Polikistik over

Adet bitiminden sonra adet düzensizliğin oldugu icin belki erken yumurtlamis olabilirsin adet bittikten 1 hafta sonra anca erken yumurtlama olur 1 hafta da 1 adet olmuyorsun sonucta yanlis anlamadiysam

Diğer soruna gelince bat 3 gun once yapan da var çıkıyor adet gecikmesinin 2.gun yapanda da çıkıyor en erken bata 3 gun kala yap derim

En son 10 nisani atlMisim canim kusura bakma bence direk kan testi yaptir daha garanti olur gebelik testi varsada sabah ilk idrarla dene cikmasi lazim baya gecmis

Pko olduğum halde adetim 2 gün gecikmişti idrarda çıktı gebeliğim canım. Kan ver istersen en net sonucu almış olursun

En sn 10 mayısta idrar yapmştm negtfti 1 hfta öncesinde yani. İdrar testini tekrar yapıp snrasında kan vercm. Neden blmyrm ama çok istyrm bu ayda olmazsa doktra gdp tedavıye başlcm geç olmdan. Adetm bttkten 1 hafta sonra aşırı derecede kasık ve bel agrısı yaşadm benm aklımı kurcalayan o aslnda acaba yumurtlma dönemimmydi çatlama agrısı flnmydı dha önce hiç böyle olmamştı çnkü

Kizlar vallahi bezdim ya
Her doktor size de farkli farkli seyler soyluyor mu? Biri diyor pkosun digeri diyor ki yumurtlaman var fakat aşılama yapalim. Of bezdim vallahi ya. Bu konuda o kadar araştırma yapmama ragmen hic bisey anlamadim doğrusu. Adetim duzenli yani en azindan şöyle söyleyeyim 35 gunde 1 adet oluyorum. Kilo problemim var 158boy 70-75 arasi değişen kilodayim. Tuylenme veya başka herhangi bir hormon problemim yok fakat cocugum olmuyor... sebep nedir diyorum doktora pko diyor boyle olan var mi?

Merhabalar Bayanlar polikistik over hastaligi olanlar ve sonra hamile kalanlar neler yaptinizda hamile kaldiniz yada polikistik over oldugunuzu doktorunuzdan duyunca nasil bi tedavi uyguladi bilgilendirirmisiniz lutfen
Canım bana hiçbi tedavi uygulanmadı. Bende hem polikistik over hem ters rahim vardı. Eşimde de varikosel vardı. Buna rağmen 3. Ayda bebeğimiz oldu. Polikistik over çocuk sahibi olmana engel değil eğer başka bir sebep yoksa

Kesınlıkle engel degıl ama zorlaşan durumlar meydana gelebılıyor kımınde herkes için gecerlı degıl yumurtlama ve hormonların durumu daha onemlı... ben kendımı bıldım bılelı duzensızdır lıse ve unıversıte boyunca cok sayıda kısletler e testestron sınırdaydı vs derken seneler gectı evlendım hormon degerlerım normal sadece sag yumurtalıktakı kıst 5cm baska kıst yok ben hep 55 53 dum evlendım 50 kıloya dustum kılonuz ısterse ıdeal olsun pko kalıtsal yanı adetlerınz gibi dengesz birsey ya hamıle kalırsınız yada zor kalıyorsunuz ama kılo bırcok seyin genede dengesini bozabılıyor kılonuzu dusurun elbettekı ama tek sorunu kılo olarak gormeyın pkoda

merhaba canım cok guzel anlatmıssın ben de subattan berı tedav goruyorum pco goruntu cıktı yumurtalarımda. tsh,lh,fsh,prolaktın, ınsulun dırencı hep normal cıktı. esımın spermlerı de normal. 2 kez klomen kullandım yumurtladım ama olmadı. 1 kez femara kullandım bu ay.onda da yarın adet olacagım muhtemelen agrılarım arttı yanı olmuyor olmuyor ne yapacagım bılemıyorum cok ama cok uzulyorum. doktorum testestonuma bakmadı dıyorum yanlıs mı yapıyor degıstırsem mı kı. gerek yok testesterona bakmaya dedi. bu ay ne yapacak bılmıyorum ama muhtemelene ya yıne femara verır ya da hsg cekmek ıster senın pco durumun nasıldı? nasıl hamıle kaldın ? bıraz anlatır mısın lutfen

Bende pco hastasıyım kızlar doktor klomen verdi günde iki kez içtim 8ve 9 mm yumurta oluşmuş adetini bekle 3 üncü gün gel dedi günde 3e çıkaralım dedi ama sağlı sollu kasiklarimda bi batma oluo adetime 8 gün var szce 9 mm yumurta catlamismidir test yapayım mı

Sanki biraz küçük gibi ama hiç belli olmaz benim 18,5 mm olmuştu ama şunu söylim takip çok çok önemli benim doktorum 2 günde bir çağırdı beni hep olumsuzdu büyümüyordu 4-5 kere gittim geç olgunlaştı en son gitmeyecektim dedim gideyim yine doktor dedi beklediğimize değdi

Bende takip dusunuyrm cnm vaktm olmuyor bide takip.zmanlari.adetten.sorami.oluyor adetm yeni bitti smdi inofolikcombiye yeni basladm

Adetin 3 üncü günü normal bir kontrol edio klomen verio 10 gün sonra yumurta takibine cagrio istediği büyüklükte 16-18mm olursa catlatma iğnesi verio ama benim ki 9mm di adetini ol gel adet olmazsan test yap negatif çıkarsa tarlusal ile adet gör gel dedi ama çok kasık ağrım var o yüzden sormustum buyup çatlar mı diye böyle bir durum yaşayan yok galiba Rabbim isteyen kullarına nasip etsin inşallahbebek sahibi olmayı

Catlama ignesi yumurtaliklarin durumuna gore veriliyor diyimi bazilarinin gerek kalmadan buyukluge ulasip catliyor bende inofolik combi kullanip ole gitmeyi dusunuyorm

Catlama ignesi yumurtaliklarin durumuna gore veriliyor diyimi bazilarinin gerek kalmadan buyukluge ulasip catliyor bende inofolik combi kullanip ole gitmeyi dusunuyorm
Evet cnm catlatma iğnesi 16-18 mm ulaşınca verilio bazen doktor vermeyebilio catlicak durumdaysa benim geçen ay istediği büyüklükte deildi hiç bir şey vermeden gönderdi bu ay klomeni günde 3e cikarcak oda olmazsa aşılama dedi infolik combi ne

Folik asit + yumurtlamayi ve buyumesini saglayan bir ilac ikisi bi arada

Arkadaşlar merhaba doktor banada polikistik over dedi ama engel değil gebeliğe dedi. Yani hafif mı oluyor bu ne dmek. İnofolic combi verdi hap birde vitanim 2 ay oldu hala bir değişme yada herhangi birşey yok. Ne yapmak lazım 7 aydır evligim hiç korunmadik. Ayaklarimi dikiyorum ama afedersiniz akıyor hep neden bilmiyorum. Akintim oluyor hep iltihap mı var acaba ama olsa doktor derdi. Süt ve maydonoz yapmalimiyim. Yardım edin lutfen

Aynı şikayetler bende mevcut cnm geçen kist var dedi Dr bu ay kontrole gdicem kistim kayboldusa klomene baslicaz evet pko gebe kalmio deil ama sadece yumurtlama günü belli olmuo veya catlamio bende pko luyum en önemli şey kilo vermek kilo alınca herşey daha çok zorlasio triodlerinede bktr

Pko sadece kilo prb yasayanlarda olmuyor arkadaslar ben suan 50kiloym 3 5 kilo verdm seneler once hic degismedi kendimi bildim bileli pko vardi tabiki kilo etken ama bu dogustan gelen birsey zayiflarda da oluyor mutlaka hamile kalmak icin hepimiz biraz sabredecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…