polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

Berilcm naptn bak merak ettim ha test felan yaptn mı yazmamışsn hiç bekliyoruz heyecanla
yok canm yapmadm işte dn yapmştım ya burdamıydın blmiyorum daha 6 gn vardı ya negatf çktı bekliyorum pazar gnü geçsn regl olmazsam yapcam cnm yne test

evet pskolojim bozuldu benden sonra evlenenler hep hamile kaldılar soruyolar sende yokmu bişey diye düşünmüyoruz diyorum ama her gün konuşuyoruz eşimle eşim çok panik bi doktora gitmeyim hemen kavga ediyo 3 yıldır jinekolaga gfitmekten çok sıkıldım . geçer dedim ama geçmedi . inşşşaalh sağ sağlim bi bebişim olur . kaç aylık hamilesin sen ? kafa dağıtmak çok iyi gelecek kimseye anlatamıyorum herkez farklı anlıyor olmuyor çocugu olmayacak gibi algılanıyor pskolojim daha çok bozuluyor

aaaaa sakın buluşym demeyin kıskanırız dmi susgun peri:)
Benim evim Dikmende ama okulum Keçiören aktepede aaaa yakınız valla :) beril i mi beklesek napsak kız ben dün dolandm buralarda göremedm kimseyi yaa bugün de okuldaydm az önce geldim eve :)

bu arada korunmuyoruz

yok canm bende hamile değilim çatlatma iğnsi vuruldum bekliyorum aynı canm benden snra ewlenenler doğurdu bende düşünmüyrz dyorum benm eşmde zorla gtmşti doktora ama şmdi adet olnca hemen kendi alıyo randevu alışıcak cnm eşin mecbur çnkü kalamayz başka hamile

yok canm yapmadm işte dn yapmştım ya burdamıydın blmiyorum daha 6 gn vardı ya negatf çktı bekliyorum pazar gnü geçsn regl olmazsam yapcam cnm yne test
Tamam tamam bekle sen az kaldı 6 gün sonra yapıyoruzzz :) strese gerek yok, bebiş varsa göbişte biyere gitmez

Yakinmisiz valla canim bulusuruz ins bigun :) bu arada ne okulu cnm okuyomusun

Benim evim Dikmende ama okulum Keçiören aktepede aaaa yakınız valla :) beril i mi beklesek napsak kız ben dün dolandm buralarda göremedm kimseyi yaa bugün de okuldaydm az önce geldim eve :)
ohooo ben burda dn test yapsam mı yapmasam mı dye açık arttrmaya sundum kmse yapma dedi bnde inadıma yaptım ve aldım ağzımın payını

ben sadece bende zannediyordum. karamsar düşünmüşüm . eşim çok hassastır doktor ilaç iğne hiç aksatmamı istemez . çünki aksattım düğünmde hastaneden 2 gün izin alıp düğünü yaptım pazartesi sabah geri hastaneye yattım ihmal en büyük engel herşeye gribe bile ... rabbim isteyen herkeze bebek nasib eder inşallah . umarım senin de iğnen bebek olarak geri döner yavrunu kucağına alırsın hayırlısıyla

amin canm inş hepimiz en kısa zamanda anne oluruz üzme canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…