- Konu Sahibi susgun peri
-
inşallahamin canm inş hepimiz en kısa zamanda anne oluruz üzme canını
sigaranın etkisi varmı gerçekten bebeğe ?amin canm inş hepimiz en kısa zamanda anne oluruz üzme canını
olmazmı canm vardr cnkü ilk başta sigara alkol kullanıyomusun dye soruyo doktrsigaranın etkisi varmı gerçekten bebeğe ?
Aktepe anadolu lisesi canım her zaman beklerim :)Cok guzel bi meslek canim hangi okul gelirim bigun kahveni icmeye :)
yanıııı cnm bnmnapalım kısmet adam düzgün çalışamamış heralde bu ay yne suç olda bende diil valla
aaaaa ciddiler kız bunlar bu soğukta hiç olcak işmiAktepe anadolu lisesi canım her zaman beklerim :)
kıskandım ya cidden hepimiz aynı yerde olsak görüşürdükTatlimm benim kiskandinmi kizzz
aynn cnm olabilirKeskeee canim ya kizlar bu arada ben sizi cok mersk ediyorum profile resimlerimizimi koysak
ben koymuşsun eşim nerden bulduksa görmş çok kızdıKeskeee canim ya kizlar bu arada ben sizi cok mersk ediyorum profile resimlerimizimi koysak
kız sen ne güzelmişsn maşallah:)tmmBenimde esim kiza ama hemen koyar kaldiririz kizlar hadi koyalimmm
olmazmı canm vardr cnkü ilk başta sigara alkol kullanıyomusun dye soruyo doktr
Hahahhaa beril karda oturcaz zaten üşürüz di miikıskandım ya cidden hepimiz aynı yerde olsak görüşürdük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?