polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

Ya var ya hislerime tercuman oldun canım yaa yemin ediyorum iki dk da içim karardı haa daha 25 değiller tüp bebek diyorlar anlamadım yawww aloooo kızlar kendinize gelin hepimiz kadınız hepimiz doğurganız sabredin Biraz kuzular yaa

aaaaaaaa sen yaşıyomuydun kız:) zaten hepinizi çağırıyım dye yaptım aaaa hoşgeldiniz:)

gidiyorum doktora sürekli adet söktürücü ilaç veriyor . 3 aydır normal olarak regl oldum bu ay yine aksadı ve doktor sürekli ilaç içmelisin dedi . şu anda iş yerindeyim bir ilaç verdi ismini bilmiyorum burada tüm ilaçlar var çok bilgilendim mesela hormon testi yaptımı bilmiyorum 2 kez gebelik testi yaptı evdede yaptım sonuç negatif 22 yaşındayım henüz eşim ile uzun zamandır çıkıyoruz doktorlar evlenince geçebilir dediler evleneli 5 ay oldu ama düzensizlikler arttı ve göz ardı edemiyorum artık kızken çok sorun olmuyordu ama evlendim ... pskolojim bozuldu her test yaptığımda sonuç negatif

Aynen canim ya kizdiriyolar beniii hemen panikleyip tup bebek istiyolar ve bukadar tedavi basindayken.. sen nerdesin bakimm yoksun hic

canım pkolularda tedaviye başlamak için 8 ay korunmamak lazım o yzden sana adet söktürücü veriyo çnkü bende gttiğimde banada adet söktürücü vermişti banada evlennce geçer demişlerdi fakat değişmedi bende senn gbi her testte umutsuzluğa kapıldım ve en sonnda doktor değiştrdm ve 9 ay korunmadığımızı ve hamile kalamadığımı syledm ve hemen klomen ovıtrl tedavisine başladık adetnn 3.günü test yapıldıysa o hormon testidir dye umuyorum tek şey umudunu kaybetme bz burda hyep beraber bebeklerimizi bekliyorz hergn derdimizi paylaşıyoruz senide her zaman beklerz en azndan kafanı dağıtrsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…