- 30 Eylül 2012
- 2.144
- 1.433
- 108
- Konu Sahibi susgun peri
-
- #1.161
Sana da canımArkadaslar ben cikiyorum simdi sabah erken kalkiyoeum ins. Sabah yazarim gorusmek uzere iyi geceler
Ohhh miss olur vallaaaaaaaaaaaa belki ay nı yerlere tatile giderz orda görüşürz:)
valla istiyo ama tık yok:)Hahahhaa 20 paket mi aman allahımmkızım ya adam hevesli çok istiyor belli ki maşallah
sanada cnm ii uykulrArkadaslar ben cikiyorum simdi sabah erken kalkiyoeum ins. Sabah yazarim gorusmek uzere iyi geceler
Kızz olur mu hiç ben unutmadım valla :)Unutuldumm
yok kız uyudn zanntttmUnutuldumm
Canım geçmiş olsun... Nerden öğrendin bu söyledklerini yani bizde mi görünelim endokronoloji ye?Arkadaslar bende pko lüyum ve yeni öğrendim ikinci gebeliği dusunuyorken anormal vajinal kanamam sonucu ikinci doktor farketti beni...bende sizin uyguladığıniz prosedürleri uyguluyorum ama illa ki pko yü kadın doğumla halletmenize gerek yok ...Çünkü pko yü endokrin tedavi eder...ben bu ay da Klomen kullanacağım ve çatlatma ignesini yaptırmayı düşünmüyorum..Çünkü daha yeni OHSS geçirdim...vücuduma yeterince hormon yüklendi bir sonraki tedavi mi endokrinden alacağım yani derin tetkik ve altta yatan nedenler bunları halledip daha sonra kadın doğuma geri dönüş yapacağım
Yavaştan geliyor uyku vallayok kız uyudn zanntttm
ay valla banada bastılr :)Yavaştan geliyor uyku valla
ben byle bi bölüm olduğunu ble blmiyorum o zamansa oraya gidelm ne dicez kiCanım geçmiş olsun... Nerden öğrendin bu söyledklerini yani bizde mi görünelim endokronoloji ye?
orası çare olcksa giderz yani kadın doğmda boşunamı vakt geçiriyz yaniEvet ben sorucaktim endokrinin baktigini hic duymamistim
yazdı ve çıktı sanırım ya aklım takıldıBen daHa once cok gittim endokrinoloji ye ama baska sikayetlerim icin pko ya baktigini hic bilmiyordum
Evet ben hemşire yim eşim doktor ama branşı farklı olduğu için bu konularda onun da bilgisi yok...bir tane endokrin uzmani arkadaşımla konuştum durumumu anlattım bana dedi ki pko yü endokrin takip eder tıpta olduğu için takip ettikleri çok hasta varmış...bana birkaç tane tahlilden bahsetti bunlarda devlet hastanesinde bakilmiyor detay olunca adetinin 3. Günü gel o testlere bakalım dedi...kendi hastanemdeki başka hekim arkadaşıma sordum o da aynı şeyi söyledi bu arada glikofen kullanıyor musunuz çünkü pko insülin direncini etkileyerek kilo yapıyor...Kadın dogumcularda tedavi ediyorlar ama köküne inmiyorlar hamile kalabilmemiz için tedavi uyguluyorlarCanım geçmiş olsun... Nerden öğrendin bu söyledklerini yani bizde mi görünelim endokronoloji ye?
ewt ben kullanıyorm çnkü onu kullanmaynca kendimi devamlı aç hissediyorum bana doktor vermiştiEvet ben hemşire yim eşim doktor ama branşı farklı olduğu için bu konularda onun da bilgisi yok...bir tane endokrin uzmani arkadaşımla konuştum durumumu anlattım bana dedi ki pko yü endokrin takip eder tıpta olduğu için takip ettikleri çok hasta varmış...bana birkaç tane tahlilden bahsetti bunlarda devlet hastanesinde bakilmiyor detay olunca adetinin 3. Günü gel o testlere bakalım dedi...kendi hastanemdeki başka hekim arkadaşıma sordum o da aynı şeyi söyledi bu arada glikofen kullanıyor musunuz çünkü pko insülin direncini etkileyerek kilo yapıyor...Kadın dogumcularda tedavi ediyorlar ama köküne inmiyorlar hamile kalabilmemiz için tedavi uyguluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?