- 8 Temmuz 2014
- 3.206
- 1.212
- 248
- Konu Sahibi susgun peri
-
yok canm yapmadm işte dn yapmştım ya burdamıydın blmiyorum daha 6 gn vardı ya negatf çktı bekliyorum pazar gnü geçsn regl olmazsam yapcam cnm yne testBerilcm naptn bak merak ettim ha test felan yaptn mı yazmamışsn hiç bekliyoruz heyecanla
evet pskolojim bozuldu benden sonra evlenenler hep hamile kaldılar soruyolar sende yokmu bişey diye düşünmüyoruz diyorum ama her gün konuşuyoruz eşimle eşim çok panik bi doktora gitmeyim hemen kavga ediyo 3 yıldır jinekolaga gfitmekten çok sıkıldım . geçer dedim ama geçmedi . inşşşaalh sağ sağlim bi bebişim olur . kaç aylık hamilesin sen ? kafa dağıtmak çok iyi gelecek kimseye anlatamıyorum herkez farklı anlıyor olmuyor çocugu olmayacak gibi algılanıyor pskolojim daha çok bozuluyorcanım pkolularda tedaviye başlamak için 8 ay korunmamak lazım o yzden sana adet söktürücü veriyo çnkü bende gttiğimde banada adet söktürücü vermişti banada evlennce geçer demişlerdi fakat değişmedi bende senn gbi her testte umutsuzluğa kapıldım ve en sonnda doktor değiştrdm ve 9 ay korunmadığımızı ve hamile kalamadığımı syledm ve hemen klomen ovıtrl tedavisine başladık adetnn 3.günü test yapıldıysa o hormon testidir dye umuyorum tek şey umudunu kaybetme bz burda hyep beraber bebeklerimizi bekliyorz hergn derdimizi paylaşıyoruz senide her zaman beklerz en azndan kafanı dağıtrsn
basarım orayı :)Oyy kuzularim kiskanmayin kiz siz varmis gibi yapariz bizz
Benim evim Dikmende ama okulum Keçiören aktepede aaaa yakınız valla :) beril i mi beklesek napsakaaaaa sakın buluşym demeyin kıskanırız dmi susgun peri:)
bu arada korunmuyoruzevet pskolojim bozuldu benden sonra evlenenler hep hamile kaldılar soruyolar sende yokmu bişey diye düşünmüyoruz diyorum ama her gün konuşuyoruz eşimle eşim çok panik bi doktora gitmeyim hemen kavga ediyo 3 yıldır jinekolaga gfitmekten çok sıkıldım . geçer dedim ama geçmedi . inşşşaalh sağ sağlim bi bebişim olur . kaç aylık hamilesin sen ? kafa dağıtmak çok iyi gelecek kimseye anlatamıyorum herkez farklı anlıyor olmuyor çocugu olmayacak gibi algılanıyor pskolojim daha çok bozuluyor
yok canm bende hamile değilim çatlatma iğnsi vuruldum bekliyorum aynı canm benden snra ewlenenler doğurdu bende düşünmüyrz dyorum benm eşmde zorla gtmşti doktora ama şmdi adet olnca hemen kendi alıyo randevu alışıcak cnm eşin mecbur çnkü kalamayz başka hamileevet pskolojim bozuldu benden sonra evlenenler hep hamile kaldılar soruyolar sende yokmu bişey diye düşünmüyoruz diyorum ama her gün konuşuyoruz eşimle eşim çok panik bi doktora gitmeyim hemen kavga ediyo 3 yıldır jinekolaga gfitmekten çok sıkıldım . geçer dedim ama geçmedi . inşşşaalh sağ sağlim bi bebişim olur . kaç aylık hamilesin sen ? kafa dağıtmak çok iyi gelecek kimseye anlatamıyorum herkez farklı anlıyor olmuyor çocugu olmayacak gibi algılanıyor pskolojim daha çok bozuluyor
valla zaten deli dönemimdeym :)ne var bi otobs biletine bakar kız gelirim:)Heyttt be kim tutar mervemiii
Tamam tamam bekle sen az kaldı 6 gün sonra yapıyoruzzz :) strese gerek yok, bebiş varsa göbişte biyere gitmezyok canm yapmadm işte dn yapmştım ya burdamıydın blmiyorum daha 6 gn vardı ya negatf çktı bekliyorum pazar gnü geçsn regl olmazsam yapcam cnm yne test
yaniiii yaniiiii çokk kskanırız:)aaaaa sakın buluşym demeyin kıskanırız dmi susgun peri:)
ohooo ben burda dn test yapsam mı yapmasam mı dye açık arttrmaya sundum kmse yapma dedi bnde inadıma yaptım ve aldım ağzımın payınıBenim evim Dikmende ama okulum Keçiören aktepede aaaa yakınız valla :) beril i mi beklesek napsakkız ben dün dolandm buralarda göremedm kimseyi yaa bugün de okuldaydm az önce geldim eve :)
Öğretmenim canım :) 5 yıllkk bir adet müzik öğretmeni :)Yakinmisiz valla canim bulusuruz ins bigun :) bu arada ne okulu cnm okuyomusun
ben sadece bende zannediyordum. karamsar düşünmüşüm . eşim çok hassastır doktor ilaç iğne hiç aksatmamı istemez . çünki aksattım düğünmde hastaneden 2 gün izin alıp düğünü yaptım pazartesi sabah geri hastaneye yattımyok canm bende hamile değilim çatlatma iğnsi vuruldum bekliyorum aynı canm benden snra ewlenenler doğurdu bende düşünmüyrz dyorum benm eşmde zorla gtmşti doktora ama şmdi adet olnca hemen kendi alıyo randevu alışıcak cnm eşin mecbur çnkü kalamayz başka hamile
vay be öğretmen arkadaşımız var havamız olsn:)Öğretmenim canım :) 5 yıllkk bir adet müzik öğretmeni :)
kıyamam sanna yaaa deli kız:)ohooo ben burda dn test yapsam mı yapmasam mı dye açık arttrmaya sundum kmse yapma dedi bnde inadıma yaptım ve aldım ağzımın payını
amin canm inş hepimiz en kısa zamanda anne oluruz üzme canınıben sadece bende zannediyordum. karamsar düşünmüşüm . eşim çok hassastır doktor ilaç iğne hiç aksatmamı istemez . çünki aksattım düğünmde hastaneden 2 gün izin alıp düğünü yaptım pazartesi sabah geri hastaneye yattımihmal en büyük engel herşeye gribe bile ... rabbim isteyen herkeze bebek nasib eder inşallah . umarım senin de iğnen bebek olarak geri döner yavrunu kucağına alırsın hayırlısıyla
Ayyy canım benim :) :*vay be öğretmen arkadaşımız var havamız olsn:)
napalım kısmet adam düzgün çalışamamış heralde bu ay yne suç olda bende diil vallakıyamam sanna yaaa deli kız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?