- 4 Kasım 2014
- 1.606
- 358
- 123
- 30
- Konu Sahibi susgun peri
-
napıyım cnm kayınvaldem istbula gidiyo bu akşam onun telaşıyla uğraşıyorm cnm napıyımSlm cnm kaynattik valla sen nerelerdeydin tatlım
napıyım cnm kayınvaldem istbula gidiyo bu akşam onun telaşıyla uğraşıyorm cnm napıyımyaaaa sen yoktun biz kaynattık valla nerelerdesn sen bakıyım
aynenn cnmmm :)Ohhh tek kalicaksiniz desene
Ya var ya hislerime tercuman oldun canım yaa yemin ediyorum iki dk da içim karardı haaKizlarrrrrr bu ne ya bi kac saat girmedim umutsuz kızlar la karsilastim.. dsha yasiniz cok genc tedavinin baslarindasiniz tup bebek tedavisine niye hemen gecmek istiyosunuzzz herseyi deneyin son care olarak tüp bebek tedavisine gecin ben 29 yasindayim hic düşünmedim tüp bebegi
1 ay filan cnmNe kadar kalcak canim
Tatlım Ankaranın neresi ben de ankaradymEvet canim :-( olsun bizimde gönüllerimiz bir canim benim kismet belki bigün geliriz bi araya
aaaaaaaa sen yaşıyomuydun kız:) zaten hepinizi çağırıyım dye yaptım aaaa hoşgeldiniz:)Ya var ya hislerime tercuman oldun canım yaa yemin ediyorum iki dk da içim karardı haadaha 25 değiller tüp bebek diyorlar anlamadım yawww aloooo kızlar kendinize gelin hepimiz kadınız hepimiz doğurganız sabredin Biraz kuzular yaa
gidiyorum doktora sürekli adet söktürücü ilaç veriyor . 3 aydır normal olarak regl oldum bu ay yine aksadı ve doktor sürekli ilaç içmelisin dedi . şu anda iş yerindeyim bir ilaç verdi ismini bilmiyorum burada tüm ilaçlar var çok bilgilendim mesela hormon testi yaptımı bilmiyorum 2 kez gebelik testi yaptı evdede yaptım sonuç negatif 22 yaşındayım henüz eşim ile uzun zamandır çıkıyoruz doktorlar evlenince geçebilir dediler evleneli 5 ay oldu ama düzensizlikler arttı ve göz ardı edemiyorum artık kızken çok sorun olmuyordu ama evlendim ...canım meraba hoşgeldn burda bi arkadaşımız tedavi gördğü ilk ay hamile kalmış fakat düşük yapmış hamile kalmamız düşük ihtimal değil ama biraz zorlu bi süreç ve kendi kendimize hamile kalamıyorz çnkü dediğin gbi adetlermz düzensiz ve yumurtladığımız zamanı blmiyorz bence hemen doktora gtmelsiin
Berilcm naptn bak merak ettim ha test felan yaptn mı yazmamışsn hiç bekliyoruz heyecanlayaaaa sen yoktun biz kaynattık valla nerelerdesn sen bakıyım
canım pkolularda tedaviye başlamak için 8 ay korunmamak lazım o yzden sana adet söktürücü veriyo çnkü bende gttiğimde banada adet söktürücü vermişti banada evlennce geçer demişlerdi fakat değişmedi bende senn gbi her testte umutsuzluğa kapıldım ve en sonnda doktor değiştrdm ve 9 ay korunmadığımızı ve hamile kalamadığımı syledm ve hemen klomen ovıtrl tedavisine başladık adetnn 3.günü test yapıldıysa o hormon testidir dye umuyorum tek şey umudunu kaybetme bz burda hyep beraber bebeklerimizi bekliyorz hergn derdimizi paylaşıyoruz senide her zaman beklerz en azndan kafanı dağıtrsngidiyorum doktora sürekli adet söktürücü ilaç veriyor . 3 aydır normal olarak regl oldum bu ay yine aksadı ve doktor sürekli ilaç içmelisin dedi . şu anda iş yerindeyim bir ilaç verdi ismini bilmiyorum burada tüm ilaçlar var çok bilgilendim mesela hormon testi yaptımı bilmiyorum 2 kez gebelik testi yaptı evdede yaptım sonuç negatif 22 yaşındayım henüz eşim ile uzun zamandır çıkıyoruz doktorlar evlenince geçebilir dediler evleneli 5 ay oldu ama düzensizlikler arttı ve göz ardı edemiyorum artık kızken çok sorun olmuyordu ama evlendim ...pskolojim bozuldu her test yaptığımda sonuç negatif
inşallah . artık doktora suç buluyodum demekki normalmiş :) laç içmekten nefret eiyorummmCanim daha 5 aylik evlisin hic sikma canini bnde pko luyum cok basit bi tedaviyle hamile kaldim bebege engel degil sadece tedavi olmak zorunda yiz
öle cnm valla değerlndrmk lzmOhh cok iyi canim iyi degerlendirin
Tatlım Ankaranın neresi ben de ankaradym
aaaaa sakın buluşym demeyin kıskanırız dmi susgun peri:)Ne kadar kalcak canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?