polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

yazdı ve çıktı sanırım ya aklım takıldı
Bende bilmiyordum ama hormonal bir sorun olduğu için onlar ilgileniyor mus ben testesteronlarimla ilgili sorun olmuş olabilir diye düşünüyorum birde bende hipotroidi de var...ben bu ay da kalmazsam hamile kesin gideceğim

ewt ben kullanıyorm çnkü onu kullanmaynca kendimi devamlı aç hissediyorum bana doktor vermişti
Allah allahh bana hiçbişey vermedi valla... Kafam kalıyor gideyim kızlar en iyisi... Bu arada bende tsh 4.02 çıktı doktor euterox verdi yaklaşık 6 aydır her gün içiyorum 50 mg.. Bilmiyorum ne yapsam??

Ben hic birini kullanmiyorum vermedi doktor bugun hastanedeydim pko ne durumda diye sordum pko ya benziyo ama olmayadabilir dedi 4 tup kan aldi haftaya cikcsk sonuçlar ona gore konusuruz dedi

Allah allahh bana hiçbişey vermedi valla... Kafam kalıyor gideyim kızlar en iyisi... Bu arada bende tsh 4.02 çıktı doktor euterox verdi yaklaşık 6 aydır her gün içiyorum 50 mg.. Bilmiyorum ne yapsam??
Kesin gitmelisin hipotroidi başlangıcı olabilir birde HDG yaptirdiysan orda kullanılan ilacın yan etkisi de troid hormonlarının bozuyor.

Kesin gitmelisin hipotroidi başlangıcı olabilir birde HDG yaptirdiysan orda kullanılan ilacın yan etkisi de troid hormonlarının bozuyor.
Bu arada ilacı kullndktan sonra tsh 1.7 oldu.. Bilmiyorum normal değerler kaç olmalı? 4.02 de neden ilaç verdi... Pko var ama kilom düzgün, geçen sene yaşadığım bir düzensizlik dışında adetlerim düzenlidr genelde, aşağı yukarı aynı günlerde olur... Sivilce yok aşırı kıllanma yok...

Kuzu lar naptiniz esim flm izliyodu pcde bnde gremedim o yuzden valla cnlar sizide yalnis bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…