adetliyken mi başladın?
devamlı mı kullandın bir ay içinde yoksa kullanıp da belirli günde bıraktığın oldu mu?
Devamlı kullandım canım ben düşük yaptım düşükten hemen sonra daha kanamam bitmeden doktor başla dedi adetliykende kullandım ara vermeden
Amin canım rabbim sanada sağlıkla nasip etsin bende 4 yıl bekledim bilirim nasıl olduğunu rabbim kimsenin kucağını boş birakmasinanladım canım benim çok sağ ol Rabbim evladını sağlıkla sana bağışlasın inşallah.
Sabah 2 akşam 2 içiyorum inofolic sen nasıl içtinKızıma klomenle kaldım ama bu hamileliğim inofolic diye pkolular için olan folic asitle kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?