- 27 Kasım 2014
- 5.898
- 10.870
- 248
- Konu Sahibi susgun peri
-
- #1.421
sen nerde yaşıyosun cnmöyle yaptım canım nettten araştırdım ve burada çok övülen bir doktora randevu aldım cuma günü gideceğim bakalım neler olacak
saol cnm iyi gecelerArkadaşlar oldugm yerde internet net cekmiyor skinti var yarin yazarim artik size iyi geceler simdiden
bencede verr canm ama bakalım yne belli olmaz işleriKurtaj olali 50 gun oldu hala adet olamadim ama normal sanirim bakakim kan sonuclarina gore isticem doktordan adet söktürücü verir zaten sanirim
sür kremi canm ısıt havluyu sar oyle yumuşar geçmş olsnKizlar ya boynum tutulmus ölcem ağrısından ilac falan ictim gecmedi varmi öneriniz
istanbuldayım avrupa yakasındasen nerde yaşıyosun cnm
hangi hastaneye buldn cnmistanbuldayım avrupa yakasında
l kremi falanda sürsen olr cnm o yumuşatr sıcak havluylaSaol tatlim kas gevseticim de yok tek havluyu yapiyim ozaman
gaziosmanpaşa da belde tıp merkezinde nurhan hanıma aldım canım sende mi istanbuldasınhangi hastaneye buldn cnm
yok canm ben kırklrelndeym ama ailem orda yaşıyo ve çk yakınız gop a ama hç duymamıştm o tıp merkezni ondn srdmgaziosmanpaşa da belde tıp merkezinde nurhan hanıma aldım canım sende mi istanbuldasın
yap cnm geçirmesede hafifletrTamam canim hemen yapiyim iyi gelir insallah
burada kk da araştırdım doktor önerileri topiğinden ve bende ondan dolayı aldım daha önce küçükköyde birkaç hastaneye gittim ama memnun kalmadım gittiğim doktorlardan umarım bu iyi gelir doktordan yana yüzüm güler artıkyok canm ben kırklrelndeym ama ailem orda yaşıyo ve çk yakınız gop a ama hç duymamıştm o tıp merkezni ondn srdm
inş canım memnun kalırsınburada kk da araştırdım doktor önerileri topiğinden ve bende ondan dolayı aldım daha önce küçükköyde birkaç hastaneye gittim ama memnun kalmadım gittiğim doktorlardan umarım bu iyi gelir doktordan yana yüzüm güler artık
bendemi canm:) ay arada agrı giriyo belime karnıma ama blmem kasığımada ağrı giriyo çok karışık duygular içindeym yaniSaol kuzum.. sende varmi agri sizi
inş. canım sağolasıninş canım memnun kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?