- 24 Kasım 2014
- 1.325
- 319
- 118
- 40
- Konu Sahibi susgun peri
-
- #1.141
Aynenn canim isten fln firsat buldukca yazarim artikYaz tabi canim kaynatip duruyoruz stres atiyoruz valla sende katil artik bize
En iyisi valla canım... Hayat geçmez yoksa :) hem bebiş olunca bu kadar gezemiycez şimdi tadını çıkaralımOhh ne iyi valla bizde haftasonunu kendimize ayiriyoruz ye ic gez gece yarisi anca donuyoruz eve
Ohh valla canm ne guzelBenim herif uzanmış valla tv karşısında, alıştı artık benim kk bağımlılığımaiçtik türk kahvelerimizi oturuyoz :) kaynana bizim yerimize bir iş halletti bugün sağolsun ona yemek ısmarladık gezdik geldik :)
Ayyy olsunda gezmeye fln gitmemEn iyisi valla canım... Hayat geçmez yoksa :) hem bebiş olunca bu kadar gezemiycez şimdi tadını çıkaralım
Aynen bende olan gtmicem bi yere ywterki olsn yaEn iyisi valla canım... Hayat geçmez yoksa :) hem bebiş olunca bu kadar gezemiycez şimdi tadını çıkaralım
eşimde diyo bebekk olsnda azck beni rahat bırak kahveye falan çıkıym aman olsnda yne çıkartmam:)Valla bnde hep esime onu derim tadini çıkaralım valla bu gunlerin sonra bol bol bebislerimizle ilgileniriz
adamlara mı bizemi canm:)Kızlar bol bol türk kahvesi incir ceviz tüjetiyoruzzz haberiniz olabebiş için gerekli, herifleri besleyin akşamları bolca
Canım tabi yeter ki olsun ama hayatımıza da devam edecez, işte o zaman orijinal güzel bir anne oluruz, çocuğumuza iyi örnek oluruz... Bizim arkadaşlar var çocuk 3 yaşında felan, amerikaya bile gitti haa ne güzel ailecek geziyırlarAynen bende olan gtmicem bi yere ywterki olsn ya
Hahaha afferin kızz dişli hatunum benimmeşimde diyo bebekk olsnda azck beni rahat bırak kahveye falan çıkıym aman olsnda yne çıkartmam:)
oh ne güzel ya en çok istediğim şey şu çocuklarını bırakıp tatile gidenler varya sinir oluyorumCanım tabi yeter ki olsun ama hayatımıza da devam edecez, işte o zaman orijinal güzel bir anne oluruz, çocuğumuza iyi örnek oluruz... Bizim arkadaşlar var çocuk 3 yaşında felan, amerikaya bile gitti haa ne güzel ailecek geziyırlar
İkimize de ama spermlere özellikle çok iyi geliyormuş :)adamlara mı bizemi canm:)
Olmaaazz bırakmak olmaz hepberaber gidecez inşallahoh ne güzel ya en çok istediğim şey şu çocuklarını bırakıp tatile gidenler varya sinir oluyorum
bunu söyledn ya tamamdr artk dediklernle beslenicem bi ay incir kürü yaptm eşim 20 paket incir almış markettekiler o kdrmış olsaymış daha alcakmışİkimize de ama spermlere özellikle çok iyi geliyormuş :)
aaaaaaaaaaa belki ay nı yerlere tatile giderz orda görüşürz:)Olmaaazz bırakmak olmaz hepberaber gidecez inşallah
Bende duymustum turk.kahvesi ama inciri ilk.kez duydum bu ay deniyelim bakalim.bnm.ki turk.kahvesi icmez bnde digerlerini deneyimİkimize de ama spermlere özellikle çok iyi geliyormuş :)
Hahahhaa 20 paket mi aman allahımmbunu söyledn ya tamamdr artk dediklernle beslenicem bi ay incir kürü yaptm eşim 20 paket incir almış markettekiler o kdrmış olsaymış daha alcakmışkasadaki demiş napcan abi bu kadarını işine bak demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?