- 29 Mayıs 2010
- 133
- 29
- 123
- 36
- Konu Sahibi susgun peri
-
- #1.181
Ben kullanmaya başlayalı beri sürekli açlık hissediyorum ve canım çikolata çekiyor nutella ya sandım resmenewt ben kullanıyorm çnkü onu kullanmaynca kendimi devamlı aç hissediyorum bana doktor vermişti
Aaa bnde tam tersi cikolta gormk ble istemiyrm icim kalkiyo tokum sanki onu kullnncaBen kullanmaya başlayalı beri sürekli açlık hissediyorum ve canım çikolata çekiyor nutella ya sandım resmen
Bende bilmiyordum ama hormonal bir sorun olduğu için onlar ilgileniyor mus ben testesteronlarimla ilgili sorun olmuş olabilir diye düşünüyorum birde bende hipotroidi de var...ben bu ay da kalmazsam hamile kesin gideceğimyazdı ve çıktı sanırım ya aklım takıldı
ewt ben kullanıyorm çnkü onu kullanmaynca kendimi devamlı aç hissediyorum bana doktor vermişti
Allah allahh bana hiçbişey vermedi valla... Kafam kalıyor gideyim kızlar en iyisi... Bu arada bende tsh 4.02 çıktı doktor euterox verdi yaklaşık 6 aydır her gün içiyorum 50 mg.. Bilmiyorum ne yapsam??Evet ben hemşire yim eşim doktor ama branşı farklı olduğu için bu konularda onun da bilgisi yok...bir tane endokrin uzmani arkadaşımla konuştum durumumu anlattım bana dedi ki pko yü endokrin takip eder tıpta olduğu için takip ettikleri çok hasta varmış...bana birkaç tane tahlilden bahsetti bunlarda devlet hastanesinde bakilmiyor detay olunca adetinin 3. Günü gel o testlere bakalım dedi...kendi hastanemdeki başka hekim arkadaşıma sordum o da aynı şeyi söyledi bu arada glikofen kullanıyor musunuz çünkü pko insülin direncini etkileyerek kilo yapıyor...Kadın dogumcularda tedavi ediyorlar ama köküne inmiyorlar hamile kalabilmemiz için tedavi uyguluyorlar
Ben Glifor kullanmaya başladığım ilk zamanlar ishal mide bulantısı yapıyordu odemlerimi atmistim resmenBen kullanmaya başlayalı beri sürekli açlık hissediyorum ve canım çikolata çekiyor nutella ya sandım resmen
4 tüp mü neye bakacakmış o kadar yawwBen hic birini kullanmiyorum vermedi doktor bugun hastanedeydim pko ne durumda diye sordum pko ya benziyo ama olmayadabilir dedi 4 tup kan aldi haftaya cikcsk sonuçlar ona gore konusuruz dedi
Kesin gitmelisin hipotroidi başlangıcı olabilir birde HDG yaptirdiysan orda kullanılan ilacın yan etkisi de troid hormonlarının bozuyor.Allah allahh bana hiçbişey vermedi valla... Kafam kalıyor gideyim kızlar en iyisi... Bu arada bende tsh 4.02 çıktı doktor euterox verdi yaklaşık 6 aydır her gün içiyorum 50 mg.. Bilmiyorum ne yapsam??
Bende merak ettim ne olabilir ki böyle haftaya sarkitti4 tüp mü neye bakacakmış o kadar yaww
Bu arada ilacı kullndktan sonra tsh 1.7 oldu.. Bilmiyorum normal değerler kaç olmalı? 4.02 de neden ilaç verdi... Pko var ama kilom düzgün, geçen sene yaşadığım bir düzensizlik dışında adetlerim düzenlidr genelde, aşağı yukarı aynı günlerde olur... Sivilce yok aşırı kıllanma yok...Kesin gitmelisin hipotroidi başlangıcı olabilir birde HDG yaptirdiysan orda kullanılan ilacın yan etkisi de troid hormonlarının bozuyor.
Mucckss iyi geceler canım...Kizlar pc bozuldu teldn giriyorum uyudm bn ck uykm gldi öptüm hepinizi
Yeni araştırmalar içerisindeyimHani yatiodun kiz senn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?